אלטרנטיבה ל TCL 65 C8K
-
barak.seri
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפי ההודעות האחרונות נראה ש C8K מספקת את התמורה הטובה ביותר למחיר.
הבעיה היא שהפופולריות יצרה ביקוש גדול ונראה שהמלאי אזל בכל החנויות שבדקתי.
האם יש איזה דגם אחר שיכול להוות אלטרנטיבה, גם אם הוא מעט יקר יותר? נניח בתוספת של עד 1000 שח
או שעדיף להמתין עד שהמלאי יתחדש?
הבעיה היא שהפופולריות יצרה ביקוש גדול ונראה שהמלאי אזל בכל החנויות שבדקתי.
האם יש איזה דגם אחר שיכול להוות אלטרנטיבה, גם אם הוא מעט יקר יותר? נניח בתוספת של עד 1000 שח
או שעדיף להמתין עד שהמלאי יתחדש?
בייבוא אלקטרה דגם זהה זמין בשקם/מחסני חשמל.
בסניפים אפשר לממש תווים/ הנחה בכרטיס אשראי.
https://www.payngo.co.il/tv-and-enterta ... 55880.html
בסניפים אפשר לממש תווים/ הנחה בכרטיס אשראי.
https://www.payngo.co.il/tv-and-enterta ... 55880.html
-
barak.seri
- חבר שרק התחיל

ונראה שגם הדגם הזה אזל ממחסני חשמל...
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תנסה בזאפ יש שם הרבה אתרים עם הדגם הזה או שתלך על ה75 במקום 
דרושה זהירות. אני לא הייתי שם הזמנה במצב כזה בשום אתר כלשהוא בלי טלפון לאישור מלאי אספקה מיידית ואישור כתוב.
זה הולך ככה - אתרים גדולים / רשתות גדולות, יש מצב שיש להם מלאי משויירן ביבואן, לפעמים מלאי אצלם פיזית.
כמעט לשום חנות קטנה ו/או וירטואלית אין מלאי פיזי אצלה והסיכוי שיש להם מלאי משוריין אצל היבואן נמוך מאוד. השאלה אם הם סולקים ואז מבררים מלאי, או מבררים מלאי ואז סולקים.
אפילו עם ksp אעלק וואנאבי אמזון הישראלית, היו לי המון מקרים של מלאי לא קיים לאחר הזמנה. בעיקר למוצרים קטנים. וזה אחרי הסליקה כי למה לא לקחת ישר את הכסף שלך. מצב שלא קיים באמזון, ששם רק כשזה יוצא למשלוח סולקים.
זה הולך ככה - אתרים גדולים / רשתות גדולות, יש מצב שיש להם מלאי משויירן ביבואן, לפעמים מלאי אצלם פיזית.
כמעט לשום חנות קטנה ו/או וירטואלית אין מלאי פיזי אצלה והסיכוי שיש להם מלאי משוריין אצל היבואן נמוך מאוד. השאלה אם הם סולקים ואז מבררים מלאי, או מבררים מלאי ואז סולקים.
אפילו עם ksp אעלק וואנאבי אמזון הישראלית, היו לי המון מקרים של מלאי לא קיים לאחר הזמנה. בעיקר למוצרים קטנים. וזה אחרי הסליקה כי למה לא לקחת ישר את הכסף שלך. מצב שלא קיים באמזון, ששם רק כשזה יוצא למשלוח סולקים.
-
barak.seri
- חבר שרק התחיל

מדויק. הזמנתי ממקום אחד שהתקשר אחרי יום ואמר שאין במלאי, התקשרתי למקום אחר לוודא מראש ואישרו לי בטלפון שאכן יש, וחצי שעה אחרי שהזמנתי התקשרו להגיד שהתבלבלו ובעצם ואין. מאז התקשרתי להרבה חברות מזאפ ולפחות הם ידעו להודות שאין במלאי27/12/2025 9:37MrMoris כתב: דרושה זהירות. אני לא הייתי שם הזמנה במצב כזה בשום אתר כלשהוא בלי טלפון לאישור מלאי אספקה מיידית ואישור כתוב.
אפילו עם ksp אעלק וואנאבי אמזון הישראלית, היו לי המון מקרים של מלאי לא קיים לאחר הזמנה. בעיקר למוצרים קטנים. וזה אחרי הסליקה כי למה לא לקחת ישר את הכסף שלך. מצב שלא קיים באמזון, ששם רק כשזה יוצא למשלוח סולקים....
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מישהו יודע למה נגמר המלאי במלא מקומות?