שרשור תגובות: אילון מאסק מקריב את המכוניות לטובת צבא רובוטים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=104137

סופו של עידן: דגמי S ו-X יוצאים לגמלאות לטובת יצור רובוט אופטימוס

צבי וורובל

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #2 

אזיה כותרת של צהובון :lol:

שני המודלים הללו היוו נתח זעיר מאוד במכירות של החברה, רב המכירות נעים סביב מודל Y ו 3, ככה שאין פה שום הקרבה אלא הפניית משאבים ממוצר של אנמכר היטב למה שהם חושבים שהוא העתיד של החברה.

חבל? בהחלט. מעשי? בהחלט.

ביום שהוא יצליח לייצר רובוט מעשי שיודע לעשות "מטלות" באמת ולא כמו הדמואים המוגבלים או נשלטי האנוש שראינו עד היום, ובתג מחיר של איזור ה 20000$ כמו שהוא מדבר כל הזמן - אני אהיה בין הראשונים שירכשו אותו (שוב - בהנחה שהוא יהיה שמיש באמת ולא גימיק כמו כל מה שקיים כרגע).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78775
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5376 פעמים

שליחה #3 

זה נכון שהם לא תרמו הרבה למאזן של החברה אבל זה ממש מבאס אותי אישית.

מדובר בשני רכבים מאוד יוקרתיים והאמת שזה מצמצם את היצע הרכבים מהחברה ממש. תאכלס נשאר Y, 3 ו-Cybertruck (שאף אחד לא יקנה)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

עופר, העתיד שלהם לפי מה שמאסק רואה את זה הוא בסייברטקסי. בחזון שלו, בעתיד לא נצטרך לנהוג עצמאית או אפילו רכב פרטי (זוכר איך הוא דיבר בעבר על זה שתוכל להשכיר את הטסלה שלך כרכב שיתופי בזמן שהוא יושב בחניה ללא שימוש?). ואם ככה הוא רואה את המציאות העתידית, אפשר להבין למה כבר לא מעניין אותו להרחיב את ההיצע או לשמור על דגמים שלא נמכרים כמעט.

כן. גם אותי זה מבאס. מצד שני אני די בטוח שרובנו המכריע פה מעולם לא שקל לרכוש את הרכבים הללו אז.. בנוסף אני אשמח לעתיד בו אין נהגים אנושיים ונהיגה היא משהו שמתבצע אוטומטית ע"י הרכב, אין שום דבר חיובי בתרבות הנהיגה בארץ ולנהוג הפך מזמן מחוויה חיובית למעמסה. אולי בעתיד הלא רחוק נהיגה ע"י בני אנוש תתבצע רק במסלולים יעודיים כחווית זמן פנאי ולא כהכרח להתניידות. הלוואי.

אם כבר להתבאס זה מהעובדה שנצטרך להחליף את הרכב בשביל זה, לא חשבתי שאטרך למכור ולרכוש חדש בקרוב.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78775
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5376 פעמים

שליחה #5 

אין ספק שהוא בונה את החברה לקראת העתיד הזה. הרשה לי לפקפק בזה שהחברה ערוכה לכך.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

בהחלט יתכן. מצד שני גם אמרו שהשוק לא מוכן לרכבים חשמליים לפני שהוא דחף את זה כמו בולדוזר, ותראה אפא אנחנו היום. אני בעד החזון שלו ורוצה להיות אופטימי שהוא יצליח להשיג אותו עוד בחיי.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”