Tesseract - סרט מדע בדיוני בבימויו של סאם אסמאעיל עם גלן פאוול
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11605
- נתן תודות: 1217 פעמים
- קיבל תודות: 2462 פעמים
Tesseract סרט דרמת מתח מדע בדיוני יהיה הפרויקט הבא של Sam Esmail ("מר רובוט") שגם יכתוב, יפיק ויביים את הסרט שאין עליו שום פרטים כנהוג אצלו. Amazon MGM Studios יפיצו את הסרט תחת חסות של Esmail Corp. נשמע מסקרן.
ליהוק - Glen Powell (כמעט סגור).
https://www.hollywoodreporter.com/movie ... 236475428/
ליהוק - Glen Powell (כמעט סגור).
https://www.hollywoodreporter.com/movie ... 236475428/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11605
- נתן תודות: 1217 פעמים
- קיבל תודות: 2462 פעמים
יש לו קטעים שהוא מרגיז (כמו בסרט The Running Man) אבל הוא שחקן חביב לטעמי, בתפקידים ראשיים - הוא הולך לאיבוד.
בתפקידי משנה, הוא איך שהוא בסדר.
הבחירות של שחקנים לא משקפת את רמתם אלא את המראה הטוב ויחסים עם האנשים הנכונים. כמו שכבר ציינתי לא פעם יש שחקנים מהשורה הראשונה שלא מקבלים תפקידים. Matthew McConaughey כמו ציינתי וגם Tony Dalton שהוא שחקן מליגה אחרת מכל השמות "המוכרים"
אבל לא זוכה לקבל תפקידי מפתח, למרות שהוא ראוי לזה בזכות משחק עם נוכחות ועומק שקשה לראות אצל שחקנים אחרים.
הופעה קצרה (כמה דקות) בסדרה The Last of Us השאירה אותי עם הלשון בחוץ (כן מודה זאת האמת) עם הופעה מהפנטת.
אבל אין לי השפעה על הליהוק אלא רק להוציא קיטור כי זה באמת מרגיז, ויודע לדאבוני שגם את התפקיד הבא הנוצץ, הוא לא יקבל.
לראות ולא להאמין.
בתפקידי משנה, הוא איך שהוא בסדר.
הבחירות של שחקנים לא משקפת את רמתם אלא את המראה הטוב ויחסים עם האנשים הנכונים. כמו שכבר ציינתי לא פעם יש שחקנים מהשורה הראשונה שלא מקבלים תפקידים. Matthew McConaughey כמו ציינתי וגם Tony Dalton שהוא שחקן מליגה אחרת מכל השמות "המוכרים"
אבל לא זוכה לקבל תפקידי מפתח, למרות שהוא ראוי לזה בזכות משחק עם נוכחות ועומק שקשה לראות אצל שחקנים אחרים.
הופעה קצרה (כמה דקות) בסדרה The Last of Us השאירה אותי עם הלשון בחוץ (כן מודה זאת האמת) עם הופעה מהפנטת.
אבל אין לי השפעה על הליהוק אלא רק להוציא קיטור כי זה באמת מרגיז, ויודע לדאבוני שגם את התפקיד הבא הנוצץ, הוא לא יקבל.
לראות ולא להאמין.
שוב, בתור דמות מעצבנת (שזו הדמות שהוא מגלם בטופ גאן 2) הוא אחלה לגמרי, כי הוא שחקן מרגיז אז איו לי בעיה עם זה שהוא יהיה משמעותי בסרט הבא....
הבעיה מתחילה כשהוא אמור לגלם דמויות שאמורים להתחבר אליהם או לחבב...