הכירו את גורו הרשתות החדש של הקהילה: DanielGR
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
שלום לכולם,
כקהילה שחורטת על דגלה מקצועיות ושיתוף ידע, אנחנו ב-HTmag תמיד מחפשים את אותם חברים שבולטים לא רק בזכות הידע שלהם, אלא בעיקר בזכות הנכונות להשקיע ולעזור לאחרים.
בתקופה האחרונה אי אפשר היה לפספס את הפעילות של @DanielGR בפורום הרשתות שלנו. דניאל מפגין ידע רחב ומעמיק, והתגובות שלו הן הרבה מעבר לתשובות קצרות, מדובר בהסברים מושקעים, מקצועיים ומפורטים שמוגשים מכל הלב במטרה אחת: לעזור לחברי הקהילה לפתור תקלות ולהבין טוב יותר את עולם הרשתות.
כאות הערכה על התרומה המדהימה שלו ועל הרוח החיובית שהוא מביא איתו, החלטנו להעניק לו את ה-Title הרשמי: "גורו רשתות".
אני בטוח שדניאל ימשיך להיות עמוד תווך בקהילה שלנו ולהוביל את הדיונים המקצועיים בתחום.
דניאל - בשמי ובשם כל צוות האתר והפורומים, תודה רבה על כל העזרה וההשקעה!
כולכם מוזמנים לברך אותו כאן בשרשור.
כקהילה שחורטת על דגלה מקצועיות ושיתוף ידע, אנחנו ב-HTmag תמיד מחפשים את אותם חברים שבולטים לא רק בזכות הידע שלהם, אלא בעיקר בזכות הנכונות להשקיע ולעזור לאחרים.
בתקופה האחרונה אי אפשר היה לפספס את הפעילות של @DanielGR בפורום הרשתות שלנו. דניאל מפגין ידע רחב ומעמיק, והתגובות שלו הן הרבה מעבר לתשובות קצרות, מדובר בהסברים מושקעים, מקצועיים ומפורטים שמוגשים מכל הלב במטרה אחת: לעזור לחברי הקהילה לפתור תקלות ולהבין טוב יותר את עולם הרשתות.
כאות הערכה על התרומה המדהימה שלו ועל הרוח החיובית שהוא מביא איתו, החלטנו להעניק לו את ה-Title הרשמי: "גורו רשתות".
אני בטוח שדניאל ימשיך להיות עמוד תווך בקהילה שלנו ולהוביל את הדיונים המקצועיים בתחום.
דניאל - בשמי ובשם כל צוות האתר והפורומים, תודה רבה על כל העזרה וההשקעה!
כולכם מוזמנים לברך אותו כאן בשרשור.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11479
- נתן תודות: 1184 פעמים
- קיבל תודות: 2407 פעמים
בהצלחה דניאל. 
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
בהחלט גורו ,
תמשיך להעניק לקהילה
ותודה
תמשיך להעניק לקהילה
ותודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים

ברכות ותודה לך, דניאל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
תודה דניאל ובהצלחה בהמשך

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1451
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 218 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
מודה שלקח לי קצת זמן להתאושש מההודעה הראשונה
, תודה רבה לזיו, רפי וכל המברכים
הצטרפתי לא לפני הרבה מאד זמן - ב-2023, והשירשור הראשון שעקבתי אחריו הוא "סיב בזק במהירות 2.5G עם ציוד פרטי" שפתח @itfan .
viewtopic.php?t=367574
חשבתי (ואני עדיין חושב) שזו דוגמא מעולה לשירשור מוצלח מאד: אינפורמטיבי, מדויק, ויש בו אינפורמציה שמבוססת על ניסיון והתנסות ספציפית עם תשתיות בארץ. את זה אי אפשר למצוא במקום אחר, בוודאי לא בריכוז המידע ורמת הפירוט הזו. ובהסתמך על העצות האלו התצורה עבדה מעולה. אפס תקלות. מכיוון שחומרה ורשתות מוכרים לי מזה זמן, והידע בפורום והשירשור הנ"ל תרם לי רבות, נראה לי אך טבעי לרצות ולקחת בזה חלק.
הסיפוק הוא לעזור למי שצריך לפתור תקלה וזה מצליח, או לענות לצורך, וללמוד ממי שהציע פתרון חלופי וגישה אחרת. ובכלל לדעתי חשוב לאיש מקצוע לשמוע דעות אחרות ופתרונות בגישה שונה, זה רק מרחיב את האופקים, יש הרבה חברים בקהילה שיש הרבה מה ללמוד מהם, והפורום הוא פלטפורמה נהדרת לצורך כך.
ומעבר לזה יש בקהילה שותפים שאפשר לחפור איתם על כל מיני נושאים אקזוטיים (לדעת רבים) ודברים שאדם "מן היישוב " לא צריך ולא ייתקל בהם, וזה סתם כף טהור.
אז שוב תודה לכולם
D/
הצטרפתי לא לפני הרבה מאד זמן - ב-2023, והשירשור הראשון שעקבתי אחריו הוא "סיב בזק במהירות 2.5G עם ציוד פרטי" שפתח @itfan .
viewtopic.php?t=367574
חשבתי (ואני עדיין חושב) שזו דוגמא מעולה לשירשור מוצלח מאד: אינפורמטיבי, מדויק, ויש בו אינפורמציה שמבוססת על ניסיון והתנסות ספציפית עם תשתיות בארץ. את זה אי אפשר למצוא במקום אחר, בוודאי לא בריכוז המידע ורמת הפירוט הזו. ובהסתמך על העצות האלו התצורה עבדה מעולה. אפס תקלות. מכיוון שחומרה ורשתות מוכרים לי מזה זמן, והידע בפורום והשירשור הנ"ל תרם לי רבות, נראה לי אך טבעי לרצות ולקחת בזה חלק.
הסיפוק הוא לעזור למי שצריך לפתור תקלה וזה מצליח, או לענות לצורך, וללמוד ממי שהציע פתרון חלופי וגישה אחרת. ובכלל לדעתי חשוב לאיש מקצוע לשמוע דעות אחרות ופתרונות בגישה שונה, זה רק מרחיב את האופקים, יש הרבה חברים בקהילה שיש הרבה מה ללמוד מהם, והפורום הוא פלטפורמה נהדרת לצורך כך.
ומעבר לזה יש בקהילה שותפים שאפשר לחפור איתם על כל מיני נושאים אקזוטיים (לדעת רבים) ודברים שאדם "מן היישוב " לא צריך ולא ייתקל בהם, וזה סתם כף טהור.
אז שוב תודה לכולם
D/
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3545
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בהצלחה. כל הכבוד על התרומה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73210
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3153 פעמים
בהצלחה.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1306
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עלה והצלח.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.