Baldur's Gate משחק התפקידים הוידאו הפופולרי נמצא בתהליך הפקה לסדרת טלוויזיה על ידי Craig Mazin יוצר הסדרה The Last Of Us.
ברשת HBO. נמתין לעוד פרטים.
https://variety.com/2026/tv/news/baldur ... 236654094/
Baldur's Gate - משחק הוידאו נמצא בפיתוח לסדרה על ידי יוצר "האחרונים מבינינו"
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11713
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4818
לא מצליח להבין את ההחלטה הזו. אם יש משחקים שלא מתאימים לעיבוד למסך הגדול זה משחקי RPG מבוססי D&D. זה לא משחק קולנועי עם עלילה שזורה סטייל last of us או god of war או אפילו mass effect (שיכול להיות סרט אדיר).
-
Kondo10
-

תמיד אפשר לקחת את בסיס המשחק, ולתת לו אדפטציה מעט שונה. עושים את זה בספרים אז אפשר גם במשחקי וידאו.
נמתין לפרטים נראה לאין לוקחים את העלילה.
נמתין לפרטים נראה לאין לוקחים את העלילה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
ברגע ששמעתי שליוצרי המשחק (Larian) לא תהיה נגיעה בסדרה הבנתי שאין הרבה למה לצפות. ואחרי כל הליהוקים ההזויים ב The Last Of Us, זה לא בדיוק מעודד לשמוע שהיוצרים שלה מעורבים בפרויקט.
את המשחק מאוד אהבתי, אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק, אבל זה בזכות המפתחת של המשחק ואם הם לא חלק מזה, אני אישית מאוד מודאג מהתוצאה הסופית. נוסיף לזה ש Wizards of the Coast (שלהם יש בעלות על הקניין הרוחני הזה) יש מחלת WOKE קשה וחשוכת מרפא ותבינו למה אני אישית לא מצפה לזה בכלל.
את המשחק מאוד אהבתי, אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק, אבל זה בזכות המפתחת של המשחק ואם הם לא חלק מזה, אני אישית מאוד מודאג מהתוצאה הסופית. נוסיף לזה ש Wizards of the Coast (שלהם יש בעלות על הקניין הרוחני הזה) יש מחלת WOKE קשה וחשוכת מרפא ותבינו למה אני אישית לא מצפה לזה בכלל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
תשמע. The last of us לא מושלם אבל גם לא רע. יש לא מעט אדפטציות טובות. Fallout מצויין והעונה השניה ממש מעולה.
-
Kondo10
-

דווקא The Last of Us הייתה אחת הסדרות המפתיעות לטובה. מאוד אהבתי, מחכה לעונה שלישית.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
06/02/2026 19:17Huber כתב: אחרי כל הליהוקים ההזויים ב The Last Of Us, זה לא בדיוק מעודד לשמוע שהיוצרים שלה מעורבים בפרויקט....