האולד אצל הורי לאחר 4 שנים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
זה מסך רגיש יותר ובאמת צריך להבין ששימוש מתמיד איתו ולא נכון יכול לגרום לנזקים.
אני עם OLED כבר 4 שנים, יש לי איזה 2-3 פקסלים שרופים בחלק העליון של המסך ולא שמים לב אליהם ממרחק, אני לא אגיד שזה בסדר, זה מעצבן אבל חוץ מזה רואים כמו ביום שקניתי את המסך ואני מאוד מרוצה. אני אשדרג כנראה ל83 מתישהו כמסך הראשי לסלון.
אני עם OLED כבר 4 שנים, יש לי איזה 2-3 פקסלים שרופים בחלק העליון של המסך ולא שמים לב אליהם ממרחק, אני לא אגיד שזה בסדר, זה מעצבן אבל חוץ מזה רואים כמו ביום שקניתי את המסך ואני מאוד מרוצה. אני אשדרג כנראה ל83 מתישהו כמסך הראשי לסלון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
ההורים כבר מבוגרים ופחות רגישים לדברים כאלה. למרות שרואים בבירור צבעים מוזרים במרכז המסך ואת כל הצריבה בחלק התחתון, זה לא באמת מפריע להם אבל רק כי הם גם מבוגרים יותר וגם פחות "מפונקים", דור של פעם...
לפני כמה שנים הם קנו מסך LCD לחדר השינה. שמתי לב שיש פיקסל שרוף, ובחנות ביקשו שאביא את המסך כדי להחליף אותו. הגעתי לקחת את המסך, וההורים רצו לראות על מה כל המהומה. הראיתי להם את הפיקסל השרוף, הם צחקו ואמרו שבשביל השטות הזאת אני אסע עכשיו להחליף מסך? בסוף סירבו שאחליף אותו והשאירו אותו כמו שהוא

גם עכשיו, כשהמסך כבר צרוב בצורה שכמעט לא ראויה לשימוש, הם פשוט חיים עם זה עד שיגיע הזמן להחלפה הבאה.
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
"מהשהוא באמינות הדיווח לא מסתדר לי"14/02/2026 10:05kobbi כתב: מהשהוא באמינות הדיווח לא מסתדר לי
מה זה המדפסת בצד שמאל למטה ?
מצב סוללה בצד ימין למעלה ?
אתה בטוח שזאת טלויזיה ??...
למה ככה? לא יפה...
אהה, והמדפסת זה הלוגו של הערוץ הזה
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אין מה להתכייבן על אולד שנצרב בגלל צפייה נטו בערוצי חדשות
חבל שלא בדקת עד הסוף.14/02/2026 10:05kobbi כתב: מהשהוא באמינות הדיווח לא מסתדר לי
מה זה המדפסת בצד שמאל למטה ?
מצב סוללה בצד ימין למעלה ?
אתה בטוח שזאת טלויזיה ??...
אייקון ה"מדפסת" (בצד שמאל למטה), הוא לא סמל של מדפסת אמיתית, אלא ייצוג של שירות כתוביות לכבדי שמיעה בתפריט ההגדרות בשלט (לחצן SUB). זה מציג סימן קטן המזכיר מדפסת.
גם בסטרימר כמו HOT Streamer, כשמופעלת פונקציית נגישות, היא מציגה קיצור דרך להדפסת מסך.
סמל הסוללה הנטענת בצד ימין למעלה, מופיע כשהמערכת מזהה שהסוללות של השלט של הוט שמחובר בבלוטות' חלשות. זה קורה בממירי ה-Android TV של HOT וגם ב-FiberBox או הסטרימר. כך תופיע התרעה על המסך כשהסוללות בשלט עומדות להיגמר.
בקיצור, לא בטוח שהורים מבוגרים יודעים כיצד למנוע את הצריבה בטלוויזיות OLED. חיבים להיות מודעים לסיכונים.