מצלמה \ עינית חכמה מקליטה לדלת 2026
התקנתי את המוצר והוא עובד טוב. בעיה שלא הצלחתי להתגבר עליה - האפליקציה לא מקבלת התראות. בעבר אני זוכר שהיתה לי בעיה דומה עם האפליקציה Mi Home כאשר היה מחובר אליה רובורוק שוטף. אז הבעיה היתה ה region - משום מה אם היית מחובר ל China, פושים לא היו מגיעים למכשיר. כשהעברתי את ה Region ל Israel הבעיה נפתרה מיידית. לצערי עם המוצר הנ"ל אי אפשר לעשות זאת כי הוא יכול לעבוד רק אם China Mainland זה ה Region הבחור.
מישהו אולי הצליח להתגבר על זה?
אני עם אייפון גירסא iOS 26.2
* עוד בעיה (אמנם שולית אבל אולי יש פתרון שלא מצאתי) - לא הצלחתי להגדיר את ה timezone של ה timestamp שמופיע על הוידאו. נראה שהוא לוקח את השעון של סין ללא יכולת הגדרה.
מישהו אולי הצליח להתגבר על זה?
אני עם אייפון גירסא iOS 26.2
* עוד בעיה (אמנם שולית אבל אולי יש פתרון שלא מצאתי) - לא הצלחתי להגדיר את ה timezone של ה timestamp שמופיע על הוידאו. נראה שהוא לוקח את השעון של סין ללא יכולת הגדרה.
נערך לאחרונה על ידי Shasoosh ב 11/01/2026 18:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני עם Ring Peephole Cam
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
אחרי כמה ימים של שימוש ב-Smart Cat Eye 2 החלטתי להחזיר את המוצר לשולח. הוצע לי להשאיר את המוצר ולקבל זיכוי של 60 דולר, אך בחרתי בכל זאת להסיר אותו מהדלת.
הסיבות המרכזיות לכך:
1. אין פוש לאייפון
בגלל שהשרת נמצא בסין, אפליקציית Mi Home לא מקבלת התראות באייפון. באנדרואיד אין את הבעיה הזו. אמנם הצלחתי בסופו של דבר לקבל התראות דרך Home Assistant בשילוב HACS, אבל ההתראות הגיעו בעיכוב משמעותי, ועד שהאפליקציה נפתחה עם ה-Live Feed זה כבר היה מאוחר מדי.
2. דיליי ארוך מאוד
גם בלי קשר להתראות, נראה שלמצלמה לוקח הרבה זמן “להתעורר”. כאשר זוהתה תנועה ליד הדלת, עד שהמצלמה התחילה להקליט, בסרטון כבר רואים רק את הגב של האדם שעבר.
אני עדיין מחפש אלטרנטיבות. חשבתי על Ring, (לעינית או לפעמון) אבל לא מצאתי מקום ששולח לישראל.
הסיבות המרכזיות לכך:
1. אין פוש לאייפון
בגלל שהשרת נמצא בסין, אפליקציית Mi Home לא מקבלת התראות באייפון. באנדרואיד אין את הבעיה הזו. אמנם הצלחתי בסופו של דבר לקבל התראות דרך Home Assistant בשילוב HACS, אבל ההתראות הגיעו בעיכוב משמעותי, ועד שהאפליקציה נפתחה עם ה-Live Feed זה כבר היה מאוחר מדי.
2. דיליי ארוך מאוד
גם בלי קשר להתראות, נראה שלמצלמה לוקח הרבה זמן “להתעורר”. כאשר זוהתה תנועה ליד הדלת, עד שהמצלמה התחילה להקליט, בסרטון כבר רואים רק את הגב של האדם שעבר.
אני עדיין מחפש אלטרנטיבות. חשבתי על Ring, (לעינית או לפעמון) אבל לא מצאתי מקום ששולח לישראל.
This device has been discontinued and will not be coming back in stock....