צריך עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
summer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
הצטרף: אוקטובר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברה
אני זקוק קצת לעזרה ואני מקווה שאתם תוכלו ותסכימו לעזור לי, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא כל כך מצאתי את מה שאני צריך (לכל אחד יש את צרכים משלו).

אני מחפש טלוויזיה 32 אינצ' (LCD) השימוש העיקרי שלה זה לערוצים של YES
ההמלצות שקיבלתי עד כה הם:
SAMSUNG 81R (ואני חייב לומר שהופתעתי מהתגובות החיוביות שלכם לדגם הנ"ל בפורום)
PHILIPS 5522 / 5322

הבעיה העיקרית היא שבחלק מהחניות שהייתי תצוגת הסרטים (DVD) הייתה ממש מרשימה אבל כשביקשתי לראות את הערוצים הרגילים של YES ממש התאכזבתי, התמונה לא חדה, פשוט רואים רע.דרך אגב זה נכון לגבי הדגם של SAMSUNG 81R (המוכר בחנות טען שזה בגלל שיש לו ממיר אחד שמחובר ל30+ מסכים.......)
לגבי ה PHILIPS אני חייב לומר שהתמונה נראתה ממש טוב אבל חשוב לציין שבאותה חנות החיבור הוא לא דרך YES או HOT אלא דרך לווין פרטי. והמחיר שלה הוא 1600 ש"ח יותר מה סמסונג

ולכן כפי שאתם מבינים אני קצת בבעיה אני צריך טלוויזיה שאיכות התמונה בערוצים של יס תהיה טובה, ובנוסף למען ההגינות אני חייב לומר שבאותה חנות עם ה R81 כל המסכים היו "לא חדים", לא רק הסמסונג...... כך שאולי המוכר צודק בטענה שלו.......


אז אם אתם יכולים ובא לכם לעזור ..........

תודה מראש

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אני מתפלא שאתה אומר שבR81 ראו טוב בממיר כי כל ההתרשמויות מהמסך הזה פה באתר זה לגבי חיבור למחשב ותדווקא לא רואים בה טוב בכלל יס/כבלים, ההמלצה שלי אליך זה GA8 של שארפ אבל כבר אי אפשר למצוא אותה בחנויות כי הגיע דגם חדש שלה WD1 תאמין לי זאת תיהיה הקניה הכי טובה בשבילך גם שאני חיפשתי טלויזיה חיפשתי משהו שיראו הכי טוב ב"יס".

summer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
הצטרף: אוקטובר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

להיפך...... מה שהיתכוונתי לומר זה שהאיכות ב-R81 הייתה ממש לא משהו בכל מה שקשור לשידורי הטלוויזיה והערוצים של "יס"
ובגלל זה אני ממש מתפלא איך כל כך הרבה אנשים פה בפורום משבחים את ה- R81..........

קבילתי המלצה גם לגבי HITACHI 9000 אבל שוב..... גם כאן האיכות בצפייה של הערוצים הרגילים של "יס" לא הייתה ממש מרשימה למרות שבהשוואה לבין שאר המסכים שהיו בחנות(לא היה להם את ה-R81) הדגם הזה (9000) נראה הכי "נורמלי"

ולכן כשסופסוף חשבתי שמצאתי את הטלוויזיה האידאלית בשבילי מסתבר שרק היסתבכתי יותר.....

אין לי מושג איזה מבין שלושת המסכים הללו הינו האיכותי והטוב ביותר בצפייה בערוצי "יס"
samsung r81
hitachi 9000
philips 5522

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

נראה לי שהפיליפס אבל אז יהיה לך בעיה עם חיבור למחשב כי אין לה NR ושאני אומר בעיה אל תפחד זה לא רציני אם אתה תשתמש בטלויזיה לסרטים ומשחקים.
לגבי הסמסנג תוריד אותה מהפרק לא רואים בה טוב "ס"
פשוט תלך ותראה את ההיטאצי והפיליפס בחנות אחת ליד השניה ותחליט בעצמך, אחרי הכל העניים שלך קובעות לא שלנו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”