HBO MAX - השרשור המרוכז
סגרו לי משום מה את הפוסט שבו הבאתי את הדיווח על ינואר 2026 מהעיתונות וחבל.
אז פותח חדש עם היום המדויק:
https://www.kan.org.il/content/kan-news/culture/985770
אז פותח חדש עם היום המדויק:
https://www.kan.org.il/content/kan-news/culture/985770
נערך לאחרונה על ידי off ב 01/01/2026 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
פרט מעניין: HBO Max חתמו על שיתוף פעולה בלעדי עם yes.
https://www.yes.co.il/content/hbomax
https://www.yes.co.il/content/hbomax
נערך לאחרונה על ידי off ב 01/01/2026 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
1. אז עכשיו יש לנו, חוץ מנטפליקס, אמזון, אפל, ודיסני, גם את HBO, כשלכל אחד מהשירותים האלה קטלוג בלעדי, ועל זה צריך להוסיף את הוט או יס או סלקום שגם להן תכנים בלעדיים. ולעיתונאים שעוסקים בתקשורת זה נשמע הגיוני. לפני שלושים שנה, עם כבלים של איזה "ערוצי זהב" פלוס ספריית וידאו, היה לנו הרבה יותר מבחר במחירים הרבה יותר שפויים
2. מה כוללת חבילת הספורט? האם יש תוכן שמתחרה ב ספורט5/צ'רלטון או שזה המקבילה של יורוספורט?
או לסיכום: במקום לצטט הודעות דוברות כלשונן אפשר לצפות מכל העיתונאים השונים לספק יותר מידע וגם לתת הקשר יותר רחב, שמסביר איך הפך תחום התקשורת ה"טכנולוגי" וה"מגניב" לאחת הפרות הכי חולבות (את האזרח) במדינת ישראל. קידמה עלק
2. מה כוללת חבילת הספורט? האם יש תוכן שמתחרה ב ספורט5/צ'רלטון או שזה המקבילה של יורוספורט?
או לסיכום: במקום לצטט הודעות דוברות כלשונן אפשר לצפות מכל העיתונאים השונים לספק יותר מידע וגם לתת הקשר יותר רחב, שמסביר איך הפך תחום התקשורת ה"טכנולוגי" וה"מגניב" לאחת הפרות הכי חולבות (את האזרח) במדינת ישראל. קידמה עלק
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
לא חייבים הכל...
בארה״ב הרבה אנשים מתחברים כל חודש -חודשיים לשירות אחר עוברים על התוכן הזמין
בארה״ב הרבה אנשים מתחברים כל חודש -חודשיים לשירות אחר עוברים על התוכן הזמין
יש לי נטפליקס ודיסני.
הילדים מתים על הכאן חינוכית.
לא חושב שיצאו סדרות מקור רציניות השנים האחרונות ביס או הוט. אני טועה??
הנטפליקס גם לא זול. נדצה לי קרוב ל70שח ל4K.
אני משלם על דיסני 450שח שנתי, ברגע שזה מתייקר, אני מפסיק את המנוי השנתי שמסתיים ביוני נראה לי. גם ככה רוב התוכן זה בעיקר לילדים.
ואז אפשר לעבור לשירות למספר חודשים.
קצת טרחה , לא נורא.
גם בנטפליקס יש תקופות שקשה למצוא משהו טוב לצפייה. בעיקר חדש וטוב.
הhbo נראה בעיקר למבוגרים, אני טועה?
או שנוריד את הנטפליקס לטובת הhbo.
הילדים מתים על הכאן חינוכית.
לא חושב שיצאו סדרות מקור רציניות השנים האחרונות ביס או הוט. אני טועה??
הנטפליקס גם לא זול. נדצה לי קרוב ל70שח ל4K.
אני משלם על דיסני 450שח שנתי, ברגע שזה מתייקר, אני מפסיק את המנוי השנתי שמסתיים ביוני נראה לי. גם ככה רוב התוכן זה בעיקר לילדים.
ואז אפשר לעבור לשירות למספר חודשים.
קצת טרחה , לא נורא.
גם בנטפליקס יש תקופות שקשה למצוא משהו טוב לצפייה. בעיקר חדש וטוב.
הhbo נראה בעיקר למבוגרים, אני טועה?
או שנוריד את הנטפליקס לטובת הhbo.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78782
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
כמה דברים:
1. עיתונאים לא קובעים את המחיר, זה לא משנה מה שהם חושבים...
2. חד משמעית המחירים עלו - אבל גם מספר התכנים התרבו וגם צריך לזכור שפעם לא היה בארץ מלא תכנים שהיו זמינים רק בחו"ל.
3. לא נראה לי שמישהו מצפה להתחבר לכל השירותים, קלות החיבור והניתוק אומר שכשיש משהו מעניין צופים במנוי דרכו ואחרי זה מחליפים.
4. הבעיה שבחו"ל יש כבר עסקאות אגרגציה. למשל דיסני+הולי+HBO ובארץ זה לא קיים. יש הנחות ללקוחות יס אבל בעיני ההנחות האלה לא מספקות.
המשמעות של עליית המחירים, היא שהפיראטיות תנסוק. יש כאן איזה מאזן אימה - או שהם יתאחדו ויציעו עסקאות באנדל או שבסוף אנשים לא ישלמו שום דבר.
1. עיתונאים לא קובעים את המחיר, זה לא משנה מה שהם חושבים...
2. חד משמעית המחירים עלו - אבל גם מספר התכנים התרבו וגם צריך לזכור שפעם לא היה בארץ מלא תכנים שהיו זמינים רק בחו"ל.
3. לא נראה לי שמישהו מצפה להתחבר לכל השירותים, קלות החיבור והניתוק אומר שכשיש משהו מעניין צופים במנוי דרכו ואחרי זה מחליפים.
4. הבעיה שבחו"ל יש כבר עסקאות אגרגציה. למשל דיסני+הולי+HBO ובארץ זה לא קיים. יש הנחות ללקוחות יס אבל בעיני ההנחות האלה לא מספקות.
המשמעות של עליית המחירים, היא שהפיראטיות תנסוק. יש כאן איזה מאזן אימה - או שהם יתאחדו ויציעו עסקאות באנדל או שבסוף אנשים לא ישלמו שום דבר.
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
מסכים.
אישית, בקושי הורדתי משהו בשנים האחרונות.
אין לי הוט/יס וכו. רק נטפליקס דיסני ולעיתים פריים.
מתכנן כבר להוריד את אחד הספקים בקרוב.
מעניין אם סגירת מנוי והתחברות מחדש אחרי כמה חודשים - האם הפרופילים נשארים?
דיסני כרגע הפך להיות הכי זול, שילמתי 450שח ביוני לשנה. משמעותית זול לעומת נטפליקס וhbo.
דיסני פלוס בישראל - כולל את הוט סטאר והולו, לא? גם ערוץ FX.
אגב, תיחקרתי את הילדים - האם מישהו מהחברים שלהם צופה באיזה סדרת מקור ביס או הוט. אין לי מושג מה הולך היום, אבל בעבר היו סדרות ילדים ונוער חזקות ופופולריות ביס והוט. אף אחד מהילדים לא ידע לציין סדרה בהוט או יס. שוב, לי אין בבית. הנחתי שלחברים אולי יש...
אצלי, כולם רואים בכאן חינוכית ומתים על זה. לא יודעים שיש ערוץ לינארי בכלל. צופים רק באפליקציות/יוטיוב.
אישית, בקושי הורדתי משהו בשנים האחרונות.
אין לי הוט/יס וכו. רק נטפליקס דיסני ולעיתים פריים.
מתכנן כבר להוריד את אחד הספקים בקרוב.
מעניין אם סגירת מנוי והתחברות מחדש אחרי כמה חודשים - האם הפרופילים נשארים?
דיסני כרגע הפך להיות הכי זול, שילמתי 450שח ביוני לשנה. משמעותית זול לעומת נטפליקס וhbo.
דיסני פלוס בישראל - כולל את הוט סטאר והולו, לא? גם ערוץ FX.
אגב, תיחקרתי את הילדים - האם מישהו מהחברים שלהם צופה באיזה סדרת מקור ביס או הוט. אין לי מושג מה הולך היום, אבל בעבר היו סדרות ילדים ונוער חזקות ופופולריות ביס והוט. אף אחד מהילדים לא ידע לציין סדרה בהוט או יס. שוב, לי אין בבית. הנחתי שלחברים אולי יש...
אצלי, כולם רואים בכאן חינוכית ומתים על זה. לא יודעים שיש ערוץ לינארי בכלל. צופים רק באפליקציות/יוטיוב.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11488
- נתן תודות: 1190 פעמים
- קיבל תודות: 2413 פעמים
הבעיה שרוב התכנים של דיסני לא לטעמי, דווקא מוצא יותר תכנים בנטפליקס (למרות הרדידות להם) בפרט זרים (לא בשפה האנגלית).
אבל גם הם העלו את המחירים וכבר אין אפשרות לחבר כמה משתמשים על אותו מנוי (הבן שלי שילם תוספת למרות שיש רק משתמש על פרימיום בבית). HBO MAX נשמע מעניין כי יש להם ספריית תכנים עשירה.
אבל גם הם העלו את המחירים וכבר אין אפשרות לחבר כמה משתמשים על אותו מנוי (הבן שלי שילם תוספת למרות שיש רק משתמש על פרימיום בבית). HBO MAX נשמע מעניין כי יש להם ספריית תכנים עשירה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73236
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
ChinggisKhan - ?BTN
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מעליב אותי כצרכן שמדברים על "הנחות" לHBO ליס ולהוט.
עד לפני חודשיים רוב התכנים בשרות החדש היו כלולים ביס.
עכשיו מי שרוצה לצפות בלוטוס הלבן ובמשחקי הכס צריך לשלם הרבה יותר.
הייתי מצפה מחברות שהסירו תכנים להוריד גם את המחיר בהתאם.
הנחות עלק.
עד לפני חודשיים רוב התכנים בשרות החדש היו כלולים ביס.
עכשיו מי שרוצה לצפות בלוטוס הלבן ובמשחקי הכס צריך לשלם הרבה יותר.
הייתי מצפה מחברות שהסירו תכנים להוריד גם את המחיר בהתאם.
הנחות עלק.
לא אמרו אבל אני מניח שזה בדיוק כמו עם נטפליקס ודיסני+. נשלחת הודעה לקראת סוף תקופה על מחיר חדש ואם אתה לא יוזם פנייה לשירות לקוחות מתחילים לחייב....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78782
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים