בעיה עם המערכת בתדרים נמוכים
היי, אני משתמש בזוגATOM V3 של פרדיים, שמוגברים ע"י RA-970BX של ROTEL. אני מאוד מרוצה, חוץ מדבר אחד. בשירי רוק כבד ומטאל, כשיש הרבה "רעש" של גיטרות למשל, יש איזה thumping כזה בתדרים הנמוכים. איך אני פותר את זה? סאב? כיוונון כלשהוא?
תודה.
תודה.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
ה-ATOM הוא מה שנקרא "מיני מוניטור", כלומר רמקול מדפי שמוגבל פיזית בתחום הנמוך. שתי אפשרויות - (1) תוריד ווליום ותנמיך ציפיות, או (2) תחליף אותו לרצפתי שיכול להתמודד טיפה יותר טוב עם התחום הנמוך.
דבר נוסף - אם אתה משתמש במתלה קיר המקורי שלו, תגדיל טיפה את הזוית, כך שהפתח האחורי שלו (באס רפלקס) לא יהיה חסום ע"י הקיר.
דבר נוסף - אם אתה משתמש במתלה קיר המקורי שלו, תגדיל טיפה את הזוית, כך שהפתח האחורי שלו (באס רפלקס) לא יהיה חסום ע"י הקיר.
תעבור לריצפתי רציני ומכובד כי ריצפתי זול זה מקור לאן סוף בעיות ואז עדיף להישאר עים מדפי האשמה לא במגבר זה האופי של מדפי....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.