למה אין לי אינטרנט במקלט?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
כמה דברים לבדוק:
1. אם יש לך WIFI במקום, צריך לבקש מהם להפעיל לך WiFi calling
2. סביר להניח שהם משתמשים בספק סלולרי שאין לו קליטה ולאחרים שאיתך יש ספק שכן נקלט משם.
נסה כשאתה שם להפעיל מצב טיסה ואז לבטל ולראות אם זה חוזר. יתכן שזה יאלץ אותו לעבור לספק סלולרי אחר.
1. אם יש לך WIFI במקום, צריך לבקש מהם להפעיל לך WiFi calling
2. סביר להניח שהם משתמשים בספק סלולרי שאין לו קליטה ולאחרים שאיתך יש ספק שכן נקלט משם.
נסה כשאתה שם להפעיל מצב טיסה ואז לבטל ולראות אם זה חוזר. יתכן שזה יאלץ אותו לעבור לספק סלולרי אחר.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הקליטה בוויקום זוועה.
היה איתי מישהו בעבודה שהיה אצלם, אי אפשר היה לתפוס אותו, שעה להתחבר לשיחה כל פעם, ואצלו גם קליטה זוועה במכשיר.
עבר לסלקום, שוויקום על הנייר יושבים אצלם, פתאום חיים אחרים.
ממליץ על גולן טלקום אם מוכן לשלם קצת פרמיה (סלקום לכל דבר חוץ מהמחיר), או אם אתה מחפש הכי זול אז רמי לוי שיושב על פלאפון או הוט שמשולבים עם פרטנר.
אני אישית בוגר כמעט כל החברות, מבחינת קליטה ואיכותה בחיים הרגילים אני הכי מבסוט מסלקום, כיום בגולן שכמו שאמרתי זה סלקום, 35 לקו 750gb דור 5 מחיר קבוע "לכל החיים". לא זול ולא יקר, שווה את הכסף.
כשאני במילואים בדכ אין ברירה לעשות סים נוסף של פרטנר או אחת מהשותפות, הכי חזקים בכיסוי וצהל יושבים עליהם.
היה איתי מישהו בעבודה שהיה אצלם, אי אפשר היה לתפוס אותו, שעה להתחבר לשיחה כל פעם, ואצלו גם קליטה זוועה במכשיר.
עבר לסלקום, שוויקום על הנייר יושבים אצלם, פתאום חיים אחרים.
ממליץ על גולן טלקום אם מוכן לשלם קצת פרמיה (סלקום לכל דבר חוץ מהמחיר), או אם אתה מחפש הכי זול אז רמי לוי שיושב על פלאפון או הוט שמשולבים עם פרטנר.
אני אישית בוגר כמעט כל החברות, מבחינת קליטה ואיכותה בחיים הרגילים אני הכי מבסוט מסלקום, כיום בגולן שכמו שאמרתי זה סלקום, 35 לקו 750gb דור 5 מחיר קבוע "לכל החיים". לא זול ולא יקר, שווה את הכסף.
כשאני במילואים בדכ אין ברירה לעשות סים נוסף של פרטנר או אחת מהשותפות, הכי חזקים בכיסוי וצהל יושבים עליהם.
- oferlaor
- מנהל

אני עם 019 בטלפון גיבוי שלי (סלקום בראשי) והם משתמשים בפלאפון + פרטנר. הקליטה מעולה והמחיר ממש טוב. ממליץ בחום.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מודה - לא שניסיתי אותם, אבל רצים עליהם מגוון סיפורי זוועות מבחינת קליטה ניתוקים ושיחות. ממה שאני מבין ממדרים אותם מחלק מהאנטנות ומתעדפים אותם הכי נמוך שניתן. עד לאחרונה עקב סגירת הרשתות גם לא היה volte וvowifi. לא הייתי ממליץ, הם לא באמת זולים מהאחרים.10/03/2026 11:35oferlaor כתב: אני עם 019 בטלפון גיבוי שלי (סלקום בראשי) והם משתמשים בפלאפון + פרטנר. הקליטה מעולה והמחיר ממש טוב. ממליץ בחום....
- oferlaor
- מנהל