אני שוקל לרכוש אייפון חדש ואני רואה את השוק בישראל שעשו מהתחום הזה.
ים יבואנים אפורים ושירות קלוקל גם שלהם וגם של אלה שמתהדרים כרשמיים ולא אפרט - הכל נמצא בגוגל.
יש גם דיבור שאפילו איידיגיטל לא מתקנת אצלה את המכשירים אלא שולחת את המכשירים לצד ג' בארץ שמתקן... (פורום FXP סתם קפץ לי בתוצאות)
בקיצור הלכתי לאיבוד, האם יש פה ייבוא רשמי באמת של אפל שלוקח אחריות מלאה ומתקן אצלו ורק אצלו את המכשיר וכמובן השירות מקצועי וטוב? בואו תשתפו מניסיונכם או שאהמר ואקח את המכשיר הכי זול מהיבוא הכי פח ולהתפלל שלא אצטרך אי פעם לממש אחריות בשנה בה הוא מכוסה.
מה קורה פה בישראל עם הייבוא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יש הרבה יבואנים. פעם היה אייקון גרופ, היום יש כמה שחקנים.
אני חושב שעדיין היבואנים הגדולים ביותר הם KSP, אייקון ו-CDATA (יתכן שגם אמירים).
להבנתי כולם יבוא מסודר וכולם מקבלים שירות. הגוף שנותן שירות בישראל הוא DSC והוא מסוגל לעשות תיקונים רשמיים למסכים, בטריות וכו'.
אני חושב שעדיין היבואנים הגדולים ביותר הם KSP, אייקון ו-CDATA (יתכן שגם אמירים).
להבנתי כולם יבוא מסודר וכולם מקבלים שירות. הגוף שנותן שירות בישראל הוא DSC והוא מסוגל לעשות תיקונים רשמיים למסכים, בטריות וכו'.
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אני מסתכל בביקורות על היבואנים הללו ומקבל חלחלה, האחריות לפי הנראה בישראל לפחות זה כוסות רוח למת אז לא יודע כמה שווה כבר אם בכלל לקנות באחריות פה... הלוואי שמישהו מניסיון יבוא ויאמר אחרת ויתן המלצה תחת איזה ייבוא כן מומלץ לרכוש.
משפחתי מאז ומתמיד רכשו אייפונים באילת במחירים הנמוכים ביותר בנקודת זמן הרכישה.
מעולם לא מימשו אחריות.
אם וכשיש בעיה מסויימת, ניגשים למעבדת תיקונים והמחיר בדרך כלל מסתכם בסביב ה150 שח.
דאגתך די מובנת,אך אחריות לפעמים היא רק מילה שנכתבה על נייר לקמוס לכן,במקומך זה הדבר האחרון שהייתי חושש.
מה שכן, להקפיד על מגינים איכותיים מחברות מומלצות ואמינות.
בהצלחה
ליאור
מעולם לא מימשו אחריות.
אם וכשיש בעיה מסויימת, ניגשים למעבדת תיקונים והמחיר בדרך כלל מסתכם בסביב ה150 שח.
דאגתך די מובנת,אך אחריות לפעמים היא רק מילה שנכתבה על נייר לקמוס לכן,במקומך זה הדבר האחרון שהייתי חושש.
מה שכן, להקפיד על מגינים איכותיים מחברות מומלצות ואמינות.
בהצלחה
ליאור