טלוויזיה סוני 55 בת 6 תמונה הפכה כהה אחרי הפסקת חשמל רגעית
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- שם מלא: גדעון וקסלר
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
היתה הפסקת חשמל מקומית של שתי שניות והמערכת החזירה את החשמל באופן אוטומטי. עשיתי לה איפוס להגדרות יצרן, ניתקתי אותה ואת הממיר מהחשמל למשך הלילה ולא עזר, הצעות? נראה כמו בעיה בבקלייט, לא בטוח.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שים מתחת לכבל המתח מרימי כבלים מעץ עם ברגים אולי זה יתן הגנה לקפיצות המתח.30/12/2025 23:17gwx כתב: אם אני קונה סוני אני לא שם לה מגן נחשול מתח בשני דולר שיגרום לה לתת תמונה כמו טלוויזיה סנסוי וכו', אם אתה לא רואה את ההבדל שיהיה לך לבריאות, המשק העולמי זקוק לאנשים כמוך....
היה איזה שרשור של אחד הזוי , שבנה כאלו, נסה לדבר איתו
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

https://www.amitpsy.com/?gad_source=1&g ... gLBm_D_BwE31/12/2025 9:48istarmini כתב: שים מתחת לכבל המתח מרימי כבלים מעץ עם ברגים אולי זה יתן הגנה לקפיצות המתח.
היה איזה שרשור של אחד הזוי , שבנה כאלו, נסה לדבר איתו
...
שאלתי אנשים ונראה לי שהוא יוכל לעזור לך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ורגע תגובה בנוגע לנושא השרשור.
אני לא יודע איזו טלוויזית סוני יש לך, אבל בד"כ זו בעיה באחד מהכרטיסים האלקטרוניים. זה יכול להיות ספק הכוח ויכול להיות גם הלוח הראשי. (תלוי אם זו אספקת המתח לתאורה או מנגנון השליטה על התאורה האחורית)
בעיקרון, יכול להיות גם בעיה בתאורה אחורית, אבל לרוב אם כל המסך חשוך, זה כנראה ספק הכוח של התאורה האחורית ולא התאורה עצמה.
אני לא יודע איזו טלוויזית סוני יש לך, אבל בד"כ זו בעיה באחד מהכרטיסים האלקטרוניים. זה יכול להיות ספק הכוח ויכול להיות גם הלוח הראשי. (תלוי אם זו אספקת המתח לתאורה או מנגנון השליטה על התאורה האחורית)
בעיקרון, יכול להיות גם בעיה בתאורה אחורית, אבל לרוב אם כל המסך חשוך, זה כנראה ספק הכוח של התאורה האחורית ולא התאורה עצמה.
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

01/01/2026 15:08TheCoolest כתב: ורגע תגובה בנוגע לנושא השרשור.
תודה על התשובה, התמונה לא כהה לחלוטין אלא איבדה ברק ועוצמה מה שאפילו בכיול ל'מצב חנות' או Vibrant לא עוזר, פשוט סוג של חלשה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תעלה תמונה כדי שאפשר יהיה להבין מה הבעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הכוונה שלך לזה שצד הימני נהיה כהה יותר משאר המסך? או שזה פשוט בגלל הזווית?
כי חוץ מזה אני לא רואה בעיה ככה בתמונה.
אם זו אכן הבעיה, אז נראה כמו בעיה של התאורה האחורית, וזה יכול להיות עניין של לדים בנפקו או בלוח האלקטרוני שמפעיל את הלדים.
יכול לעזור לדעת מה דגם המסך והאם מדובר בתאורת קצה או תאורה אחורית ו\או FALD.
אם זו אכן הבעיה, אז נראה כמו בעיה של התאורה האחורית, וזה יכול להיות עניין של לדים בנפקו או בלוח האלקטרוני שמפעיל את הלדים.
יכול לעזור לדעת מה דגם המסך והאם מדובר בתאורת קצה או תאורה אחורית ו\או FALD.
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

כפי שאתה רואה תמונה פלאט01/01/2026 18:47TheCoolest כתב: הכוונה שלך לזה שצד הימני נהיה כהה יותר משאר המסך? או שזה פשוט בגלל הזווית?
יכול לעזור לדעת מה דגם המסך והאם מדובר בתאורת קצה או תאורה אחורית ו\או FALD....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ניסית להפעיל אפליקציות מובנות? כמו יוטיוב? משהו ב-4K HDR?
קצת קשה להבין מהתמונה, אבל בעיות עיבוד יכולות לנבוע מבעיה בממיר או בעיה בכניסת ה-HDMI או מבעיה בלוח הראשי של הטלוויזיה.
קצת קשה להבין מהתמונה, אבל בעיות עיבוד יכולות לנבוע מבעיה בממיר או בעיה בכניסת ה-HDMI או מבעיה בלוח הראשי של הטלוויזיה.
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

לא הפעלתי אפליקציות, לקחתי את הממיר לסוני הראשית להשוואה ואין איתו בעיה, ניסיתי כניסות אחרות של HDMI.
כנראה נדפק משהו באלקטרוניקה ועכשיו אני רק צריך למצוא טכנאי להאמין לו שהחליף את מה שהחליף.
כנראה נדפק משהו באלקטרוניקה ועכשיו אני רק צריך למצוא טכנאי להאמין לו שהחליף את מה שהחליף.
30/12/2025 23:17gwx כתב: אם אני קונה סוני אני לא שם לה מגן נחשול מתח בשני דולר שיגרום לה לתת תמונה כמו טלוויזיה סנסוי וכו', אם אתה לא רואה את ההבדל שיהיה לך לבריאות, המשק העולמי זקוק לאנשים כמוך....
ממתי מגן מתח משפיע על איכות התמונה?...
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED