Wendougee או סינקרוניקה 2
היי
אני שוקל לשדרג מכונת קפה
יש לי כרגע רוקט אפרטמנטו ואני מכוון למכונה עם שני דודים.
ראיתי את הסינקרוניקה החדשה, נראית אחלה מכונה ואז קראתי על המכונה של Wendougee Data S
וואו, איזו איכות בניה!
למישהו יש ניסיון עם המכונה הזאת? אשמח לשמוע
ולגבי הסינקרוניקה 2 - האם מישהו כבר ניסה את המכונה הזאת? היא כמובן זמינה יותר ומוכרת יותר בארץ
תודה
אני שוקל לשדרג מכונת קפה
יש לי כרגע רוקט אפרטמנטו ואני מכוון למכונה עם שני דודים.
ראיתי את הסינקרוניקה החדשה, נראית אחלה מכונה ואז קראתי על המכונה של Wendougee Data S
וואו, איזו איכות בניה!
למישהו יש ניסיון עם המכונה הזאת? אשמח לשמוע
ולגבי הסינקרוניקה 2 - האם מישהו כבר ניסה את המכונה הזאת? היא כמובן זמינה יותר ומוכרת יותר בארץ
תודה
Wendougee Data S חדשה מידי וסביר להניח שלא תהיה לך תמיכה בכלל. אין לי מושג מה קורה אם יש תקלה. אולי זה מוקדם מיד בשבילה....
מצד שני DECENT גם יש להם אותו מודל וכבר יש פה קהילה רחבה.
לגבי הסינקרוניקה אין לי נסיון או מושג. אבל אני כן יודע להגיד לך שזה תפוחים לתפוזים. מוזר שצימצמת את האפשרויות לשני אלה. אחד עוד E61 קלאסי והשני יותר מודרני ממוחשב, פרופילים וגרופ מוצף מים.
לא ממש בר השוואה
דא הסינכרוניקה זה המשך ברור של האפרטמנטו מבחינת החוויה. הDATA S משהו אחר לגמרי
מצד שני DECENT גם יש להם אותו מודל וכבר יש פה קהילה רחבה.
לגבי הסינקרוניקה אין לי נסיון או מושג. אבל אני כן יודע להגיד לך שזה תפוחים לתפוזים. מוזר שצימצמת את האפשרויות לשני אלה. אחד עוד E61 קלאסי והשני יותר מודרני ממוחשב, פרופילים וגרופ מוצף מים.
לא ממש בר השוואה
דא הסינכרוניקה זה המשך ברור של האפרטמנטו מבחינת החוויה. הDATA S משהו אחר לגמרי
היי
תודה על התגובה
את המכונה הסינית גיליתי במקרה ומאוד התרשמתי מאיכות הבניה ואתה כמובן צודק, המכונה הזאת צריכה להיות בהשוואה מול ה Decent
למען האמת הכיוון היה יותר לעבר La Marzzocvo micra
ואז ראיתי את הסינקרוניקה החדשה בצבע שחור מרזה וזה שבה את ליבי
אגב, מחיר המכונות מטורף! הסינקרוניקה קרובה ל 16 אלף!
תודה על התגובה
את המכונה הסינית גיליתי במקרה ומאוד התרשמתי מאיכות הבניה ואתה כמובן צודק, המכונה הזאת צריכה להיות בהשוואה מול ה Decent
אגב, מחיר המכונות מטורף! הסינקרוניקה קרובה ל 16 אלף!
16K!!! וואווו לא ידעתי. איןלי מושג מה מצדיק את זה.17/03/2026 19:35zvir26 כתב: היי
תודה על התגובה
אגב, מחיר המכונות מטורף! הסינקרוניקה קרובה ל 16 אלף!...
אישית הייתי הולך על המיקרה אם הכיסים היו עמוקים מספיק. יש פה חברה שמעדיפים את המיני עליה אבל כן צריך קצת יותר מקום במטבח.
דא לגבי הDUAL BOILER, אתה מרגיש שאי אפשר לעבור מספיק מהר באפרטמנטו בין אדים לקפה? סהכ heat exchange של רוקט הוא מעולה....
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1398
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
בתור מי שעם מכונות אספרסו כבר כ- 40 שנה נראה לי הזוי ולא סביר להוציא סכומים של מעל 10 אלף ש״ח רק על מכונת אספרסו. החך שלי רואה בהוצאה כזו יותר שופוני מאשר הכרח
כעת אני עם קרם וואן דוד כפול - היתי לפני כן עם סיכרוניקה ולפני כן עם פרופיטק פרו 700 ולפני כן כ-20 שנים עם בריקולטה מחליף חוף ועוד.....
איכות הקפה והמים חשובים יותר מהמכונה וגם איכות המטחנה - בשנים האחרונות אני עם צ׳אדו E37S מטחנה לא זולה אבל מעולה ומהירה, לא נוהג להחליף תערובות - זורם שנים עם תערובת שמתאימה לי לחך
עד היום תקוע לי מחבר ה-T מהפלסטיק בסיכרוניקה שקורס מיובש לאחר שנה פלוס והכל לחסוך 2$ בעלויות הייצור ולא לשים מחבר T מנירוסטה
כעת אני עם קרם וואן דוד כפול - היתי לפני כן עם סיכרוניקה ולפני כן עם פרופיטק פרו 700 ולפני כן כ-20 שנים עם בריקולטה מחליף חוף ועוד.....
איכות הקפה והמים חשובים יותר מהמכונה וגם איכות המטחנה - בשנים האחרונות אני עם צ׳אדו E37S מטחנה לא זולה אבל מעולה ומהירה, לא נוהג להחליף תערובות - זורם שנים עם תערובת שמתאימה לי לחך
עד היום תקוע לי מחבר ה-T מהפלסטיק בסיכרוניקה שקורס מיובש לאחר שנה פלוס והכל לחסוך 2$ בעלויות הייצור ולא לשים מחבר T מנירוסטה
מכיוון שהרבה הופתעו מהמחיר שציינתי, בדקתי שוב את מחיר הסינקרוניקה החדשה, בשביל הביטחון העצמי שהתערער מעט....
https://www.vero-cafe.co.il/product/%D7 ... i-heritage
מחיר מכונה בגימור נירוסטה "פשוט" עולה 900 שקלים פחות.
איך עלות המחירים כל כך? הם צמודים למדד הבניה?
מטורף!
https://www.vero-cafe.co.il/product/%D7 ... i-heritage
מחיר מכונה בגימור נירוסטה "פשוט" עולה 900 שקלים פחות.
איך עלות המחירים כל כך? הם צמודים למדד הבניה?
מטורף!
ערן כרמון התייחס לגבי הסינכרוניקה ארצה להוסיף :
עברתי ממספר מכונות והאחרונה שאצלי היא המרזוקו GS3 דווקא גרסת ה AV.
לפניה שתי סינכרוניקות, משום מה לחדשה הנוכית קוראים 2 אבל לפני כן גם היו שתי גרסאות שונות.
הגרסה הראשונה היתה הכי טובה מבחינתי שכן בגרסה השניה הם אפשרו העלאת לחץ בדוד שלכעורה היה אמור לשפר משהו (שלא היה בעייתי עבורי מעולם) אבל חרבנו משהו מהותי עבורי וזה הפעלת אופציה בתפריט טכנאי להפעלת שני גופי החימום של שני הדודים במקביל. ECM הוציאו את המכונה מהמפעל תמיד על אופציה של דוד אחרי דוד אבל בגרסה הראשונה ניתן היה כתלות באיכות החשמל בביתך להפעיל אופציה זו.
השינוי הזה הרג לי את המכונה. לא בגלל זמני החימום המקדים אלא בתפעול היום יומי שכן נניח ואני חולט ומקציף ואז דוד החליטה מתמלא לכוס הבאה גוף החימום של ההקצפה פשוט מפסיק את פעולתו עד לחימום גוף החליטה ואז אתה באמצע חליטה נגמר הלחץ.
זה הטריף אותי, פניתי חברה עצמה אבל כולם כאילו הרימו גבה כאילו אני משוגע.
בניגוד לערן המכונות היו אצלי מספר שנים עם אפס תקלות, איכות בניה מעולה מבחינתי, ידית חליטה שנעה חלק עד היום האחרון, מיכל מים פנימי שמעולם לא החל לטפטף מעצמו, אפס חלודה. בקיצור עבד מושלם.
ואז החלטתי "שיעלה כמה שיעלה" אני עובר לחלום שלי.
האם הקפה טוב פי שתיים ? לא אבל בהחלט יש יתרון לראש של מרזוקו על ראשי ה E61 בסלחנות ואסביר.
בסינכרוניקה היתה אפס סובלנות לקפה קצת ישן או חליטה מהירה מסיבה כזו או אחרת, מצתאי את עצמי זורק לא מעט כוסות לפח ומשחק לא מעט עם המטחנה(אגב גם אני עובד עם CEADO , היתי עם שני דגמי E37S וכן E37SD וכעת עם הבריסטה שלהם (שבסוף הטחינה מסתובבת לאחור להוצאת כלל הקפה)) ומכבר ארבע שנים לא שיניתי את הכיוון של המטחנה ולא זרקתי אפילו כוס אחת גם אם יצא בחליטה של 20 שניות.
אפס התעסקות עם כל נושא הגושים וישור ודחיסות ומים על פולי וכל מיני קקשקושים. פשוט טוחן כמות מוגדרת של קפה וחולט 99 אחוז סביב 35 שניות . לא ברזים ששולטים על לחץ משתנה ולא פרופילים פשוט כוס קפה מעולה.
שווה 26 אלף שקל ועוד 8 למטחנה. לי כן
דרך אגב קולה בגיני קפה כל 10 ימים 200 גרם סידמו ו 250 קולומביה. קליה כהה לתחילת פיצוץ שני
עברתי ממספר מכונות והאחרונה שאצלי היא המרזוקו GS3 דווקא גרסת ה AV.
לפניה שתי סינכרוניקות, משום מה לחדשה הנוכית קוראים 2 אבל לפני כן גם היו שתי גרסאות שונות.
הגרסה הראשונה היתה הכי טובה מבחינתי שכן בגרסה השניה הם אפשרו העלאת לחץ בדוד שלכעורה היה אמור לשפר משהו (שלא היה בעייתי עבורי מעולם) אבל חרבנו משהו מהותי עבורי וזה הפעלת אופציה בתפריט טכנאי להפעלת שני גופי החימום של שני הדודים במקביל. ECM הוציאו את המכונה מהמפעל תמיד על אופציה של דוד אחרי דוד אבל בגרסה הראשונה ניתן היה כתלות באיכות החשמל בביתך להפעיל אופציה זו.
השינוי הזה הרג לי את המכונה. לא בגלל זמני החימום המקדים אלא בתפעול היום יומי שכן נניח ואני חולט ומקציף ואז דוד החליטה מתמלא לכוס הבאה גוף החימום של ההקצפה פשוט מפסיק את פעולתו עד לחימום גוף החליטה ואז אתה באמצע חליטה נגמר הלחץ.
זה הטריף אותי, פניתי חברה עצמה אבל כולם כאילו הרימו גבה כאילו אני משוגע.
בניגוד לערן המכונות היו אצלי מספר שנים עם אפס תקלות, איכות בניה מעולה מבחינתי, ידית חליטה שנעה חלק עד היום האחרון, מיכל מים פנימי שמעולם לא החל לטפטף מעצמו, אפס חלודה. בקיצור עבד מושלם.
ואז החלטתי "שיעלה כמה שיעלה" אני עובר לחלום שלי.
האם הקפה טוב פי שתיים ? לא אבל בהחלט יש יתרון לראש של מרזוקו על ראשי ה E61 בסלחנות ואסביר.
בסינכרוניקה היתה אפס סובלנות לקפה קצת ישן או חליטה מהירה מסיבה כזו או אחרת, מצתאי את עצמי זורק לא מעט כוסות לפח ומשחק לא מעט עם המטחנה(אגב גם אני עובד עם CEADO , היתי עם שני דגמי E37S וכן E37SD וכעת עם הבריסטה שלהם (שבסוף הטחינה מסתובבת לאחור להוצאת כלל הקפה)) ומכבר ארבע שנים לא שיניתי את הכיוון של המטחנה ולא זרקתי אפילו כוס אחת גם אם יצא בחליטה של 20 שניות.
אפס התעסקות עם כל נושא הגושים וישור ודחיסות ומים על פולי וכל מיני קקשקושים. פשוט טוחן כמות מוגדרת של קפה וחולט 99 אחוז סביב 35 שניות . לא ברזים ששולטים על לחץ משתנה ולא פרופילים פשוט כוס קפה מעולה.
שווה 26 אלף שקל ועוד 8 למטחנה. לי כן
דרך אגב קולה בגיני קפה כל 10 ימים 200 גרם סידמו ו 250 קולומביה. קליה כהה לתחילת פיצוץ שני
תודה על התגובות!
אם לשים את האצבע על החלק שהכי מפריע לי במכונת מחליף חום זו יציבות הטמפרטורה בראש החליטה.
אני חוצא את עצמי מזרים כוס מים לפני החליטה בכדי לקרר את ראש החליטה לטמפרטורה הנכונה, זה לא נורא אבל קצת מטריד בהתעסקות של מילוי תכוף של מיכל המים.
אני מניח שבמכונה עם פיד, הבעיה הזאת לא קיימת.
מעבר לכך, המכונה שלי עומדת בציפיות ומפיקה קפה טוב במיוחד לאחר שהתקבעתי על הקפה של נגרו, שוקולד אתיופי, קולע לטעמי
הייתי משדרג למכונת שני דודים אבל המחיר לטעמי לא מצדיק את הבעיה שהמכונה תפתור, אמשיך "לסבול" בשקט.....
אם לשים את האצבע על החלק שהכי מפריע לי במכונת מחליף חום זו יציבות הטמפרטורה בראש החליטה.
אני חוצא את עצמי מזרים כוס מים לפני החליטה בכדי לקרר את ראש החליטה לטמפרטורה הנכונה, זה לא נורא אבל קצת מטריד בהתעסקות של מילוי תכוף של מיכל המים.
מעבר לכך, המכונה שלי עומדת בציפיות ומפיקה קפה טוב במיוחד לאחר שהתקבעתי על הקפה של נגרו, שוקולד אתיופי, קולע לטעמי
הייתי משדרג למכונת שני דודים אבל המחיר לטעמי לא מצדיק את הבעיה שהמכונה תפתור, אמשיך "לסבול" בשקט.....
לא שגר ושכח :אישו כתב: [mention]kobbi[/mention]
מתייחס דווקא לקליה בג'ין קפה
איך אתה קולה? יש פרופיל מסויים או שגר ושכח?
(בעבר הרחוק היו באתר פה כל מיני פרופילים)...
1. קיץ - מכניס ישר את הפולים לכ 6 דקות על 205 יבוש - מירוק לצהבהב
בחורף מחמם כמה דקות את התוף לפני שלב 1.
2. לאחר הצהבה מעלה ל 225-229 למשך 6 דקות כאשר בשתי דקות האחרונות מעלה ל 239 לטובת פיצוץ ראשון. זה השלב שצריך לקלוט מה קורה, לא להגיע לפיצוץ מוקדם מידי ולא לאפות אותם....
3. שלב אחרון לטובת קליה כהה לוקח 3 דקות מפיצוץ ראשון(פופקורן) לפיצפוצים על טמ של כ 245 אבל שוב שם לב לא לשרוף לפחם.
4. מוציא ומקרר על מאוורר חיצוני מיד עם תחילת הפצפוצים
מחזור ראשון סידמו אתיופי 200 גרם, מחזור שני קולומביה 250 גרם. אוהב קפה שוקולדי מר ולא חמוץ
מנסיון עם ECM דוד אחד מחליף חום ואחכ ECM שני דודים :zvir26 כתב: תודה על התגובות!
הייתי משדרג למכונת שני דודים אבל המחיר לטעמי לא מצדיק את הבעיה שהמכונה תפתור, אמשיך "לסבול" בשקט........
הבונוס הוא פחות בטעם הקפה אלא בנוחות ההכנה בדיוק כמו שאמרת, כאשר אינך מחובר למים או ביוב זה די מעצבן כל הזמן למלא ולרוקן.
הנסיון מאפשר להוציא כוס טעימה ואחידה גם בדוד אחד.
אפשר להתווכח אם שווה להשקיע אלפי שקלים במכונת קפה, אי אפשר להתווכח על העובדה שציוד יקר יותר מאפשר דיוק בטעם ועקביות כמעט מוחלטת. עם כל הכבוד למכונות מחליף חום מבוססות ראש e61, השימוש מוגבל לאספרסו איטלקי בלבד וגם זה בחוסר נוחות. השאלה אם כוס קפה מדוייקת פעמיים ביום שווה הוצאה כזו או לא היא סובייקטיבית. E61 זו טכנולוגיה עתיקה ומסורבלת וחבל שאין עדיין תחליפים ראויים במחיר סביר. המיקרה יקרה, אבל כמעט ואין מכונה אחרת עם טכנולוגיה מודרנית סביב המחיר שלה. שלא לדבר על מכונות המאפשרות לשחק עם הלחץ בזמן חליטה.
אתה מוזמן אלי לקפה מסינקרוניקה 2. אפילו אתה תכין.
המחיר יקר. אבל אולי שווה להשקיע.
מכונה ראשונה אצלי בעלת שני דודים. הקודמת הייתה סילביה. כך שהקפיצה הייתה לגבוה.
היא מרשימה על השיש במטבח, אבל מצריכה מקום. לא קטנה בכלל.
לא מצטער על הרכישה.
אם הייתי שוקל משהו אחר, זה כנראה היה מרזוקו מיני.
בקיצור, תרים טלפון ובוא. אתה מוזמן. תמיר,
המחיר יקר. אבל אולי שווה להשקיע.
מכונה ראשונה אצלי בעלת שני דודים. הקודמת הייתה סילביה. כך שהקפיצה הייתה לגבוה.
היא מרשימה על השיש במטבח, אבל מצריכה מקום. לא קטנה בכלל.
לא מצטער על הרכישה.
אם הייתי שוקל משהו אחר, זה כנראה היה מרזוקו מיני.
בקיצור, תרים טלפון ובוא. אתה מוזמן. תמיר,
profitec move יצא לה גרסה 2 עכשיו (שני דוודים לא E61)hosq כתב: אפשר להתווכח אם שווה להשקיע אלפי שקלים במכונת קפה, אי אפשר להתווכח על העובדה שציוד יקר יותר מאפשר דיוק בטעם ועקביות כמעט מוחלטת. עם כל הכבוד למכונות מחליף חום מבוססות ראש e61, השימוש מוגבל לאספרסו איטלקי בלבד וגם זה בחוסר נוחות. השאלה אם כוס קפה מדוייקת פעמיים ביום שווה הוצאה כזו או לא היא סובייקטיבית. E61 זו טכנולוגיה עתיקה ומסורבלת וחבל שאין עדיין תחליפים ראויים במחיר סביר. המיקרה יקרה, אבל כמעט ואין מכונה אחרת עם טכנולוגיה מודרנית סביב המחיר שלה. שלא לדבר על מכונות המאפשרות לשחק עם הלחץ בזמן חליטה....
LELIT MARAX3 (מחליף חום E61 אבל עם FLOW CONTROL) - גם דגם חדש לגמרי