התקנה שולחנית של LG G5
היי
בכל האתרים שמוכרים את הטלוויזיה רשום שהיא מיועדת לתליה בלבד.
באתרים בחו"ל רשום שאפשר לרכוש מ LG מעמד שולחני כמו שיש ל C5 עבור הטלוויזיה הזו.
https://www.lg.com/us/tv-home-theater-a ... d-g4-stand
בשיחה עם נציגה של ח י , נאמר לי שבישראל זה לא זמין והמתקין שלהם יכול להביא רגלית אוניברסלית.
האם מישהו יודע איזה רגלית אוניברסלית מביאים המתקינים שלהם, מה הדגם שלה ?
והאם מישהו אכן קיבל את החלק המקורי של LG (מתאים ל G5/G4/G3) ויש לו תמונות של התקנה שולחנית להראות ?
תודה
בכל האתרים שמוכרים את הטלוויזיה רשום שהיא מיועדת לתליה בלבד.
באתרים בחו"ל רשום שאפשר לרכוש מ LG מעמד שולחני כמו שיש ל C5 עבור הטלוויזיה הזו.
https://www.lg.com/us/tv-home-theater-a ... d-g4-stand
בשיחה עם נציגה של ח י , נאמר לי שבישראל זה לא זמין והמתקין שלהם יכול להביא רגלית אוניברסלית.
האם מישהו יודע איזה רגלית אוניברסלית מביאים המתקינים שלהם, מה הדגם שלה ?
והאם מישהו אכן קיבל את החלק המקורי של LG (מתאים ל G5/G4/G3) ויש לו תמונות של התקנה שולחנית להראות ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
זה סיפור די מורכב עם ה G5. זה המסך הראשון שבדקתי שההתקנה הסתבכה ממש בגלל מחסור ברגליות. המתקן קיר של המסך הזה יעודי למסך בגלל המבנה המיוחד שלו.
המקרה שלי הם לא מצאו רגליות אוניברסליות ואלה שאני מחזיק אצלי (למקרה חירום) לא עבדו הפעם. הברגים הרגילים שתמיד עובדים לא התאימו במקרה של המסך הזה.
רגליים אוניברסליות לרוב לא נראים להיט.
המקרה שלי הם לא מצאו רגליות אוניברסליות ואלה שאני מחזיק אצלי (למקרה חירום) לא עבדו הפעם. הברגים הרגילים שתמיד עובדים לא התאימו במקרה של המסך הזה.
רגליים אוניברסליות לרוב לא נראים להיט.
הבעיה אצלי היא שיש לי שקעי חשמל בדיוק במרכז הקיר היכן שכנראה יהיה צורך לתלות את הטלוויזיה לכן אני לא חושב שהמתקן צמוד הקיר
שמגיע עם LG בסדרות G יתאים ולכן האופציה הבאה היא מעמד שולחני.
זה כל כך מאכזב לשמוע שהיבואן הרשמי לא יכול לספק חלק שקיים אצל LG העולמית ופותר צורך בסיסי מאוד של התקנה שולחנית.
בגלל שגובה הטלוויזיה חשוב לי (צריך להיות בגובה העיניים) אני לא רוצה להסתכן בלקנות את הטלוויזיה ולגלות שהמתקן שיספקו המתקינים
של LG לא שם את הטלוויזיה בגובה שמתאים לי (אילו היו מספקים את המעמד הרשמי של LG העולמית הייתי יכול לדעת בוודאות..., אבל עם
רגל אוניברסלית שאת הדגם שלה אני לא יודע זה בעיה)
האם כדאי לוותר על הטלוויזיה בגלל עניין ההתקנה (שקעי חשמל במרכז הקיר?) או שיש דרך להתקין את הטלוויזיה באיזה גובה שאני רוצה גם אם
יש שקעי חשמל באמצע הקיר ?
שמגיע עם LG בסדרות G יתאים ולכן האופציה הבאה היא מעמד שולחני.
זה כל כך מאכזב לשמוע שהיבואן הרשמי לא יכול לספק חלק שקיים אצל LG העולמית ופותר צורך בסיסי מאוד של התקנה שולחנית.
בגלל שגובה הטלוויזיה חשוב לי (צריך להיות בגובה העיניים) אני לא רוצה להסתכן בלקנות את הטלוויזיה ולגלות שהמתקן שיספקו המתקינים
של LG לא שם את הטלוויזיה בגובה שמתאים לי (אילו היו מספקים את המעמד הרשמי של LG העולמית הייתי יכול לדעת בוודאות..., אבל עם
רגל אוניברסלית שאת הדגם שלה אני לא יודע זה בעיה)
האם כדאי לוותר על הטלוויזיה בגלל עניין ההתקנה (שקעי חשמל במרכז הקיר?) או שיש דרך להתקין את הטלוויזיה באיזה גובה שאני רוצה גם אם
יש שקעי חשמל באמצע הקיר ?
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

המתקן צמוד קיר גם מאפשר מרחק מסויים מהקיר, אגב (אם כי זה לא בדיוק מיועד לזה).
אני לא ממש מתלהב מטלוויזיות של LG בעיקר בגלל השלט ומערכת ההפעלה.
באותו טווח מחיר של ה LG G4 יש לי את ה BRAVIA 8 של סוני וה S90F של סמסונג
הנטיה שלי היא לקנות את הסוני, אבל על הנייר היא פחות טובה (מבחינת בהירות) מה G4 של LG
שנראה כקניה הכי טובה היום אבל מביא איתו מוזרויות כמו שלט עם עכבר, מערכת הפעלה של LG
וחוסר מעמד שולחני ששם אותי באי וודאות לגבי איך תהיה ההתקנה...
האם בכל זאת ללכת על הטלוויזיה הזו או כדאי כבר לעבור יצרן ?
האם יש הבדל משמעותי מול הסוני ?
באותו טווח מחיר של ה LG G4 יש לי את ה BRAVIA 8 של סוני וה S90F של סמסונג
הנטיה שלי היא לקנות את הסוני, אבל על הנייר היא פחות טובה (מבחינת בהירות) מה G4 של LG
שנראה כקניה הכי טובה היום אבל מביא איתו מוזרויות כמו שלט עם עכבר, מערכת הפעלה של LG
וחוסר מעמד שולחני ששם אותי באי וודאות לגבי איך תהיה ההתקנה...
האם בכל זאת ללכת על הטלוויזיה הזו או כדאי כבר לעבור יצרן ?
האם יש הבדל משמעותי מול הסוני ?
לי הייתה בעיה דומה עם G5, יש חלון בדיוק מאחורי הטלויזיה.
אני דיברתי עם כמה חניות ורק מאי מ- future הצליח לסדר לי את המעמד הרשמי שלהם (שהוא לא זול בכלל, אבל זה גם המצב בארה"ב)
אבל במקרה שלך איתי הולך על זרוע סטנדרטית... למסך יש VESA תקני במקום קצת אחר מהתליה צמודת הקיר שלו. וכל זרוע ברקן או משהו מקביל אמורה לעבד.
אני דיברתי עם כמה חניות ורק מאי מ- future הצליח לסדר לי את המעמד הרשמי שלהם (שהוא לא זול בכלל, אבל זה גם המצב בארה"ב)
אבל במקרה שלך איתי הולך על זרוע סטנדרטית... למסך יש VESA תקני במקום קצת אחר מהתליה צמודת הקיר שלו. וכל זרוע ברקן או משהו מקביל אמורה לעבד.