ביקורת אחרי 3 חודשים עם 98C8K TCL MINI LED
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תתחדש ניראה מעולה
תודה על הביקורת.
מסקרן אותי למה מקרן ירד מהפרק? נראה שתכננתם את עיצוב הבית מראש, אז היה אפשר לשלב את זה בצורה אינטגרלית.
מסקרן אותי למה מקרן ירד מהפרק? נראה שתכננתם את עיצוב הבית מראש, אז היה אפשר לשלב את זה בצורה אינטגרלית.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תתחדש, אחלה מסך ואחלה סלון
מסכים לגבי מסך הבית, אפשר להחליף לאפליקציות בלבד (עם כולן כפי הגיעו עם המסך ושלך, לא רק מה שתבחר) אבל ברירת המחדל חוזרת כל עדכון מערכת או הפסקת חשמל.
לגבי הכתוביות לא מכיר דבר כזה, אבל אני עם דגם קצת שונה... 98X955.

מסכים לגבי מסך הבית, אפשר להחליף לאפליקציות בלבד (עם כולן כפי הגיעו עם המסך ושלך, לא רק מה שתבחר) אבל ברירת המחדל חוזרת כל עדכון מערכת או הפסקת חשמל.
לגבי הכתוביות לא מכיר דבר כזה, אבל אני עם דגם קצת שונה... 98X955.
הכל כאן: viewtopic.php?p=3400362#p3400331+turbine כתב: המעבד של הטלוויזיה לא מספיק ל GOOGLE TV
אני אישית מעדיף Android TV ולכן עובד עם סטרימר חיצוני.
חוץ מזה - מרוצה מהטלוויזיה. אחלה תמורה לכסף
רק לא מבין מדוע עדכונים מגיעים באיחור של חודשים אחרי שהם יוצאים.. יש כבר 2-3 עדכונים שיצאו מאז וטרם התקבלו...
תוכל לשתף מאיפה הטלוויזיה נרכשה?
יש ב KSP את ה C7K באיזור ה 12,500 - בחנויות בזאפ (שאיני מכיר אף אחת מהן וכנראה לא הייתי רוכש משם) לא מצאתי את ה C8K בפחות מ 16,000 אלף ולפי ההשוואות ברשת לא נראה שזה שווה את ההפרש.
יש ב KSP את ה C7K באיזור ה 12,500 - בחנויות בזאפ (שאיני מכיר אף אחת מהן וכנראה לא הייתי רוכש משם) לא מצאתי את ה C8K בפחות מ 16,000 אלף ולפי ההשוואות ברשת לא נראה שזה שווה את ההפרש.