מחפש פלזמה 42 אינץ' לשימוש 100 אחוז שידרוי YES
אני מעוניין לקנות פלזמה 42 אינץ' לשימוש של 100 אחוז שידורי לווין.
אין צפייה בDVD/HD כלל.
הפלזמה מיועדת לאנשים מבוגרים מאד (גיל 85), אז עדיף שישהיה רמקולים מובנים (אין כוונה שיהיה ריסבר) ושבצעה יהיה שחור (עדיף לשחור מבריק..).
לי יש Panasonic PHD8 ואני מאד מרוצה ממנה, ובזמנו היה PWD8 שהיא SD והיא נחשבה לטובה.
אין לי מושג מה היום "באופנה" לפלזמות SD.. מישהו יכול לתת לי כיוון?
בנתיים דגמים שראיתי
Panasonic PG9 - ראיתי בזאפ שהמחיר שלה אטרקטיבי אבל איך הצפייה בה בשידורי טלווזיה לעומת שאר טלווזיות הHD-Ready של פנסוניק?
Panasonic PV60 (הוצע לי ב10800 כולל התקנה, חדשה)
Pansonic PV70 (מישהו יכול לתת לי את המחיר הפורמלי/שוק שלה?)
איזה עוד דגמים אפשר לבדוק?
תודה
אין צפייה בDVD/HD כלל.
הפלזמה מיועדת לאנשים מבוגרים מאד (גיל 85), אז עדיף שישהיה רמקולים מובנים (אין כוונה שיהיה ריסבר) ושבצעה יהיה שחור (עדיף לשחור מבריק..).
לי יש Panasonic PHD8 ואני מאד מרוצה ממנה, ובזמנו היה PWD8 שהיא SD והיא נחשבה לטובה.
אין לי מושג מה היום "באופנה" לפלזמות SD.. מישהו יכול לתת לי כיוון?
בנתיים דגמים שראיתי
Panasonic PG9 - ראיתי בזאפ שהמחיר שלה אטרקטיבי אבל איך הצפייה בה בשידורי טלווזיה לעומת שאר טלווזיות הHD-Ready של פנסוניק?
Panasonic PV60 (הוצע לי ב10800 כולל התקנה, חדשה)
Pansonic PV70 (מישהו יכול לתת לי את המחיר הפורמלי/שוק שלה?)
איזה עוד דגמים אפשר לבדוק?
תודה
לי יש Q7 בבית עם 2 הורים מבוגרים תמנים שלא מבינים הרבה בזה וגם אם אני יסביר להם לא יצא מזה כלום והQ7 שלי לא ניצרבה והיא כבר בערך שנה אצלי. ודרך אגב לא שמעתי על בעיית צריבות אצל סמסונג ואם כן זה בטח בנאדם ששכח את הטלויזיה דולקת שעות, וזה יכול לקרות גם בפנסוניק ובכל פלאזמה אחרת, עדיין לא ביטלו לגמרי את בעיית הצריבות ולא נראה לי שזה גם יקרה בקרוב לפחות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ביס - ערוץ 144, משם יס עד הבית ואז "YES IMPACT". בחר באחד מה-TEST PATTERNS האחרונים.
אחד מהם הוא 70% APL, שזה מספיק.
אחד מהם הוא 70% APL, שזה מספיק.