Threshold עונה שניה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בוקר טוב...
היא בוטלה איר 6 פרקים אם אני לא טועה ושודרו כל ה-9 (או משהו כזה) שצילמו, לדעתי חבל עד שתפסו כיוון בפרקים האחרונים.
מסכן DATA מ-STARTREK, עד שעשה משהו אחר...
אבל אל תדאג, הילד אמר לה שיהיה בסדר...
היא בוטלה איר 6 פרקים אם אני לא טועה ושודרו כל ה-9 (או משהו כזה) שצילמו, לדעתי חבל עד שתפסו כיוון בפרקים האחרונים.
מסכן DATA מ-STARTREK, עד שעשה משהו אחר...
אבל אל תדאג, הילד אמר לה שיהיה בסדר...
-
d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
היא אצלי כבר איזה ארבעה חודשים על המחשב ורק בחג יצא לי לראות אותה.
חבל עליה. באמת תפסה שוונג לקראת הסוף.
נמאס לי כבר להתחבר לסדרות שאין להם סוף...
האמת היא שהגעתי לסדרה הזאת בגלל ברנט ספינר ונשארתי בגלל קרלה גוג'ינו.
אךךך כמה שהיא סקסית.....
חבל עליה. באמת תפסה שוונג לקראת הסוף.
נמאס לי כבר להתחבר לסדרות שאין להם סוף...
האמת היא שהגעתי לסדרה הזאת בגלל ברנט ספינר ונשארתי בגלל קרלה גוג'ינו.
אךךך כמה שהיא סקסית.....
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לצערנו היא נפלה לעונת שידורים עמוסה סדרות חייזרים/פלישות (יחד עם invasion, ו-surface) שכולן שובצו לשעות שידור בעייתיות ולא הצליחו להתרומם.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אמנם ההפקה של firefly לא הייתה זולה, אבל במקרה הזה הסדרה סבלה בעיקר מ-executive assholism מצד FOX, או בעברית: מה שקורה למנהל זוטר שלא מבין מהחיים שלו כשנותנים לו יותר מדי כוח.
הסדרה שודרה לא לפי הסדר המיועד בלי שום סיבה נראית לעין, הפרומואים היו מפגרים ושובצה לשידור כקומדיית אקשן (!!!) מול משחקי פוטבול (!!!)
נראה לי שאותו מנהל זוטר התקדם מאז והספיק לדפוק עוד כמה סדרות (רק מבחר מהעונה הקודמת: Drive, Justice,The OC, Standoff, The war at home, Vanished)
הסדרה שודרה לא לפי הסדר המיועד בלי שום סיבה נראית לעין, הפרומואים היו מפגרים ושובצה לשידור כקומדיית אקשן (!!!) מול משחקי פוטבול (!!!)
נראה לי שאותו מנהל זוטר התקדם מאז והספיק לדפוק עוד כמה סדרות (רק מבחר מהעונה הקודמת: Drive, Justice,The OC, Standoff, The war at home, Vanished)