חמי שעוסק בתיקון מכשירי חשמל(טלווזיות, וידאו וכו') סיפר לי שחבר טוב שלו, שעבד כטכנאי בט.ר אלקטרוניקה במשך 20 שנה ושרק לאחרונה עבר מספר השתלמויות בבלגיה כדי ללמוד את המסכים החדשים של פיוניר, פוטר במפתיע בטוענה שכל התיקונים מעתה והלאה יבצעו ע"י מעבדות פל בגבעתיים (נציגת לווה אופטה).
האם ט.ר אלקטרוניקה יתקנו מסכי פיוניר במעבדות פל?
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ידיעה מעניינת שהגיעה אליי בדרך מיוחדת.
חמי שעוסק בתיקון מכשירי חשמל(טלווזיות, וידאו וכו') סיפר לי שחבר טוב שלו, שעבד כטכנאי בט.ר אלקטרוניקה במשך 20 שנה ושרק לאחרונה עבר מספר השתלמויות בבלגיה כדי ללמוד את המסכים החדשים של פיוניר, פוטר במפתיע בטוענה שכל התיקונים מעתה והלאה יבצעו ע"י מעבדות פל בגבעתיים (נציגת לווה אופטה).
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לפי הדיווחים של יורוקום (אם היית במפגש האחרון), כמות הפלזמות שזקוקות לתיקון בשנתיים האחרונות יורד פלאים.
מאוד יתכן שכבר לא כלכלי לחברות כאלה להחזיק טכנאים כלל. יתר על כן, יתכן שיהיה להם יותר כלכלי להחליף מסכים עם תקלה במקרה והתקלות נדירות כ"כ.
מאוד יתכן שכבר לא כלכלי לחברות כאלה להחזיק טכנאים כלל. יתר על כן, יתכן שיהיה להם יותר כלכלי להחליף מסכים עם תקלה במקרה והתקלות נדירות כ"כ.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: