Shure e4c או Ultrasone HFI-700

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Mosho פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה כדאי לבחור? אני יודע שהן לא מאותו הסוג, אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת איכות שמע.
ראיתי גם את ה HD595 של סנהייסר, נראים נחמד. הבעיה היא שאני צריך מידה מסויינת של ניידות, ואולי גם חדר כושר בלי להראות מפגר, למרות שלזה יש לי תחליפים.
בנוסף הבנתי שלרוק ומטאל, הE4C עדיפים על הSE310, שיש בהם טיפה יותר ווליום בתדרים הנמוכים. ההבדל כזה משמעותי? כבר לא כל כך פשוט להשיג E4C במחיר טוב.
תודה.

webernir
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #2 

אני ממליץ בחום על הSHURE. אני משתמש בE4 וגם בE3. אין בינהם הבדל (רק על הנייר). חסוך כמה מאות שקלים וקנה את הE3.
אמנם אין לי נסיון עם הULTRASONE אבל אם אתה רוצה נידות וחדר כושר לא נראה שזה מתאים לצרכיך.
מה שכן, אני ממליץ לעשות התאמה לאוזן כך שהתהיה לך אטימה מושלמת ונוחות מפנקת, את שלי עשיתי במכון שמיעה "אדות".
http://www.adut.co.il

Holograph
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה #3 

אני לא מכיר את הUltrasone כך שאני לא ממש מסוגל לתת לך עצה בעניין, אבל הייתי בכל זאת מעוניין לסתור לחלוטין את הדעה של קודמי - יש הבדל מהותי ביותר בין ה-E3c ל-E4c, כמו גם מה-E2c לE3c. ההבדל לאו דווקא מצדיק את המחיר (זו שאלה סובייקטיבית בעליל), אבל הוא קיים ובולט.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

לי יש גם SHURE וגם ULTRASONE .לדעתי לך על הSHURE , אני קניתי ULTRASONE בשביל הנגן הנייד שלי ויש עם זה הרבה בעיות (למרות שהן אוזניות מעולות) .

oav
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

שליחה #5 

אוריאל כתב:אני קניתי ULTRASONE בשביל הנגן הנייד שלי ויש עם זה הרבה בעיות (למרות שהן אוזניות מעולות) .
...
אילו בעיות?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”