OLED לחדר שינה 55 אינץ - 55CS4 ?? אלטרנטיבות?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

היי,

מחפש מסך לחדר שינה. שימוש נטפליקס, דיסני וקצת קודי/פלקס לעיתים נדירות.
די סגור, מחפש התעייצות לראות אם יש איזה כיוון מחשבה אחר.
ה55CS4 נראית כמו כיוון טוב על הנייר. השאלה אם זה לא איזה מישמש של עודפי פאנלים מאיפשהוא. לא ברור בכלל...

בפירוט-
מתלבט בין OLED55 אינץ
OLED55CS4VA מחיר כ 3400שח
OLED55B46LA מחיר כ 3060שח
מחירי KSP, מניח שאולי אפשר למצוא קצת יותר זול בחנויות.
הדגמים הבאים של 55B5 ו 55C5 זה קפיצת מחיר משמותית.
ברור לי שאין מה להסתכל על TCL C7K שעולה סביב 3100 שח במחירים האלה...
חשבתי בהתחלה לקחת SAMSUNG S90D אבל זה פאנל WOLED של LG למעשה, אחריות של סמליין, והמחיר שחשבתי שהוא משתלם, כ2800-2900 שח כבר לא נראה כזה משתלם לעומת בעית האחריות וחוסר הDOLBY VISION...
ה 55CS4 זה דגם מזרח תיכון בלבד, אין ממש חוות דעת, ולא ברור לגמרי המפרט שלו, בעיקר לא ברור איזה פאנל זה...
יתכן שזה פאנל ישן עם שבב חדש, אבל אין אינפורמציה. כמה ישן? לא יודע. המפרט של זה לא קיים בשום אתר מפרטים.
  • מעבד של C5 - "השבב של מעבד הבינה המלאכותית אלפא 9 דור 7 "
    מבחינת רוחב וגובה - נראה זהה לחלוטין לסדרה B - רוחב 1228 גובה 708.
    עובי יותר עבה מכל מה שראיתי 46.9ממ.
    המשקל מאוד מוזר. סביב עוד 4 קילו מכל מסך 55 אחר שקיים. לא ברור.
    120HZ ולא 144HZ שזה חסר חשיבות עבורי לחלוטין.
    חלק מהחיבורים נמצאים מאחורה ולא בצד - מה שקריטי שם זה הכבל רשת. מניח שפתיר עם כבל רשת בזוית של 90 אם רוצים לחסוך מקום בעומק.
    רוב החיבורים כן מהצד. מניח שכל מי שלוקח כזאת לחדר שינה לא מחבר יותר מדי חיבורים. גם האופטי מאחורה.
    רמקולים שח 2.2 40 וואט שנשמעים על הנייר כמו הC5 בגודל 55 אינץ.

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

עכשיו הבנתי שאם אני קונה CS4 אז אני קונה כנראה איזה פאנל B3או C3, עם סיכוי גבוה לכשל בספק כח.
השאלות -
מתי (שנתון/מודלים) הם עברו לרכיבים איכותיים ולא *** זול?
האם כשיש תקלה מחליפים לספק מסדרת ייצור חדשה שכל הרכיבים הכושלים (ריילי ??) הוחלפו? או שגם כל מי שיש לו טלויזיה שתוקנה בסכנה לכשל נוסף?

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

זה הזוי שאין שום חוות דעת על המסך הזה. נמכר רק בmiddle east.
לא מצליח להבין אם זה חתול ישן בשק חדש ובמחיר לא משהו או באחלה עסקה.
הCS4 גודל 55 עלה עכשיו מ3400 בבלאק פרייידי למבצע אחר ב3600שח. המחיר הקודם לא מצליח לקבל אותו.
שבוע שעבר לא היה לי טיפת זמן לסיור חנויות.

גיששתי בכמה חנויית. המוכרים פשןט לא ברמה. לא הכירו את הדגם. בחנות אחת טענו שהיה בתצוגה.
טענו שזה evo +10% תאורה כאשר הC5 זה evo + 30%. חדר שינה, זה משנה משהו? קצת בספק.

כנראה היבואן מנסה לסיים מלאי. יש עוד B4 C4 שלא לדבר על מודל 2025 ואנחנו כבר ב2026.
יצא עכשיו גם CS5 בגודל 65 אינץ.
יצא לי להסתכל על B5 לעומת C5. גודל 83. שתיהן הריצו את המצב דמו. חייב לציין שלא ראיתי הבדל תהומי. אין לי מושג מה היו ההגדרות. הפאנל של הC5 היה נראה קצת יותר מבריק.

יותר חשוב לא ליפול על הספקי כח הבעיתיים, כי אז מסך 55 ילך לפח בניגוד ל77 ומעלה שעוד משתלם לתקן. אז בהנחה שהם שיפרו את הספקי כח, השאלה איזה פאנל מאחורי הCS4 55

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מעדכן וצריך התייעצות -
אמלק - נרכשה הOLED55CS4 והגיעה תקולה, נורה מהבהבת ומסך לא עולה.
יש מןעד התקנה חדש.
שאלות -
1. לעשות ביטוח/הרחבת אחריות לשנים4-6 ב1099שח לטלויזיה לחדר שינה שלא צפויה לפעול המון ושעלתה 3000? נשמע לי הזוי.
2. התקנה שטוחה וכמה שיותר צמודה לקיר - צריך פה אולי עזרה/חשיבה טכנית או טכנאי שיותר קשוב ללקוח.

הרבה פרטים -
הטכנאי התעקש שאקנה ממהו הרחבת אחריות, גם אחרי שהטלויזיה התבררה כתקולה... ועוד אמר משהו "הנה תראה כדאי".
1090שח על טלויזיה של 3000שח. נשמע לי שברור שלא.
גם ניסו לדחוף לי זרוע, למרות שביקשתי את ההתק הכי צמודה לקיר, כי הטלויזיה במעבר מול המיטה בחדר שינה.
ואז הסתבר שהטלויזיה מגיע עם תקע יצוק כמו של מחשב, עם כבל שבמקום לרדת למטה, יוצא קדימה ישירות מהתקע למיטב זכרוני. הכי הזוי שאין שם הארקה בכלל, זה רק שני פינים. ועוד הזוי שהכבל מחובר למסך עצמו.
הסמסונג העתיקה שלי הגיע עם תקע שני פינים שהכבל שלו ישר יורד למטה כדי לחסוך את ה2 סמ האלה.
אז שמו מארייכים בושינגים על המתקן צמוד קיר. שאלתי אם יש מאריכים קצרים יותר, אמרו שאין. אמרו שצריך מקום לכבל רשת, אמרתי שאפשר לפתוח את הקופסא על הקיר ולדחוף את השקע רשת פנינה. אחרי זה אמרו שהשקע חשמל, אמרתי גם שאפשר לעשות אותו דבר לשקע חשמל, יש של שני שקעים, לבטל אחד מהם , ולדחוף את השני פנימה. אמרו שזה לא ישנה וצריך מקום.
זאחרי שהלכו, במקרה הצצתי בהוראות של המתקן צמוד קיר - הוא אמור להגיע עם ספייסרים של 1.4סמ ושל 2.2סמ. חייב לציין שלא ראיתי ספייסרים של 1.4סמ שנשארו.
והשאלה גם איך דוחפים שקע מגן ברקים? יש אחד בבית עם כבל קצר, אבל זה אומר לזרוק אותו מעל הבטן של הטלויזיה. בעיה שמתחילה כשעושים תקע כזה. זה בגלל הצריכת אנרגיה הגבוהה של הOLED?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4625
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #5 

חחחחח
פוסט משעשע שלך עם עצמך אני מבין :-)

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

דווקא קצת עצוב. סתם חשבתי שיש פה פורום פעיל. ואני לא איזה יוזר חדש שבא להיעזר בפורום ונעלם.

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 943
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #7 

בתור כלל ועיקרון מוצרי LG   לא נכנסים אלי הביתה

לענין ההתקנה......מתקין כלול לעולם לא יעשה התקנה באיכות של מתקין פרטי

יש מסגרת זמן לכל התקנה והופ הוא אצל הלקוח הבא...והבא אחריו........בדיוק בגלל זה הוא מנסה למכור לך אחריות...מתקן..חוטים.מגן ברק ועוד

יש לך אופציה לביטול העסקה..?

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני ממש לא חסיד של שום חברה. בטח לא של חברה שמתמחרת את המוצרים בעוד %30 עד 50% ממחיר אירופאי שכולל מעמ.
כל חברת התקנות עובדת בשיטה הזאת. משום מה התדמית של ח.י. בפורום קצת שונה. כנראה שלא. אולי תלוי אם עשית הזמנה דרך איזה חנות מתמחה אז מקבלים קצת יותר תשומת לב.
לא יושב שהמתקין לא היה בסדר. אבל לקדחת שקע כפול ולנתק אחד מהשקעים, ולפרק מסגרת כל זה כדי שיהיה אפשר לדחוף דברים פנימה - זה לא משהו שמתקין רגיל יעשה, בכלל צריך תעודת חשמלאי לזה. קצת בספק שמתקין זה חשמלאי מוסמך.

אין לי מושג למה המתקין של אלקטרוניקס פרו האחרון שהיה אצלי היה כל כך סבלני ועבד מסודר ולאט. אולי היה לו מרווח עד ההתקנה הבאה. אולי זה שקניתי זרוע עשה את זה.
מניח שיש לי אופציה לביטול העסקה, הם היו יכולים לבדוק קודם את המסך.
בעקרון התקינו מתקן צמוד קיר כחלק מהעסקה שכללה התקנה. אין לי מושג כמה שילמתי רק על ההתקנה. גם משום מה אין לי חשבונית.

נניח ביטלתי - השאלה איזה מסך דומה אני מקבל ב3200 כולל התקנה !
ה OLED55CS4 זה מסך C4 קצת משונמך, טיפונת פחות עוצמת הארה, אחורה של הטלויזיה מפלסטיק כבד יותר וזהו עד כמה שאני מבין. אותו מעבד של C4. מניח שצריך לסיים מלאי כי יש כבר CS5. אני לא מצליח למצוא שום מסך דומה.
ה55C7K TCL עולה מחיר אינטרנט מאוד דומה, מניח שאפשר להוריד אותו אבל זה לא אותו מוצר. סוני לא במשחק עם המחירים שלהם. סמסונג יש את הS90D של סמליין עם שנה אחריות ב2900 נדמה לי, בטח בלי התקנה. מסך יותר טוב על פניו (למרות שבארהב זה פאנל של QD OLED ככה ששום ביקורת אמריקאית לא רלוונטית), גם אצלם יש כל מיני פוטנציאל לבעיות איכות.

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 943
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #9 

הקרטון של הטלווזיה היה יפה וחדש...?

ביצעת השוואה בין המספר הסידורי של הקרטון למספר הסידורי של המסך..?

המסך הגיע ארוז פיקס עם כל הניילונים..?

לחבר יש את הסמסונג oled 90c כבר שנה וחצי בחדר שינה והוא מאוד מרוצה

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אני אסביר שוב -
הטלויזיה הגיעה תקולה עם המתקין. המתקין לקח אותה. היא היתה חדשה, ארוזה פיקס, נפתחה מול העיניים שלי. קבעו התקנה חדשה. אין לי לא מסך בבית ולא אריזה, הכל נלקח עי המתקין.
אוודא שהמסך החדש מגיע ארוז לחלוטין ועם פאנל אחורי שלא נגעו בו.

חוזר לשתי השאלות שלי -
1. כמה משלמים על הרחבת אחריות? אפשר דוגמאות? נניח המסך שלי עלה xxxxx שילמתי yyyy על הרחבה. או צגידו אחוזים. נראה לי 35% מחיר הרחבת אחריות קצת לא לעניין.
2. למה לעזאזל חברה כמו ח.י. לא מתיימרת לבצע התקנה צמודת קיר כמה שאפשר?

נראה לי שצריך לפנות לשירות. השנה לא מצליח לקבל שום שירות נורמלי. משום גורם. זוועה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

ח.י. לא מחשבים את עלות הרחבת האחריות באחוזים ממחיר המוצר.
על B7 ו-C1 בגודל "65 שילמתי 1,300 ש"ח להרחבת האחריות. ה-C1 עלתה לי כחצי מהמחיר ששילמתי על ה-B7 בזמנו.
1,100 על "55 נשמע הגיוני. אבל לא כדאי כשמחיר המסך הוא 3K, לדעתי.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8252
נתן תודות: 412 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #12 

viewtopic.php?t=399286

אולי תזדכה עליה ותקנה את זו אחרי בדיקה של הטלוויזיה עצמה ושל מעבר האחריות אליך מול ח.י

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

לגבי המחיר הרחבת אחריות - מניח שזה כמו מקיף. תיקון עדיין יעלה להם הרבה כסף. ברור שזה לא משתלם לי וזה גם לא מוצר לבן קריטי. סהכ מסך.
מקווה שהקטע של הספקי כח נפתר ב2024.

כל הבלאגן הזה רק כדי לקנות C4 ב2800 בת חצי שנה במקום CS4 חדשה ב3000 שח?
בשביל 200 שח? נשמע הזוי, green tint או golden snitch
זה טלויזיה לחדר שינה, לא מאוד גדול, הצפיה בדיוק מול המסך, פחות 5 או %10 בהירות מקסימלית לא ישנו יותר מדי.
רק הסיכוי לחטוף שבר... ואיך מעבירים אחריות?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”