שרשור תגובות: תביעה בטקסס חושפת מעקב בטלוויזיות חכמות

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=106094

כך פועלת טכנולוגיית ACR שמנטרת צפייה במסך, ואיך מבטלים אותה בטלוויזיות Samsung, LG, Sony ו-Xiaomi

צבי וורובל

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1893
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

בוקר טוב
למי שחי במערה ב30+ שנה האחרונות,המושג פרטיות נעלם כלא היה :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #3 

Netflix יודעת מה ראית ב-Netflix. ACR יודעת מה ראית מכל מקור.
...
אם תוסיף משהו בעברית, זה יסדר את ההצגה של המשפט.
לדוגמה, הוספתי "לעומת זאת":
Netflix יודעת מה ראית ב-Netflix. לעומת זאת, ACR יודעת מה ראית מכל מקור.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #4 

טיפ מספר 6 (הטיפ הכי חשוב שמשום מה לא צויין): לעולם אל תחברו את הטלויזיה ישירות לאינטרנט - לא בצורה קווית ולא בצורה אלחוטית!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #5 

זה מאוד הגיוני לא לציין את הסעיף הזה, הרי כל התכנים מגיעים מהרשת, חייבים חיבור לאינטרנט.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1280
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 326 פעמים

שליחה #6 

דווקא הגיוני. אפשר לעבוד עם סטרימר חיצוני במקום המערכת המובנית בטלוויזיה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

מיעוט האנשים שיודעים מה זה סטרימר וקונים אותו. הרבה יותר נוח, זול, פחות כבלים והתקנות - לנגן הכל מהמסך.
וגם אם תחבר סטרימר - יקפצו אלו שיגידו שהסטרימר הוא סיני ואז הממשל הסיני עוקב אחרי התכנים שהוא מנגן.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

1. בקרב אנשים שגולשים באתר הזה וקוראים את המאמר הנ"ל, המיעוט הוא כנראה אלו שלא יודעים מהו סטרימר.

2. בהחלט נוח לנגן ישירות מהמסך, ועדיין לסטרימר יש יתרונות:
החומרה היא בד"כ יותר חדשה מה-SoC בטלוויזיה הממוצעת, אין ACR, המערכות הן לא סגורות כמו Tizen או VIDAA, ואפשר להחליף ולשדרג במידת הצורך. כמו כן, אם יצרן הטלוויזיה מחליט פתאום לדחוף פרסומות למערכת ההפעלה, הצרכן לא מושפע מזה:
https://www.tomshardware.com/tech-indus ... wrongdoing

3. לא כל הסטרימרים בשוק הם של חברות סיניות,
מה גם שהטיעון הזה נופל לחלוטין ברגע שהטלוויזיה עצמה היא של חברה סינית כמו TCL או HISENSE.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

הטיעון הזה הוא לא שלי, אלא טיעון שאוהבים להשמיע בכל פעם שמוזכרים מוצרים סינים. תעקוב אחרי ההודעות שלי, אני תמיד שולל את זה.
אני חושב שגם היום, רוב האנשים, גם בפורום הזה, לא משתמשים בסטרימר, הצורך בו ירד משמעותית - וגם אם מישהו כן משתמש בסטרימר, רוב הסיכויים שהוא יהיה סיני. סטרימר של NVIDIA? בקושי בנמצא בגלל המחיר הגבוה.

ואם אתה מזכיר כבר את הקהילה שקוראת שורות אלו, כולם מחברים את ה- TV לאינטרנט כי הם לא יפספסו עדכון קושחה למסך.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

1. אני מכיר את הטיעון וגם את המענה, אבל להגיד "שימוש בסטרימר הוא טיפ לא הגיוני כי רוב הסטרימרים הם של חברות סיניות ואז אנשים יתלוננו שמרגלים אחריהם", זאת סדרה של קפיצות לוגיות מוגזמות לדעתי. אפשר לכלול המלצה כללית על סטרימר כאופציה לחסימת ACR, מבלי להיכנס לדקויות של מי ומה לקנות.

2. אני רוצה להאמין שהחשש האמיתי של אנשים הוא לא ש-XIAOMI תתחיל לרגל אחריהם, אלא שכל מיני סטרימרים של יצרנים קיקיוניים מעלי אקספרס יכילו רוגלות כאלו ואחרות. זאת תופעה ידועה.

2. הצורך בסטרימרים בהחלט ירד בשנים האחרונות, אם כי המגמות ההולכות וגוברות של יצרנים שדוחפים פרסומות לכל פינה במערכת ההפעלה יכולות לשנות את זה די מהר. צריך לזכור גם שסטרימר חדש יכול להפיח חיים במסך עם מערכת הפעלה ישנה שלא מקבלת עדכונים. השוק הזה כנראה לא הולך לשום מקום.

3. יש סטרימרים של ONN, נוקיה, ת'ומפסון, ועוד כמה חברות שהן לא NVIDIA ולא יושבות בסין.
אפשר לכלול גם את Fire TV ו-Roku אם נוסיף סטרימרים עם מערכות הפעלה שאינן Android TV.

4. זה לא בהכרח נכון. אפשר לעדכן ידנית עם USB, ואני די בטוח ש-99% מבעלי טלוויזיות TCL באתר מעדכנים בדיוק כך.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”