LG Oled או דרימי S100?
היי,
בעקבות פרסומת בטלויזיה התחלתי להתעניין בדרימי, מותג שלא שמעתי עליו עד עכשיו ומסתבר שזו חברה סינית שמוכרת בעיקר משואבי אבק. הS100 נראה מוצר חדש דנדש. על הנייר מדובר בשילוב מנצח של טלויזיה עם מסך איכותי (כתוב qled+mini led) ומערכת סאונד מובנית עתידנית וכל זה ב5000 שקלים ל75 אינטש.
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא בשום מקום (כולל באתרים בחול) סריקה אובייקטיבית, הכל נראה כמו תוכן שיווקי ואני לא השתכנעתי עדיין לגבי חברות סיניות.
ההתלבטות היא בין זה לבין LG Oled (מתוך מחשבה לחכות לסדרה C75 החדשה) והדילמה היא אם הסאונד של הLG מספיק טוב בלי רמקולים נוספים ןאם איכות המסך של LG לעומת סיני עלום, שווה מחיר יקר פי 2
בעקבות פרסומת בטלויזיה התחלתי להתעניין בדרימי, מותג שלא שמעתי עליו עד עכשיו ומסתבר שזו חברה סינית שמוכרת בעיקר משואבי אבק. הS100 נראה מוצר חדש דנדש. על הנייר מדובר בשילוב מנצח של טלויזיה עם מסך איכותי (כתוב qled+mini led) ומערכת סאונד מובנית עתידנית וכל זה ב5000 שקלים ל75 אינטש.
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא בשום מקום (כולל באתרים בחול) סריקה אובייקטיבית, הכל נראה כמו תוכן שיווקי ואני לא השתכנעתי עדיין לגבי חברות סיניות.
ההתלבטות היא בין זה לבין LG Oled (מתוך מחשבה לחכות לסדרה C75 החדשה) והדילמה היא אם הסאונד של הLG מספיק טוב בלי רמקולים נוספים ןאם איכות המסך של LG לעומת סיני עלום, שווה מחיר יקר פי 2
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
אנחנו לא מכירים את החברה כיצרן טלויזיות. יתכן שהם הרחיבו את הפעילות, או שהם פשוט מיתגו מחדש מסכים של חברות אחרות.
אני מניח שהיבואן, בשלב כלשהו יעשה השקות וכו' ואז נבין טיפה יותר מי נגד מי.
אני מניח שהיבואן, בשלב כלשהו יעשה השקות וכו' ואז נבין טיפה יותר מי נגד מי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
איך אפשר לשפוט על בסיס פרסומת?
יש לא מעט מסכים עם טכנולוגיה מוכרת שאנחנו יודעים שהסאונד שלהם מצויין...
יש לא מעט מסכים עם טכנולוגיה מוכרת שאנחנו יודעים שהסאונד שלהם מצויין...
זה בדיוק מה שאני שואל. אם שווה להוציא 200 אלף שקל על פולקסווגן גולף (LG C5 77 או G5 ) או ללכת על לינק נ קו חדשנית סינית בחצי מחיר.27/02/2026 10:25JoeJoe כתב: איך הגעת מחברה לא ידועה ופאנל לא ברור לOLED? זה כמו להשוות בין דאצ'יה למרצדס.
יש חברות יותר ידועות לדעתי בגודל הזה ובמחיר כמו TCL מאשר דרימי....
אגב זה לא עניין של תקציב (למרות שתמיד נחמד לחסוך כמה אלפי שקלים) , זה עניין של רצון לקנות את הטלויזיה עם הטכנולוגיה הכי טובה וחדשנית.
לפי הפרסומת עשו פה טלויזיה עם סאונד בר מובנה ופיזור סאונד וזה נראה מעניין, בהנחה שהמסך מספיק איכותי להדיוטות כמוני.
בכל מקרה אני אחכה קצת לסקירות ואז נראה, תודה.