Shrinking סדרה קומית מהיוצרים ביל לורנס וברט גולדשטיין ברשת Apple TV חודשה לעונה רביעית, בדיוק שעונה שלישית שוחררה היום.
העלילה עוקבת אחרי פסיכולוג ששובר את הכללים והאתיקה המקצועית, ומתחיל לספר ללקוחותיו מה הוא חושב באמת עליהם. המהלך הזה עושה שינויים בחייהם של הלקוחות וגם בחיי האישיים. עוד סדרה שכנראה אפסח עליה (למרות שיכול להיות שהיא טובה).
ליהוק - Brett Goldstein / Harrison Ford / Jason Segel / Jessica Williams / Michael Urie.
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv ... 236486358/
Shrinking - עונה 4
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11516
- נתן תודות: 1197 פעמים
- קיבל תודות: 2425 פעמים
זו סדרה קצת ווקית (טוב, קצת הרבה ווקית) אבל באופן מפתיע היא מצליחה להיות די חביבה ולא לעצבן, ואני אלרגי לווקיזם, כן?
זו אחלה סדרה לראות עם האשה, והיא אפילו מפתיעה ומרגשת פה ושם. הדבר היחידי שמפריע לי שם זה האריסון פורד, שהוא שחקן שמאוד אהבתי, אבל הוא בן 80 פלוס ונראה ממש שברירי והמשחק שלו שם די מרגיז. לא כולם הם שון קונרי שגם בגיל מופלג עדיין היה נראה חסון ובריא ומלא כריזמה ומרץ. צריך גם לדעת מתי לפרוש
זו אחלה סדרה לראות עם האשה, והיא אפילו מפתיעה ומרגשת פה ושם. הדבר היחידי שמפריע לי שם זה האריסון פורד, שהוא שחקן שמאוד אהבתי, אבל הוא בן 80 פלוס ונראה ממש שברירי והמשחק שלו שם די מרגיז. לא כולם הם שון קונרי שגם בגיל מופלג עדיין היה נראה חסון ובריא ומלא כריזמה ומרץ. צריך גם לדעת מתי לפרוש
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11516
- נתן תודות: 1197 פעמים
- קיבל תודות: 2425 פעמים
תודה. אכן התכוונתי לסדרה לראות עם זוגתי שמאז "בוש" לא מוצאים שום דבר לצפייה משותפת ( The Pitt גם לא בטוח לגביה) שזה כיף מיוחד
אחרי עבודה או בזמן הפנוי לצפות בעוד פרק. אני תמיד מוצא מה לראות כי צופה בסדרות זרות (סקנדינביות קוריאניות למשל, למרות השוני ביניהן).
בסופו של דבר נראה לי שלא יהיה ברירה אלא לצפות ב-Bosch: Legacy כדי לרצות אותה.
אחרי עבודה או בזמן הפנוי לצפות בעוד פרק. אני תמיד מוצא מה לראות כי צופה בסדרות זרות (סקנדינביות קוריאניות למשל, למרות השוני ביניהן).
בסופו של דבר נראה לי שלא יהיה ברירה אלא לצפות ב-Bosch: Legacy כדי לרצות אותה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
עונה ראשונה הייתה ממש חביבה, את השניה לא הצחתי לסיים/נטשתי אפשהו באמצע.