התקנה לבד של טלויזיה חדשה TCL75C89k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Ey9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

אז קודם כל אחרי מחקר של כמה ימים קניתי טלויזיה TCLC89k ממחסני חשמל (יבואן אלקטרה) שהוא מכשיר זהה לC8K מיבואן (Cdata) ששם נאמר לי שנגמר במלאי.

הטלויזיה אמורה להגיע בשבוע הבא.

השאלה שלי היא לגבי התקנה. כרגע יש לי בסלון טלויזיה 65 אינטצ של סוני שהותקנה בזמנו על ידי מתקין. האם ההתקנה של הTCL היא סטנדרטית למתקן קיר כך שאני אוכל לבצע לבד? או שעדיף להזמין התקנה בתשלום נוסף?
כמו כן, קראתי פה על אנשים שאמרו שעשו להם בעיות עם האחריות כשהם פתחו והתקינו לבד, נשמע לי הזוי שזה המצב, אבל אם יש למישהו הארות בנושא אשמח

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

לא יודע לומר מה זה אומר לגביך, אבל אני כן יכול לומר שאצל ההורים שלי התקנתי ממש לאחרונה טלויזיה TCL 65 אינץ' על מתלה קיר סטנדרטי ששימש עד אז פלזמה פנסוניק 50 אינץ' (V10! למי שזה אומר משהו...).
לגבי אחריות, ממה שאני זוכר הם מבקשים לצלם בוידאו את פתיחת הקופסה והוצאת הטלויזיה כדי שתהיה לך הוכחה אם תטען שהיא הגיעה עם נזק פיזי.

pearljam50000
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 607
נתן תודות: 341 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

לא שווה להתעסק עם זה בשביל לחסוך כמה שקלים

Ey9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

טוב, אז מעדכן לטובת אנשים שיתעניינו בעתיד.

ההתקנה היתה די פשוטה, היה לי כבר מתקן קיר של סוני 65 אז לא הייתי צריך לקדוח חורים. פשוט להבריג החוצה את 2 המוטות מהסוני ולהעביר לTCL. מבחינת גודל זה היה בדיוק בקצה של המוטות.
החיבור של הכבל HDMI הוא בצד ימין (כשעומדים מול הטלויזיה) , החשמל בצד שמאל. ככה שהייתי צריך לקנות כבל HDMI ארוך יותר (בסוני זה היה בצד שמאל ליד הכבל חשמל) שעובר בקיר.

רשמים ראשונים - תמונה וסאונד מעולים. אני במרחק צפיה של 3 מטר ובהתחלה חשבתי ש75 יהיה גדול מדי, אבל אם לומר את האמת אני קצת מתבאס שלא קניתי יותר גדולה.

התכנה היא 538 (מיבואן אלקטרה) והוא מראה שזה העדכון האחרון. אני כרגע לא הולך להתעסק בעדכונים USB.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #5 

75 ל 3 מטר טוב מאוד .
Sony 1040
Monitor mass

BoByGab
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

Ey9 כתב: טוב, אז מעדכן לטובת אנשים שיתעניינו בעתיד.
ההתקנה היתה די פשוטה, היה לי כבר מתקן קיר של סוני 65 אז לא הייתי צריך לקדוח חורים. פשוט להבריג החוצה את 2 המוטות מהסוני ולהעביר לTCL. מבחינת גודל זה היה בדיוק בקצה של המוטות.
החיבור של הכבל HDMI הוא בצד ימין (כשעומדים מול הטלויזיה) , החשמל בצד שמאל. ככה שהייתי צריך לקנות כבל HDMI ארוך יותר (בסוני זה היה בצד שמאל ליד הכבל חשמל) שעובר בקיר.
רשמים ראשונים - תמונה וסאונד מעולים. אני במרחק צפיה של 3 מטר ובהתחלה חשבתי ש75 יהיה גדול מדי, אבל אם לומר את האמת אני קצת מתבאס שלא קניתי יותר גדולה.
התכנה היא 538 (מיבואן אלקטרה) והוא מראה שזה העדכון האחרון. אני כרגע לא הולך להתעסק בעדכונים USB.
...
אשמח לשמוע חוות דעתך על הטלויזיה..
איך היא בשידורים שהם לא 4k? שידורי ספורט(כדורגל)? שידורי טלויזיה רגילים?
חושש קצת בנוגע ליכולת העיבוד תמונה של tcl
(שוקל לרכוש כזו ב 85״)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”