OLED C1 65 נכבת אחרי 15 שניות קבוע
-
davidZal1992
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן,
ברשותי C1 4 שנים. לפני שנה כחלק מהאחריות הופיעה צריבה, בה החליפו לי את הפאנל. היום פחות משנה להחלפת הפאנל התחילה תופעה מוזרה שהטלוויזיה נדלקת 30 שניות בלבד וישר נכבת. שיחה לשירות הלקוחות ביקשו סרטון, המוקדנית ישר טענה שכנראה מדובר בפאנל (שהרגע הוחלף!!!) ויהיה צורך להחליף בחדש שהעלות שלו היא כ50 עד 70 אחוז מהטלוויזיה. משהו בי מאמין שזה משהו אחר, לפני שאני רץ להזמין את הטכנאי שלהם מנסה להתייעץ פה, האם מישהו חווה משהו דומה ויכול לשפוך אור? מה האופציות שלי? לשפוך 3000-4000 שקל אין סיכוי שאני מוכן
ברשותי C1 4 שנים. לפני שנה כחלק מהאחריות הופיעה צריבה, בה החליפו לי את הפאנל. היום פחות משנה להחלפת הפאנל התחילה תופעה מוזרה שהטלוויזיה נדלקת 30 שניות בלבד וישר נכבת. שיחה לשירות הלקוחות ביקשו סרטון, המוקדנית ישר טענה שכנראה מדובר בפאנל (שהרגע הוחלף!!!) ויהיה צורך להחליף בחדש שהעלות שלו היא כ50 עד 70 אחוז מהטלוויזיה. משהו בי מאמין שזה משהו אחר, לפני שאני רץ להזמין את הטכנאי שלהם מנסה להתייעץ פה, האם מישהו חווה משהו דומה ויכול לשפוך אור? מה האופציות שלי? לשפוך 3000-4000 שקל אין סיכוי שאני מוכן
נערך לאחרונה על ידי davidZal1992 ב 05/01/2026 11:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
דווקא לי זה נשמע ממה שאתה מתאר הספק כח ולא הפאנל.
זה גם מסתדר עם התקופת זמן שהיא אצלך.
זה גם מסתדר עם התקופת זמן שהיא אצלך.
-
davidZal1992
- חבר שרק התחיל

תודה, בגדול יש אפשרות להזמין ספק כח היום מעלי? ולנסות להחליף בעצמי? או עדיף להזמין טכנאי שלהם ולקבל הצעת מחיר? יודע מה העלויות של ספק כח דרך ח.י?
אתה יכול לנסות לחפש ספק כח בעלי, לא בטוח אם תמצא.
אתה יכול גם לבקש מהם בדיקה של טכנאי בתשלום, ממה שאני זוכר זה סביב 300 שח.
אם אתה רוצה להחליף את הספק כח דרכם, עלות כ1300 שח.
לדעתי לפני שאתה עושה צעד, צריך להבין קודם מה התקלה.
אתה יכול גם לבקש מהם בדיקה של טכנאי בתשלום, ממה שאני זוכר זה סביב 300 שח.
אם אתה רוצה להחליף את הספק כח דרכם, עלות כ1300 שח.
לדעתי לפני שאתה עושה צעד, צריך להבין קודם מה התקלה.
-
davidZal1992
- חבר שרק התחיל

תודה רבה. אז האופציה היחידה להבין מה התקלה זה לקחת את הטכנאי שלהם בעלות 300 שקלים, אמת?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה לא מתמצא באלקטרוניקה בעצמך או מכיר מישהו שמתמצא ומוכן לעזור לך, אז תצטרך להזמין טכנאי שלהם או פרטי שלך.
תוודא שזה לא פקודת הדלקה/כיבוי שמגיעה מאיזה מכשיר אחר.
משהו מחובר לטלויזיה? אם כן, תנתק הכלללל מהטלויזיה.
יש טכנאי פרטי שיקח רק 300שח, יודע לאבחן תקלות כאלה ולהחליף ספקי כח? כי אם אני חושב על זה, לא חושב שזה יצא יותר זול. מה קורה אם זה לא הספק כח? יחזירו לך כסף?
מה שנקרא שיטת "המוסך" של בואו נחליף ונראה אם הסתדר.
משהו מחובר לטלויזיה? אם כן, תנתק הכלללל מהטלויזיה.
יש טכנאי פרטי שיקח רק 300שח, יודע לאבחן תקלות כאלה ולהחליף ספקי כח? כי אם אני חושב על זה, לא חושב שזה יצא יותר זול. מה קורה אם זה לא הספק כח? יחזירו לך כסף?
מה שנקרא שיטת "המוסך" של בואו נחליף ונראה אם הסתדר.