Point Break - הסרט האקשן "נקודת פריצה" מקבל עיבוד טלוויזיוני
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11516
- נתן תודות: 1197 פעמים
- קיבל תודות: 2425 פעמים
Point Break סרט מותחן האקשן משנת 1991,בכיכובם של פטריק סווייזי וקיאנו ריבס מקבל גרסה טלוויזיונית ברשת AMC. למי שלא זוכר את הסרט
(היו המשכונים שונים) היה מדובר על קבוצה של גולשים שהיו בין השאר שודדי בנקים שבעקבותיהם סוכן FBI נחוש לתפוס אותם.
Dave Kalstein יפיק את הסדרה. היה מפיק שותף של Quantico, Treadstone. נמתין לפרטים נוספים.
https://variety.com/2025/tv/news/point- ... 236609149/
(היו המשכונים שונים) היה מדובר על קבוצה של גולשים שהיו בין השאר שודדי בנקים שבעקבותיהם סוכן FBI נחוש לתפוס אותם.
Dave Kalstein יפיק את הסדרה. היה מפיק שותף של Quantico, Treadstone. נמתין לפרטים נוספים.
https://variety.com/2025/tv/news/point- ... 236609149/
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
היה סרט קאלט של ממש. דווקא יש פה חומר או רעיון לסדרה. נקווה שיצליח.
-
Kondo10

תהיה אופטימי הכל יכול להיות. כל תוכן נמדד ביכולות שלו להביא סיפור מוכר מנקודת מבט שונה.
להזכירך, אמרו את זה על "דקסטר" וכמה שהם טעו. מצידי שהסדרה Dexter: Resurrection תרוץ עוד 6 עונות, מה אכפת לי
היא על סף השלמות וגורמת לי לעונג בלתי יתואר ברגעים הפנויים שיש לי. מכל מקום, מבחן התוצאה זה הכי חשוב
ולא מהיכן הוא שואב את הסיפור (הרי ברור שייקחו כיוון שונה בסדרה).
להזכירך, אמרו את זה על "דקסטר" וכמה שהם טעו. מצידי שהסדרה Dexter: Resurrection תרוץ עוד 6 עונות, מה אכפת לי
היא על סף השלמות וגורמת לי לעונג בלתי יתואר ברגעים הפנויים שיש לי. מכל מקום, מבחן התוצאה זה הכי חשוב
ולא מהיכן הוא שואב את הסיפור (הרי ברור שייקחו כיוון שונה בסדרה).
-
Kondo10

קיאנו ריבס יכול בהחלט להופיע בתור שחקן אורח, בתור דמות ראשית, אני לא בטוח (הייתי רוצה לראות שם שחקן עולה).
את פטריק סווייזי כבר לא ניתן ללהק כי הוא כבר לא איתנו.
העניין שכל הזמן מקוננים על תכנים ממוחזרים, ואני שואל, כמה כבר אפשר להמציא תסריטים מקוריים שכבר לא עשו בעבר, ממש מעט
כי נגעו כמעט בכל ז'אנר עד דק. יש מדי פעם תכנים מקוריים ודווקא הם פחות מוצלחים לטעמי. בכללית אני בוחן כל תוכן לגופו.
את פטריק סווייזי כבר לא ניתן ללהק כי הוא כבר לא איתנו.
העניין שכל הזמן מקוננים על תכנים ממוחזרים, ואני שואל, כמה כבר אפשר להמציא תסריטים מקוריים שכבר לא עשו בעבר, ממש מעט
כי נגעו כמעט בכל ז'אנר עד דק. יש מדי פעם תכנים מקוריים ודווקא הם פחות מוצלחים לטעמי. בכללית אני בוחן כל תוכן לגופו.