מרימי כבלים תוצרת עצמית והתוצאה
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- שם מלא: גדעון וקסלר
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
הקוביות הן מעץ אלון מהוקצע, עץ דחוס וכבד, בתחתית לֶבֶד, בין הברגים גומיה.
העסק יכול לעבוד כחרב פיפיות: אם המערכת לא מאוזנת אפילו במעט התוצאה תהיה גרועה, אם כן מאוזנת מתקבלת במה גדולה עם הפרדה מצויינת בין הכלים, רקע שחור ובס פחות נפוח (אם כזה) והדוק, פרטים נוספים וקוהרנטיות מעבר לבלי מרימים.
העסק יכול לעבוד כחרב פיפיות: אם המערכת לא מאוזנת אפילו במעט התוצאה תהיה גרועה, אם כן מאוזנת מתקבלת במה גדולה עם הפרדה מצויינת בין הכלים, רקע שחור ובס פחות נפוח (אם כזה) והדוק, פרטים נוספים וקוהרנטיות מעבר לבלי מרימים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
הבעיה כפי שנראה בתמונות היא הברגים.
ברגי מתכת לא עושים טוב לסאונד גורמים לחוסר אויר בין הכלים ( פוגע בהפרדה ) וגם הבמה נפגעת.
נסה להשתמש בחלקי עץ עבים יותר וככה תוכל לוותר על השימוש בברגים.
חומר למחשבה
ברגי מתכת לא עושים טוב לסאונד גורמים לחוסר אויר בין הכלים ( פוגע בהפרדה ) וגם הבמה נפגעת.
נסה להשתמש בחלקי עץ עבים יותר וככה תוכל לוותר על השימוש בברגים.
חומר למחשבה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי גם גובה הקוביה חשוב כי כידוע האלקטרונים זורמים בכבל וברגע שגובה הקוביה לא נכון עלול להיות שינוי בסאונד כי יהיה לאלקטרונים קשה לנוע לכיוון הרמקולים, במידה ותהיה להם "עליה" בגלל שיפוע בגובה הכבל שנגרם מגובה הקוביה ולכן כדאי לשים לזה לב.30/12/2025 9:06gwx כתב: מדובר באב טיפוס בהכנה מהירה ובהמשך לא מן הנמנע שהברגים יוחלפו בעץ למרות שבהתחלה הכבלים הונחו על הקוביות ללא ברגים כשהקוביות היו לגובה ולא הבחנתי בהבדל כלשהוא בצליל....
זה דומה להליכה על הליכון, כשאתה עושה שיפוע קשה לך יותר ללכת ....
תבדוק ותעדכן בתוצאות
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

שיואו איזה מצחיק אתה, חשבת להיות קומיקאי כקריירה? בכל אתר יש אחד או יותר כמוך שמוציאים הזויים כמוני מהטריפ שלהם ושעוזרים לנו להתחיל בחיים חדשים אחרי תגובות כמו שלך.
זה כמו שדתיים שלא למדו לימודי ליבה אומרים לחילוניים שהם עגלה ריקה, כמו אנשים כמוך שזה שהם לא שומעים דברים שאנשים אחרים שומעים זה בטוח לא קיים.
זה כמו שדתיים שלא למדו לימודי ליבה אומרים לחילוניים שהם עגלה ריקה, כמו אנשים כמוך שזה שהם לא שומעים דברים שאנשים אחרים שומעים זה בטוח לא קיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

רגע רגע אתה טוען שאתה הזוי ?30/12/2025 10:55gwx כתב: שיואו איזה מצחיק אתה, חשבת להיות קומיקאי כקריירה? בכל אתר יש אחד או יותר כמוך שמוציאים הזויים כמוני מהטריפ שלהם ושעוזרים לנו להתחיל בחיים חדשים אחרי תגובות כמו שלך.
זה כמו שדתיים שלא למדו לימודי ליבה אומרים לחילוניים שהם עגלה ריקה, כמו אנשים כמוך שזה שהם לא שומעים דברים שאנשים אחרים שומעים זה בטוח לא קיים....
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני משתמש במשהו דומה למג'ימיקס שלי והתוצאות מדהימות, הקיצוץ והחיתוך חלקים הרבה יותר, הירקות מתגלגלים על הלשון בצורה אחרת לגמרי ממה שחוויתי קודם..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אז אני את שלי להיום, עשיתי...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מיולי 2008 ,התאריך שבו נרשמתי ,כמות התגובות הגיונית בהחלט יתכן שתעבור אותי בשנת 2042.30/12/2025 12:16gwx כתב: תרשה להשיב לך את הטובה ולהמליץ לך על טיפול קוגנטיבי התנהגותי בבעייה הכפייתית טורדנית שלך לפי כמות תגובותיך באתר ואי היכולת להתאפק ולהגיב לכל דבר....
עד אז, שים לב לשיפוע הכבלים בהתאם להסבר שהדרכתי אותך , זה חשוב כדי לקבל אויר בין הנגנים ולא לפגוע בגודל הבמה.
ואתן לך עצה אודיופילית ידועה:
את שלושת חוטי החשמל ( פאזה/אפס/הארקה) שהשארת לתצוגה מחוץ לקיר
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

אתה באמת אושיה בקולנוע ביתי בדו ערוצי שחרר. התגובה האחרונה שלך, כי כמו שקלטתי אותך בשניות כסובל מ OCD וכנראה סוג של אגו לא הכי תקין וילדותי על גבול הפרעת אישיות פשוט פתטית, אני חוזר על עצתי לחפש מטפל/ת טובים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני מבין שאתה עושה עלי חיים שכאלה בפורום ?30/12/2025 12:40gwx כתב: אתה באמת אושיה בקולנוע ביתי בדו ערוצי שחרר. התגובה האחרונה שלך, כי כמו שקלטתי אותך בשניות כסובל מ OCD וכנראה סוג של אגו לא הכי..., פשוט פתטית, אני חוזר על עצתי לחפש מטפל/ת טובים....
לפי הפוסט שפתחת והתמונות שצרפת תתמקד בהאזנה לטרנזיסטור .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
gwx
- חבר פעיל מאוד

אני נדהם מהיכולות העל חושיות שלך להסתכל על גידי חשמל בצבעי התקן האירופי ולדעת את איכות הכבל ושם היצרן, במקרה שמו HiFiTuning ואני מתפלא שלא זיהית ביכולותיך את זוגיית שקעי השוקו של Gigawatt אתה פתטי!30/12/2025 12:45istarmini כתב: אני מבין שאתה עושה עלי חיים שכאלה בפורום ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לפי הפוסט שפתחת והתמונות שצרפת תתמקד בהאזנה לטרנזיסטור ....
לגבי הסתרת הכבל מתחת לטיח זה אם אמצא שהכבל הזה שווה לטרוח ולעשות זאת כי בצנרת הקיימת אין מקום כרגע והכבל הוא לניסיון, אתה מגיב וחושב כמו... טוב, עזוב, לא ארד לרמתך.
ודרך אגב אומרים אסנדו וכותבים כך בעברית את שם הסאבים של Ascendo שיש לך ולא אסקנדו פחחח. תיישר את השלט במקביל לקווי השולחן אחרת לא תרגע.
נערך לאחרונה על ידי gwx ב 30/12/2025 16:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה לעשות לפי איכות התמונה החוטים דומים לאלו בשקל אבל אחרי החידוד שלך לטיבם אני מבין את כל ההתרגשות שלך ממרימי הכבלים שבנית ובהחלט עושה שכל שאתה מרגיש הבדלים .30/12/2025 13:36gwx כתב: אני נדהם מהיכולות העל חושיות שלך להסתכל על גידי חשמל בצבעי התקן האירופי ולדעת את איכות הכבל ושם היצרן, במקרה שמו Hifituning ואני מתפלא שלא זיהית ביכולותיך את זוגיית שקעי השוקו של Gigawatt אתה פתטי!
לגבי הסתרת הכבל מתחת לטיח זה אם אמצא שהכבל הזה שווה לטרוח ולעשות זאת כי בצנרת הקיימת אין מקום כרגע והכבל הוא לניסיון, אתה מגיב וחושב כמו... טוב, עזוב, לא ארד לרמתך.
ודרך אגב אומרים אסנדו וכותבים כך בעברית ולא אסקנדו פחחח. תיישר את השלט במקביל לקווי השולחן אחרת לא תרגע....
ומהשקעים "האודיופילים" אתה יכול לעשות מדורת שוקו.
אני ממש מתרגש מתוכנית החיים שכאלה שאתה עושה עלי זה ממש כבוד מבחינתי
ולסיכום, אתה הזוי ואת זה אתה אמרת ואני, תתפלא , מסכים.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אתה מוכן לעשות מבחן עיוור?30/12/2025 12:33istarmini כתב: מיולי 2008 ,התאריך שבו נרשמתי ,כמות התגובות הגיונית בהחלט יתכן שתעבור אותי בשנת 2042.![]()
![]()
עד אז, שים לב לשיפוע הכבלים בהתאם להסבר שהדרכתי אותך , זה חשוב כדי לקבל אויר בין הנגנים ולא לפגוע בגודל הבמה.![]()
![]()
...