צפיה תקולה ולא תואמת בחיבור המחשב למסך ה-TV
היי,
בעיה שלא היתה עד לפני כמה זמן.
לפטופ חדש, מחובר בכבל HDMI למסך ה-LG C5 כשאני צופה בנטפליקס/יוטיוב.
עד לפני כמה זמן הכל עבד מתואם ורגיל.
מאתמול אני חווה הבדלים: במסך המחשב הכל תקין, אך בהקרנה על מסך הטיוי התמונה איטית יותר, פחות רציפה, לפעמים חיתוכים, פיקסלים, דיליי בסאונד... לא יודע מה קרה. לא שיניתי הגדרות. החלפתי גם כבל ועדיין אותה בעיה.
מישהו עולה על הפתרון?
תודה
בעיה שלא היתה עד לפני כמה זמן.
לפטופ חדש, מחובר בכבל HDMI למסך ה-LG C5 כשאני צופה בנטפליקס/יוטיוב.
עד לפני כמה זמן הכל עבד מתואם ורגיל.
מאתמול אני חווה הבדלים: במסך המחשב הכל תקין, אך בהקרנה על מסך הטיוי התמונה איטית יותר, פחות רציפה, לפעמים חיתוכים, פיקסלים, דיליי בסאונד... לא יודע מה קרה. לא שיניתי הגדרות. החלפתי גם כבל ועדיין אותה בעיה.
מישהו עולה על הפתרון?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כבל לא קשור, זו בעיית תוכנה במחשב שלך (דרייבר או הגדרות הנגן).
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
אם זה קורה גם בחיבור אלחוטי וגם עם הכבל כנראה שהבעיה לא קשורה לכבל ....18/12/2025 21:14mc80 כתב: נבדק. אין צפיה רציפה. היא נקטעת/מקרטעת לעיתים, או שהמסך נראה כאילו עובר "vish" של ניקוי. בכל מקרה זה דיי צפוי מחיבור אלחוטי.
אז זה מחזיר אותי לעניין הכבל הלא ברור פתאום....
וכמו שנאמר לך פה כדאי לבדוק בכיוונים של - התוכנה / דרייבר / הגדרות
נשמע לי כמו בעיות תקשורת של hdcp.
אתה משתמש באפליקציה במחשב? דפדפן?
מציע להשתמש בדפדפן אחר.
לאפס הגדרות דרייברים של הכרטיס מסך.
חלק גדול מהאפליקציות, שמןרידים מהחנות של מיקרוסופט, הן רק סקין שמריץ דפדפן מאחוריו. לרוב את edge אולי את דפדפן הברירת מחדל שמוגדר בוינדוז.
תשים איזה משחק בסיסי, עם רזולוציה נורמלית וקצת פריימים סטנדרטי ותראה מה קורה.
אתה משתמש באפליקציה במחשב? דפדפן?
מציע להשתמש בדפדפן אחר.
לאפס הגדרות דרייברים של הכרטיס מסך.
חלק גדול מהאפליקציות, שמןרידים מהחנות של מיקרוסופט, הן רק סקין שמריץ דפדפן מאחוריו. לרוב את edge אולי את דפדפן הברירת מחדל שמוגדר בוינדוז.
תשים איזה משחק בסיסי, עם רזולוציה נורמלית וקצת פריימים סטנדרטי ותראה מה קורה.
אתם קצת מדברים איתי בשפה טכנית שאני לא מומחה בה עד כדי 
ראיתי סדרה היום, עם כבל. בגדול שיפור ניכר. לרב רץ חלק. מעט מאוד נתקע לשבריר שניה והמשיך.
רואה מהמחשב (על כרום ולא מאפליקציה- לא היתה לי בעיה עם כרום מעולם ואף במחשב הישן זה עבד לחלוטין חלק) כי אין לי מנוי ישיר שלי אישית. אבל זה לא מה שהפריע עד כה.
המחשב חדש לחלוטין- מה יש לאפס בו אז?
ראיתי סדרה היום, עם כבל. בגדול שיפור ניכר. לרב רץ חלק. מעט מאוד נתקע לשבריר שניה והמשיך.
רואה מהמחשב (על כרום ולא מאפליקציה- לא היתה לי בעיה עם כרום מעולם ואף במחשב הישן זה עבד לחלוטין חלק) כי אין לי מנוי ישיר שלי אישית. אבל זה לא מה שהפריע עד כה.
המחשב חדש לחלוטין- מה יש לאפס בו אז?