בעיה לא מובנת בגלישת אתרים בזק - עזרה @
היי חברים , אשמח לחוכמת ההמונים . לאחרונה עברתי לבזק סיבים - ( הייתי בסלקום סיבים )
לאחרונה בשבוע- שבועיים האחרונים אני מרגיש שהאתרים נטענים לי בצורה מאוד מאוד מאוד איטית - כמעט כל אתר לוקח לו איזה דקה להיטען
ניסיתי כל מיני אתרים גם מהארץ וגם מחו"ל . , כאשר עשיתי בדיקת מהירות נראה תקין , החליפו מודם לא עוזר . עוד תופעה שלוקח ל free tv כמעט 3-4 לטעון ערוץ ! , משיכת מדיה מסטרימר ZIDOO שהייתי עושה תוך שניות , לוקח דקות ארוכות מאוד !
אני ממש מיואש , ולפני שאני זורק אותם ( אני עם בזק בערך פחות מחודש ) בהתחלה היה תקין , ופתאום התחילה התופעה , אין חסימות של תכנים וכו,
המודם שיש לי זה החדש שלהם WIFI7
בקיצור מיואש ואשמח לחוות דעתכם
תודה מראש
לאחרונה בשבוע- שבועיים האחרונים אני מרגיש שהאתרים נטענים לי בצורה מאוד מאוד מאוד איטית - כמעט כל אתר לוקח לו איזה דקה להיטען
ניסיתי כל מיני אתרים גם מהארץ וגם מחו"ל . , כאשר עשיתי בדיקת מהירות נראה תקין , החליפו מודם לא עוזר . עוד תופעה שלוקח ל free tv כמעט 3-4 לטעון ערוץ ! , משיכת מדיה מסטרימר ZIDOO שהייתי עושה תוך שניות , לוקח דקות ארוכות מאוד !
אני ממש מיואש , ולפני שאני זורק אותם ( אני עם בזק בערך פחות מחודש ) בהתחלה היה תקין , ופתאום התחילה התופעה , אין חסימות של תכנים וכו,
המודם שיש לי זה החדש שלהם WIFI7
בקיצור מיואש ואשמח לחוות דעתכם
תודה מראש
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
ניסית לבקש מבזק IP קבוע?
בסלקום היית על גבי תשתית של בזק או Unlimited?
בסלקום היית על גבי תשתית של בזק או Unlimited?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
תעשה כמה בדיקות
1. בדיקת מהירות מול אתרים בארץ
2. בדיקת מהירות מול חו"ל
3. בדיקת זמן פינג מול חו"ל
4. בדיקה לאורך זמן של packet loss
1. בדיקת מהירות מול אתרים בארץ
2. בדיקת מהירות מול חו"ל
3. בדיקת זמן פינג מול חו"ל
4. בדיקה לאורך זמן של packet loss
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1451
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 218 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
על מנת לאפיין טוב יותר את הבעיה: האם הטעינה הראשונית איטית ולאחר מכן המהירות תקינה? כלומר לדוגמא ל-Stream לוקח זמן להתחיל, אבל שמתחיל החוויה תקינה? (אין קיטועים, השהיות וכו׳)
(כיוון אפשרי הוא בעיה ב-Address resolution )
(כיוון אפשרי הוא בעיה ב-Address resolution )
לא ברור איך הכל קשור בדיוק לבזק? נשמע כמו בעיה ברשת הפנימית שלך. תתנתק מהאינטרנט ותראה אם מסתדר טעינת מדיה מסטרימר למשל ...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
גם אני עם הדעה שזה משהו עם הרשת הפנימית, יכול להיות שאתה משרשר gateway עם אייפי LAN זהה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1451
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 218 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
אם רק הטעינה הראשונית איטית ולאחר שהחיבור הוא Established זה תקין - זה כבר תורם להבנת הבעיה, והאיפיון המדויק של הבעיה הוא צעד לפיתרון.
אם זה המצב יש מספר אפשרויות שניתן לבדוק, החל מ-DNS אחר, ועד לאפשרות שיש צרכן רשת שמציף את הרשת המקומית ב- Broadcast (ואז ניתן לנתק את כל הצרכנים ולהתחיל להוסיף באופן הדרגתי) או קונפליקט IP שגם אותו ניתן לבודד בשיטה הזו.
אבל ללא איפיון מדויק יותר של הבעיה אלו ספקולציות, נמתין לפותח השירשור.
אם זה המצב יש מספר אפשרויות שניתן לבדוק, החל מ-DNS אחר, ועד לאפשרות שיש צרכן רשת שמציף את הרשת המקומית ב- Broadcast (ואז ניתן לנתק את כל הצרכנים ולהתחיל להוסיף באופן הדרגתי) או קונפליקט IP שגם אותו ניתן לבודד בשיטה הזו.
אבל ללא איפיון מדויק יותר של הבעיה אלו ספקולציות, נמתין לפותח השירשור.