The Bear - עונה 5 ואחרונה
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11528
- נתן תודות: 1200 פעמים
- קיבל תודות: 2430 פעמים
The Bear לדרמה הקומית חודשה לעונה חמישית שתהיה אחרונה. במרכזה שף צעיר שעבד במסעדות מובילות בעולם תחת שפים מהשורה הראשונה, חוזר לשיקגו כדי לנהל את מסעדת הכריכים הכושלת של משפחתו. עוד סדרה שנמתחת כמו גומי (הצעקות בעונה שלישית, היו יותר מידי עבורי לשרוד אותה). ברשת FX/Hulu.
ליהוק - Jeremy Allen White / Jon Bernthal / Ebon Moss-Bachrach / Ayo Edebiri.
https://www.tvline.com/2103798/the-bear ... ee-curtis/
ליהוק - Jeremy Allen White / Jon Bernthal / Ebon Moss-Bachrach / Ayo Edebiri.
https://www.tvline.com/2103798/the-bear ... ee-curtis/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אני תקוע בעונה רביעית. לדעתי סתם מרחו את זה, היה טוב יותר 3 עונות הדוקות מ 5 מרוחות.
-
Kondo10

לקח לי חודשים עד שקיבלתי "אומץ" למחוק אותה. אני בדרך כלל לא מוחק כי אולי כן אחזור. קרה לא פעם שוויתרתי על סדרה, ולאחר שניסיתי עוד ועוד פעם, התחברתי. The Bear מחקתי לאחר הבנה שאין סיכוי שאחזור לצפות בה, בפרט לצפות ב - Ayo Edebiri שהפכו אותה לכוכבת על
ולא ברור בדיוק על איזה יסוד זה (מראה אין. משחק בינוני מינוס, נוכחות לא קיימת).
בגדול יש לי סבלנות לתת עוד הזדמנות (לכן יש כמה סדרות שאני עדיין לא מוחק) כי יש סדרות שמתפתחות בעונה שנייה ("ילוסטון" למשל)
וצריך לצלוח לפחות עונה כדי להתחבר לדמויות. הפעם ראשונה מאז שאני מכיר את עצמי שהעפתי סדרה לאחר פחות מחודש שהיא אצלי
בלי לנסות שוב אולי תהיה איזו התפתחות היא - The Pitt (הרגשתי הקלה מסוימת).
ולא ברור בדיוק על איזה יסוד זה (מראה אין. משחק בינוני מינוס, נוכחות לא קיימת).
בגדול יש לי סבלנות לתת עוד הזדמנות (לכן יש כמה סדרות שאני עדיין לא מוחק) כי יש סדרות שמתפתחות בעונה שנייה ("ילוסטון" למשל)
וצריך לצלוח לפחות עונה כדי להתחבר לדמויות. הפעם ראשונה מאז שאני מכיר את עצמי שהעפתי סדרה לאחר פחות מחודש שהיא אצלי
בלי לנסות שוב אולי תהיה איזו התפתחות היא - The Pitt (הרגשתי הקלה מסוימת).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
יש כמה שחקנים/שחקניות שבזכותם אני אצפה בסרט או סדרה. מהצד השני יש כמה שחקנים/שחקניות (Elisabeth Moss למשל) שהפרצוף שלהן מפריע לי להינות מתוכן. Ayo Edebiri היא אחת מהן.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
עונה אחרונה הייתה מקרטעת, היה עושה טוב לסדרה אם באמת היו מצמצמים את זה ל 2 עונות.
סדרה מוזרה, יש הרבה פרקים שהם משעממים ולא תורמים שום דבר לעלילה ואז יש פרקים שהם מעולים ממש שמפתחים את הדמויות ממש.
סדרה מוזרה, יש הרבה פרקים שהם משעממים ולא תורמים שום דבר לעלילה ואז יש פרקים שהם מעולים ממש שמפתחים את הדמויות ממש.
-
Kondo10