לא מצליח לצרף בני משפחה לחשבון GOOGLE
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
יש לי מנויים משפחתיים בגוגל שאני רוצה לשתף עם האשה והילדים. אני שולח הם הזמנה וכשהם מנסים להצטרף הם מקבלים הודעה שאינ יכולים מכיוון שהם אינם באותה המדינה. בדקתי את החשבונות שלהם (תחת MANAGE GOOGLE ACCOUNT-PERSONAL INFO-HOME ADDRESS, כולם מוגדרים באותה המדינה ואפילו אותה העיר.
קראתי היכן שהוא שצריך לוודא שגם המיקום ב GOOGLE PLAY זהה. הבעייה שיש לי אייפון, אין שם גישה לזה וכשאני ניגש מהדפדפן אין בשום מקום אופציה לבחור הגדרות מיקום/כתובת (הוא מפנה לחשבון גוגל ושם כפי שציינתי הכל תקין).
יש למישהו רעיון מה אני מפספס?
קראתי היכן שהוא שצריך לוודא שגם המיקום ב GOOGLE PLAY זהה. הבעייה שיש לי אייפון, אין שם גישה לזה וכשאני ניגש מהדפדפן אין בשום מקום אופציה לבחור הגדרות מיקום/כתובת (הוא מפנה לחשבון גוגל ושם כפי שציינתי הכל תקין).
יש למישהו רעיון מה אני מפספס?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/12/2025 14:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
VPN יכול לסבך את המצב.
כמו כן, למה תחת קודי ?
כמו כן, למה תחת קודי ?
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא משתמשים ב VPN.
לגבי קודי - זה מחשוב/תוכנה, לא מצאתי פורום יעודי, הנחתי שתוכנה זה כללי ולא רק קודי.
לגבי קודי - זה מחשוב/תוכנה, לא מצאתי פורום יעודי, הנחתי שתוכנה זה כללי ולא רק קודי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני עם התמיכה שלהם בצט. הם טוענים שבגוגל פליי אני לא בארץ הנכונה. אפשר לשנות את זה רק דרך האפליקציה אבל אין את האפליקציה הנ"ל באייפון אז אין להם פתרון. מדהים
טוב, הפתרון היחיד הוא למצוא מכשיר אנדרואיד, שם להתחבר עם המשתמש ושם לשנות. אמור להיות לי מכשיר ספייר זרוק אפשהו, אנסה.
טוב, הפתרון היחיד הוא למצוא מכשיר אנדרואיד, שם להתחבר עם המשתמש ושם לשנות. אמור להיות לי מכשיר ספייר זרוק אפשהו, אנסה.
לא מאמין שאין לך DeskTop. אולי שם ?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

DeskTop? התכוונת לנייח/ווינדוס? ציינתי, מהדפדפן אין אופציה לשינוי מיקום, רק מהאפליקציה. הזוי הא?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן. זה מה שאמרתי שאעשה. ועשיתי. אבל עדיין אין אפשרות לשנות מדינה משום מה. מחר אדבר עם התמיכה שלהם שוב.29/12/2025 14:37Huber כתב: טוב, הפתרון היחיד הוא למצוא מכשיר אנדרואיד, שם להתחבר עם המשתמש ושם לשנות. אמור להיות לי מכשיר ספייר זרוק אפשהו, אנסה....
-
Huber
- חבר במועדון HT

רעיון מעניין אבל כבר השגתי גישה למכשיר אנדרואיד, אבל כפי שציינתי למעלה אין אופציה גם שם לשנות מדינה....
-
Huber
- חבר במועדון HT

דיברתי עם התמיכה. הם טוענים שאני לא יכול בגלל שאני כבר מנהל משפחה (הוספתי בעבר חשבון מייל ישן של אחת הילדים). טוענים שמחיקה של המשפחה תאפשר, ביצעתי אבל רק בערב יהיה לי גישה למכשיר לבדוק אם זה אכן מאפשר כבר שינוי מדינה אחרי המחיקה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, מה שבוצע (מחיקת מעגל משפחתי) פתר את הבעייה ואפשר לי להעביר מדינה. עכשיו כל חברי המשפחה באותה המדינה והם יכולים לקבל ולאשר את ההזמנה.