דעה על מכשיר divx

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי אופציה למתנה לראש השנה של מכשיר divx של טושיבה, דגם sd-340.
ראיתי עליו ביקורות די גרועות ובפורום יש גם אחת קוטלת במיוחד.

העניין הוא ששאר המתנות פחות טובות/מעניינות.

האם המכשיר עד כדי כך גרוע ? אולי בעידכון firmware הוא בסדר ?

אני לא לחוץ עליו כי יש לי כמובן dvd טוב יותר אבל בלי divx.
אני גם לא ממש לחוץ על divx אבל לא מזיק שיש.

בקיצור, מה אתם אומרים ?
להתרחק או שכמתנה וכ-dvd נוסף עבור divx הוא יכול להיות סביר ?

תודה,
ניר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה המתנות האחרות? :roll:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

היה לי את הDVD הזה, וסבלתי ממנו מאד... היו בו בעיות, שנראות כמו בעיות של מכשיר תקול, ולא של מכשיר זול... לקחו אותו לתיקון-נדמה לי שלא עשו כלום. החליפו לי לחדש, בחדש לא היו בכלל את הבעיות של הקודם, אבל היו לו בעיות חדשות :lol:
יש כאלה אבל, שיש להם את הDVD הזה, והם מרוצים ממנו, אין לו את הבעיות שהיו אצלי. אם היה לי אותו בלי בעיות, אז הייתי מרוצה ממנו מאד, כי איכות התמונה שלו מעולה(לא פחות טובה מהפיונייר 383 שיש לי כרגע) והוא קורא הכל חוץ מVCD\SVCD (כן, אני יודע שזה מוזר).

לגבי עדכוני FIRMWARE, לא קיימים אצלו, ודי בטוח שגם לא יהיו.
היתרונות שלו על הפיונייר שהוא מזהה לבד פורמט של סרט(רחב או רגיל) ומתאים למסך, ושלא צריך להפוך את הכתוביות, שהן קריאות וטובות ללא שום עדכונים. המכשיר לדעתי גם יותר יפה מהפיונייר... מארז יפה מאד. בקיצור, מכשיר בעל פוטנציאל, אבל הבעיות שהיו לי איתו(2 מכשירים) בלתי נסבלות.

לסיכום, לאחר הנסיון המר שלי איתו, אני אישית הייתי מתרחק ממנו. כמו שמרטין אמר, מה המתנות האחרות? :)

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

זאת מתנה לחג מהעבודה וזאת המתנה הטכנולוגית היחידה.
שאר הדברים הם סתם דברים שגם לא ממש מעניינים אותי וגם כנראה שווים פחות מבחינה כספית.

אבל אני לא חייב לקחת ואם זה ממש מכשיר דפוק אז יש חלופות.
אם זה יכול לשמש בצורה סבירה כנגן divx או כנגן נוסף בבית אז אני מניח שאני אעדיף אותו על שאר המתנות.
אם המקרה של sunny_jim מייצג אז אני אוותר על המכשיר.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=3740

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

טוב, בסוף המתנות הגרועות שהיו הכריעו אותי ובחרתי בכל זאת במוצר 'הטכנולוגי'.
עכשיו קיבלתי אותו ומתברר שזה בכלל דגם אחר שנקרא toshiba sd-360sr
והוא משווק רק ברוסיה או משהו כזה וכל מידע שאני מוצא עליו ברשת הוא ברוסית בלבד.

יש למישהו מושג מה בדיוק ההבדל ?
למרות שאפשר לחשוב שזה דגם חדש יותר או טוב יותר, מדובר בדגם שעולה קצת פחות כנראה ונראה שהוא קורא גם svcd ויש לו נתונים קצת שונים (לא משהו מכריע ולמעשה גם לא עקבי).

מעבר לכמה ביקורות שליליות שמצאתי עליו לא הצלחתי להבין אם הוא אותו *** או קצת יותר טוב (או יותר גרוע אם זה אפשרי :evil: ).

למישהו יש מושג לפני שאני פותח אותו ? (לא יודע אם זה ישנה אבל תמיד יש את הסיכוי שאם זה ממש גרוע אז נעשה קצת בלאגנים בצורה קולקטיבית ונצליח לשנות משהו)

תודה,
ניר

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אמור להיות דגם קצת יותר יקר, אמור להיות גם אותו ***... כשהתעללו בי עם הSD340 אמרו לי שאם אני רוצה, אני יכול להוסיף 200 ש"ח ולקבל את ה360 "החדש והטוב יותר", ודברים אלה הם כמובן גיגית גדולה של גללי סוסים... ב"ביקורות" של זאפ אגב כתוב שהוא עושה את אותן הבעיות שה340 עושה...

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

כן, את התגובה ב-zap כבר ראיתי.
בכל מקרה כבר חיברתי אותו והוא בינתיים 'בסדר'.
מאוד מאוד איטי בטעינה, איכות סבירה, קרא עד כה את רוב הדברים. לא התמודד עם divx ברזולוציה טיפה גבוהה (פרק של lost ב-960 על 528) כתוביות בעברית היו בסדר בניסיון הבודד שעשיתי. לא ראיתי פסים ירוקים או בעיות סינכרון של אודיו/וידאו כפי שהיו לך אבל מה שכן, אחרי כל מיני משחקים ודיסק dvd לניסוי עם המון קבצים שאת רובם הוא לא היה אמור לקרוא הצלחתי לתקוע אותו לגמרי כך שרק ניתוק מהחשמל עזר :twisted:

לא משנה, אני לא ממש צריך אותו והוא מתפקד כ-dvd נוסף שמשמש למעט ה-divx שאני רואה עד שאני אקנה מכשיר רציני יותר מהדור השני שתומך ב-HD.
בשביל זה הוא בינתיים בסדר.

אגב, אולי מישהו יודע:
אין לי חיבור איכותי פנוי בשבילו בפלזמה וכרגע הוא ב-svideo. ניסיתי לחבר ב-rgb וההבדל עצום. ניסיתי להשתמש במיתוג של הממיר של יס שגיליתי פה שקיים אבל זה לא עובד כל-כך. הסאונד עובר ורואים שמתבצע איזה שהוא מיתוג גם בוידאו אבל בפועל אני מקבל סיגנל וידאו שחור בפלזמה. הפלזמה מזהה סיגנל אבל אני לא רואה שום דבר.
יש למישהו מושג ?

תודה,
ניר

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

הפיונייר 383 והXORO 415, שנחשבים למכשירים קוראי הDIVX הטובים ביותר בשוק כרגע, לא יוכלו להסתדר עם הרזולוציה של LOST...

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

יש לך מושג כמה המכשירים האלה כן מקבלים אם אני ארצה לקודד את הסרט ולשנות את הרזולוציה כדי שזה כן יעבוד לי ?

זה יהיה רלוונטי לעונה השניה כי את הראשונה אני מתחיל עכשיו לראות ב-dvd (בדיוק קיבלתי מחו"ל) 8)

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אני לא יודע מהו המספר המדוייק, אבל אני חושב שפחות מ720 שורות אנכיות...

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

יש לך המלצה על תוכנה טובה בשביל לשנות את הרזולוציה ?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

בשביל לשנות רזולוציה אתה חייב לקודד סרט מחדש... אני משתמש בVIRTUAL DUB, אך לצערי המקודד היחיד שאני אישית יכול להשתמש בו שם הוא DIVX 5 ולא XVID, לדעתי בגלל שהמקודדים המותקנים על המחשב שלי מותקנים בנפרד, ולא כחבילת מקודדים(KLITE וכדומה)... ולכן התוכנה VIRTUAL DUB כנראה לא מזהה אותם... הסיבה שלא התקנתי חבילת מקודדים היא שהמחשב מתחיל לקרוס בגלל כאשר אני מפעיל איזשהו סרט... (בגלל קונפליקט בין חבילות שונות, כנראה לא הסרתי לגמרי איזושהי חבילה או איזשהו מקודד שהתקנתי בעבר). אצלי על המחשב קידוד מחדש של סרט של 700 MB לוקח כ3.5-4 שעות, והאיכות לא טובה בכלל... יכול להיות שזה בגלל פילטרים שאני אמור לשים אך לא שם, אך אני לא יודע אילו לשים... הבעיה בתמונה היא שקווים אלכסוניים הופכים להיות בזיגזג, והתופעה חמורה מאד... די קשה לראות סרט כזה, אבל ראיתי כמה...

אני בטוח שאם להשתמש בVIRTUAL DUB בצורה נכונה, אתה תוכל להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות, מהסיבה הפשוטה שזוהי התוכנה הפופולרית לעבודה עם סרטים, ורוב הסרטים ברשת מקודדים עם התוכנה הזאת... הממשק גם מאד נוח, ויש שם אף מחשבון מיוחד שבוחר לך את הBITRATE של הסרט ע"פ הגודל והרזולוציה של הסרט שאתה בוחר... לסאונד אתה פשוט עושה העברה 1:1.

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

אתה מזכיר לי נשכחות. עבדתי איתה הרבה פעם אבל באיזה שהוא שלב גיליתי את עולם ה-dvd ולא הסתכלתי אחורה :wink:
בעיקר היה לי פרוייקט פסיכי אחד שהפכתי את הסרט ממנטו לסרט רציף כרונולוגית :twisted: (ולא, הם בכוונה דאגו שהפרקים לא יהיו קשורים אז העריכה לא הייתה קלה).
המצחיק הוא שאחרי הלילות הרבים שהשקעתי כבר נמאס לי מזה לגמרי ולא יצא לי לראות את זה :?

עכשיו אני לא בטוח אם העבודה שתיארת תהיה שווה לי (על קבצי ה-700 מגה לפרק) כשהחלופה זה הקבצים של ה-350 מגה לפרק שבנוסף גם לא מכילים 5.1.
בכל מקרה, תודה על כל ההסברים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”