השאלה היא מה הצרכים ? מה אתה מריץ על הסטרימר ? אני בכלל לא חושב שהשילד שווה היום את המחיר שלו (דל"פ). בחצי מחיר יש ההמוטיקס שמטפל יותר טוב (כלומר מטפל מושלם) בתכני DV על CoreELEC
ChinggisKhan כתב: השאלה היא מה הצרכים ? מה אתה מריץ על הסטרימר ? אני בכלל לא חושב שהשילד שווה היום את המחיר שלו (דל"פ). בחצי מחיר יש ההמוטיקס שמטפל יותר טוב (כלומר מטפל מושלם) בתכני DV על CoreELEC
...
עד כמה plug and play הוא? כלומר נניח קניתי, חיברתי לחשמל ו HDMI לרסיבר. מה הלאה?
CoreELEC זה לא פלאג אנד פליי. יש מדריכים מצויינים למי שרוצה להתנסות והעולם של קודי עשיר מאד אבל יש עקומת למידה. מי שרוצה חווית DV מלאה אין לו שום דרך אחרת להשיג אותה.
השאלה היא מהצרכיים שלך ? לאיזה מסך העסק משודך ? כמה חשוב לך להנות מ-DV ? אם יש לך מערכת אודיו ראויה, אשמח להבין איך אתה מריץ את הסרטים עד היום ?
יש לי שני מכשירי אנוידיה שילד. אחד בחדר השינה משודך למסך של סמסונג והשני, פרו, משודך למערכת קולנוע (מקרן של אפסון. מסך 106 אינטש. רסיבר של אנתם. קדמיים וסנטר של קליפש. סאב של גולדן איר ואחוריים ישנים של psb)
לאחרונה פתחתי שירשור שהשלט של האנוידיה בחדר השניה נשבר וחצי עובד. כשלא הצלחתי להזמין שלט חדש או אפילו אנוידיה שילד פרו חדש וראיתי את השירשור הזה, בדקתי לגבי מה שהצעת.
לא קריטי לי בכלל לראות תכני DV למרות שרוב השיחרורים היום הם כאלו אבל אם צריך להצעסק אני אוותר
kingikra כתב: יש לי שני מכשירי אנוידיה שילד. אחד בחדר השינה משודך למסך של סמסונג והשני, פרו, משודך למערכת קולנוע (מקרן של אפסון. מסך 106 אינטש. רסיבר של אנתם. קדמיים וסנטר של קליפש. סאב של גולדן איר ואחוריים ישנים של psb)
לאחרונה פתחתי שירשור שהשלט של האנוידיה בחדר השניה נשבר וחצי עובד. כשלא הצלחתי להזמין שלט חדש או אפילו אנוידיה שילד פרו חדש וראיתי את השירשור הזה, בדקתי לגבי מה שהצעת.
לא קריטי לי בכלל לראות תכני DV למרות שרוב השיחרורים היום הם כאלו אבל אם צריך להצעסק אני אוותר
תודה בכל אופן.
...
לדעתי אם זה הכיוון אז כדאי לחפש שלט חלופי לשילד (לא מכיר את האופציות) ואם לא אז גם ההומטיקס תומך ב-audio passthrough באנדרואיד tv. תוכל להריץ עליו פלקס, בלי CoreELEC, ולהנות מתוצאה דומה.
lasik כתב: דילטס זו חברת שילוחים לישראלים. מוזר שהיא מציעה למכור בעצמה מוצרים, במקום לקשר למוכר.
...
הם פתחו חנות: https://store.dealtas.com/
הרעיון הוא שבמקום שאתה תחפש איפה לקנות, הם מראש מוצאים דילים למוצרים מבוקשים, ואתה עושה את הקנייה אצלם, במחיר "כולל הכל, עד הבית".
בדיוק כמו מה ש- IDGU עשו.
אתה עדיין יכול לקנות בדרך הרגילה, היכן שאתה רוצה, ולשלוח דרכם, אם אתה מוצא משהו שכדאי לך לעשות את זה.
ChinggisKhan כתב: לדעתי אם זה הכיוון אז כדאי לחפש שלט חלופי לשילד (לא מכיר את האופציות) ואם לא אז גם ההומטיקס תומך ב-audio passthrough באנדרואיד tv. תוכל להריץ עליו פלקס, בלי CoreELEC, ולהנות מתוצאה דומה.
...
טלויזיה חדשה של סמסונג פתרה את נושא השלט לעת עתה. כמן כן גם החלפת ממירים של הוט מממיר של לםני 15 שנה ליחדת אנדרואיד הביאה בקאפ לסיטואציה
מקפיצה פה את הפוסט הפאוור מעניין הזה אחרי מלחמה מוזרה שוב
אשמח לדעת איפה אפשר לרכוש דגם הטוב ביותר ומקורי עם משלוח לישראל
משהו מקורי לגמרי לא זיוף
תודה מכל הלב למי שיעזור!