שלום,
קראתי בשרשור הזה שיש אפשרות לחבר מערכת אזעקה Pima מדגמים שונים למערכת home assistant.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... &start=120
קראתי את השרשור (16 עמודים) וקצת הלכתי לאיבוד, וגם המערכת רשמה לי שהוא ישן וכדאי לפתוח חדש.
אז שאלות פתיחה בתקווה שנעזור לכל מי שמתעניין בנושא:
1. איזה מערכות פימא נתמכות ?
2. איזה רכיב נדרש להוסיף למערכת (הוזכרו , konnected, net4pro-i, mmw500 ועוד) ?
3. כאשר מדובר במערכת כמו פימא force עם חיבור קיים לאינטרנט ולאפליקציה של פימא. האם נדרש רכיב נוסף כדי להתחבר ל ha? הבנתי איכשהו מהשרשור שאולי לא נדרש רכיב אבל אז זה בא במקום החיבור לאפליקציה של פימא. במידה וכך הדבר, האם אפשר להוסיף עוד רכיב (ואיזה) כדי לקבל גם את האפליקציה שלהם וגם את החיבור ל ha
4. אחרי שטיפלנו בחומרה, מה נדרש להתקין ברמת התוכנה?
תודה רבה
חיבור Pima Force ל Home Assistant
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
אם יש לך חיבור לאינטרנט, כלומר קיים רכיב כמו net4pro, אתה לא אמור להזדקק למשהו נוסף. אתה כן זקוק לקוד הטכנאי, גם בשביל לפתוח את ההגדרות באזעקה, וגם בשביל החיבור דרך הרשת.
אתה צריך להתקין את ה-addon, כמפורט ב-github שלי. השירשור שקישרת אליו כולל את כל האינפורמציה הרלוונטית.
אנסה לעזור אם יהיו שאלות, אבל מאז שעברתי דירה אין לי את האזעקה הזו, וגם קודם התחברתי לאזעקה בחיבור הסריאלי.
אתה צריך להתקין את ה-addon, כמפורט ב-github שלי. השירשור שקישרת אליו כולל את כל האינפורמציה הרלוונטית.
אנסה לעזור אם יהיו שאלות, אבל מאז שעברתי דירה אין לי את האזעקה הזו, וגם קודם התחברתי לאזעקה בחיבור הסריאלי.