שרשור תגובות: תביעה בטקסס חושפת מעקב בטלוויזיות חכמות
אם תוסיף משהו בעברית, זה יסדר את ההצגה של המשפט.Netflix יודעת מה ראית ב-Netflix. ACR יודעת מה ראית מכל מקור....
לדוגמה, הוספתי "לעומת זאת":
Netflix יודעת מה ראית ב-Netflix. לעומת זאת, ACR יודעת מה ראית מכל מקור.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
טיפ מספר 6 (הטיפ הכי חשוב שמשום מה לא צויין): לעולם אל תחברו את הטלויזיה ישירות לאינטרנט - לא בצורה קווית ולא בצורה אלחוטית!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
זה מאוד הגיוני לא לציין את הסעיף הזה, הרי כל התכנים מגיעים מהרשת, חייבים חיבור לאינטרנט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מיעוט האנשים שיודעים מה זה סטרימר וקונים אותו. הרבה יותר נוח, זול, פחות כבלים והתקנות - לנגן הכל מהמסך.
וגם אם תחבר סטרימר - יקפצו אלו שיגידו שהסטרימר הוא סיני ואז הממשל הסיני עוקב אחרי התכנים שהוא מנגן.
וגם אם תחבר סטרימר - יקפצו אלו שיגידו שהסטרימר הוא סיני ואז הממשל הסיני עוקב אחרי התכנים שהוא מנגן.
1. בקרב אנשים שגולשים באתר הזה וקוראים את המאמר הנ"ל, המיעוט הוא כנראה אלו שלא יודעים מהו סטרימר.
2. בהחלט נוח לנגן ישירות מהמסך, ועדיין לסטרימר יש יתרונות:
החומרה היא בד"כ יותר חדשה מה-SoC בטלוויזיה הממוצעת, אין ACR, המערכות הן לא סגורות כמו Tizen או VIDAA, ואפשר להחליף ולשדרג במידת הצורך. כמו כן, אם יצרן הטלוויזיה מחליט פתאום לדחוף פרסומות למערכת ההפעלה, הצרכן לא מושפע מזה:
https://www.tomshardware.com/tech-indus ... wrongdoing
3. לא כל הסטרימרים בשוק הם של חברות סיניות,
מה גם שהטיעון הזה נופל לחלוטין ברגע שהטלוויזיה עצמה היא של חברה סינית כמו TCL או HISENSE.
2. בהחלט נוח לנגן ישירות מהמסך, ועדיין לסטרימר יש יתרונות:
החומרה היא בד"כ יותר חדשה מה-SoC בטלוויזיה הממוצעת, אין ACR, המערכות הן לא סגורות כמו Tizen או VIDAA, ואפשר להחליף ולשדרג במידת הצורך. כמו כן, אם יצרן הטלוויזיה מחליט פתאום לדחוף פרסומות למערכת ההפעלה, הצרכן לא מושפע מזה:
https://www.tomshardware.com/tech-indus ... wrongdoing
3. לא כל הסטרימרים בשוק הם של חברות סיניות,
מה גם שהטיעון הזה נופל לחלוטין ברגע שהטלוויזיה עצמה היא של חברה סינית כמו TCL או HISENSE.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הטיעון הזה הוא לא שלי, אלא טיעון שאוהבים להשמיע בכל פעם שמוזכרים מוצרים סינים. תעקוב אחרי ההודעות שלי, אני תמיד שולל את זה.
אני חושב שגם היום, רוב האנשים, גם בפורום הזה, לא משתמשים בסטרימר, הצורך בו ירד משמעותית - וגם אם מישהו כן משתמש בסטרימר, רוב הסיכויים שהוא יהיה סיני. סטרימר של NVIDIA? בקושי בנמצא בגלל המחיר הגבוה.
ואם אתה מזכיר כבר את הקהילה שקוראת שורות אלו, כולם מחברים את ה- TV לאינטרנט כי הם לא יפספסו עדכון קושחה למסך.
אני חושב שגם היום, רוב האנשים, גם בפורום הזה, לא משתמשים בסטרימר, הצורך בו ירד משמעותית - וגם אם מישהו כן משתמש בסטרימר, רוב הסיכויים שהוא יהיה סיני. סטרימר של NVIDIA? בקושי בנמצא בגלל המחיר הגבוה.
ואם אתה מזכיר כבר את הקהילה שקוראת שורות אלו, כולם מחברים את ה- TV לאינטרנט כי הם לא יפספסו עדכון קושחה למסך.
1. אני מכיר את הטיעון וגם את המענה, אבל להגיד "שימוש בסטרימר הוא טיפ לא הגיוני כי רוב הסטרימרים הם של חברות סיניות ואז אנשים יתלוננו שמרגלים אחריהם", זאת סדרה של קפיצות לוגיות מוגזמות לדעתי. אפשר לכלול המלצה כללית על סטרימר כאופציה לחסימת ACR, מבלי להיכנס לדקויות של מי ומה לקנות.
2. אני רוצה להאמין שהחשש האמיתי של אנשים הוא לא ש-XIAOMI תתחיל לרגל אחריהם, אלא שכל מיני סטרימרים של יצרנים קיקיוניים מעלי אקספרס יכילו רוגלות כאלו ואחרות. זאת תופעה ידועה.
2. הצורך בסטרימרים בהחלט ירד בשנים האחרונות, אם כי המגמות ההולכות וגוברות של יצרנים שדוחפים פרסומות לכל פינה במערכת ההפעלה יכולות לשנות את זה די מהר. צריך לזכור גם שסטרימר חדש יכול להפיח חיים במסך עם מערכת הפעלה ישנה שלא מקבלת עדכונים. השוק הזה כנראה לא הולך לשום מקום.
3. יש סטרימרים של ONN, נוקיה, ת'ומפסון, ועוד כמה חברות שהן לא NVIDIA ולא יושבות בסין.
אפשר לכלול גם את Fire TV ו-Roku אם נוסיף סטרימרים עם מערכות הפעלה שאינן Android TV.
4. זה לא בהכרח נכון. אפשר לעדכן ידנית עם USB, ואני די בטוח ש-99% מבעלי טלוויזיות TCL באתר מעדכנים בדיוק כך.
2. אני רוצה להאמין שהחשש האמיתי של אנשים הוא לא ש-XIAOMI תתחיל לרגל אחריהם, אלא שכל מיני סטרימרים של יצרנים קיקיוניים מעלי אקספרס יכילו רוגלות כאלו ואחרות. זאת תופעה ידועה.
2. הצורך בסטרימרים בהחלט ירד בשנים האחרונות, אם כי המגמות ההולכות וגוברות של יצרנים שדוחפים פרסומות לכל פינה במערכת ההפעלה יכולות לשנות את זה די מהר. צריך לזכור גם שסטרימר חדש יכול להפיח חיים במסך עם מערכת הפעלה ישנה שלא מקבלת עדכונים. השוק הזה כנראה לא הולך לשום מקום.
3. יש סטרימרים של ONN, נוקיה, ת'ומפסון, ועוד כמה חברות שהן לא NVIDIA ולא יושבות בסין.
אפשר לכלול גם את Fire TV ו-Roku אם נוסיף סטרימרים עם מערכות הפעלה שאינן Android TV.
4. זה לא בהכרח נכון. אפשר לעדכן ידנית עם USB, ואני די בטוח ש-99% מבעלי טלוויזיות TCL באתר מעדכנים בדיוק כך.