https://comicbookmovie.com/tv/apple-tv/ ... tv-a226135
אפל חתמה על עסקה ענקית וחסרת תקדים עם ברנדון סנדרסון לזכויות עיבוד יקום הקוסמיר (Cosmere) למסך גדול וטלוויזיה. סנדרסון עצמו אישר בטוויטר.
The Stormlight Archive (גזנך אורות הסער): סדרת טלוויזיה בקנה מידה "משחקי הכס", בהפקה משותפת עם Blue Marble (Theresa Kang-Lowe, Pachinko). אושר כי זו מיועדת להיות סדרת הדגל הטלוויזיונית, בהפקה משותפת עם חברת Blue Marble Pictures (של המפיקה תרזה קאנג-לו, שהפיקה את "פצ'ינקו" עבור אפל).
שליטה יצירתית חסרת תקדים: זהו החלק המפתיע והחשוב ביותר. הדיווחים מאשרים שסנדרסון קיבל מעמד של "Creative Architect" (אדריכל יצירתי) עם זכויות וטו ושליטה מלאה, כולל כתיבה והפקה – דבר שאולפנים כמעט מעולם לא נותנים לסופרים (אפילו ג'ורג' ר.ר. מרטין לא קיבל כזו שליטה ב"משחקי הכס"). דבר חיובי מאוד בהתחשב למה שקרה למשחקי הכס בעונות האחרונות.
The Stormlight Archive - סידרת טלוויזיה ב Apple TV מבוססת על ספרי ברנדון סנדרסון
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש לי דה ז'ה וו....חחח...
חשוב לציין שהסידרה הזו רחוקה מסיום, כלומר במידה וזה יתממש הסידרה תשיג את הספרים
לזה פחות התחברתי, הספרים ארוכים מאוד עלילה מאוד רחבה עם המון דמויות, ובחלקים נכבדים מהם לא קורה כלום או שסתם משעמם
הפסקתי את השמיעה של זה למרות שהיו קווי עלילה שמאוד סיקרנו אותי בעיקר כי הבנתי שאין עדיין סיום לסידרה
אולי אחזור לזה כשהכתיבה תסתיים
חשוב לציין שהסידרה הזו רחוקה מסיום, כלומר במידה וזה יתממש הסידרה תשיג את הספרים
לזה פחות התחברתי, הספרים ארוכים מאוד עלילה מאוד רחבה עם המון דמויות, ובחלקים נכבדים מהם לא קורה כלום או שסתם משעמם
הפסקתי את השמיעה של זה למרות שהיו קווי עלילה שמאוד סיקרנו אותי בעיקר כי הבנתי שאין עדיין סיום לסידרה
אולי אחזור לזה כשהכתיבה תסתיים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
דה ז'ה וו?
כל המרה של ספרים למסך מחייבת התאמה כזו או אחרת, אי אפשר להעביר אחד לאחד מה שכתוב על הדף למסך. אבל בגלל שצוין שלסופר תהיה שליטה מלאה על התוצאה הסופית אני אופטימי, כך יש הרבה יותר סיכוי שהתוצאה הסופית תהיה קרובה לחזון של הסופר.
כל המרה של ספרים למסך מחייבת התאמה כזו או אחרת, אי אפשר להעביר אחד לאחד מה שכתוב על הדף למסך. אבל בגלל שצוין שלסופר תהיה שליטה מלאה על התוצאה הסופית אני אופטימי, כך יש הרבה יותר סיכוי שהתוצאה הסופית תהיה קרובה לחזון של הסופר.