השלמות של מערכת ק"ב
ברשותי מגבר ימאהה 659. שני שקועים של פולק. פלאזמה Q91 של סמסונג.
נדרש:
שני תלויים קדמיים שאינם מדפיים, סנטר וסאב.
מוכן נפשית להוצאה של כ -3000 ש"ח.
שאלה עקרונית: בהרבה חנויות אמרו לי שזה יהיה בעייתי למצא שני תלויים, שכן הדבר דורש לפרק חבילה של 5 תלויים. משמע, אני אצטרך לרכוש תלויים משומשים. האמנם?
כמו כן, "מומחה" אחר אמר לי שיצרתי לי בעייה בכך שרכשתי שני שקועים היות וההתנגדות החשמלית של התלויים שונה מזו של השקועים וזה עלול ליצור בעיית סאונד. האמת, זה נשמע כמו אגדת עמים, אבל בכ"ז - מה דעתכם?
נדרש:
שני תלויים קדמיים שאינם מדפיים, סנטר וסאב.
מוכן נפשית להוצאה של כ -3000 ש"ח.
שאלה עקרונית: בהרבה חנויות אמרו לי שזה יהיה בעייתי למצא שני תלויים, שכן הדבר דורש לפרק חבילה של 5 תלויים. משמע, אני אצטרך לרכוש תלויים משומשים. האמנם?
כמו כן, "מומחה" אחר אמר לי שיצרתי לי בעייה בכך שרכשתי שני שקועים היות וההתנגדות החשמלית של התלויים שונה מזו של השקועים וזה עלול ליצור בעיית סאונד. האמת, זה נשמע כמו אגדת עמים, אבל בכ"ז - מה דעתכם?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ועל מנת לחדד את התשובה,
בתצורה שעדיין נדרשת לי, מה הכי פחות חשוב - הסנטר או הסאב? כמו כן, האם רצוי שחלק מהרכיבים שחסרים לי יהיה מאותה חברה? שני הסטליטים בוודאי שכן, אך מה לגבי הסנטר והסאב?MartinHSabag כתב:למה אתה קורא "תלויים" ?
לסטלייטים ?...
אותה סדרה? למה הכוונה? התוכל לתת דוגמאות לסנטר וקדמיים טובים (בלי להתפרע במחיר)?vitalyi כתב:לק"ב סאב יותר חשוב (רק תגדיר ברסיבר שאין סנטר). סנטר וסאב כלל לא צריכים להיות מאותה החברה, אבל סנטר וקדמיים - מומלץ שכן יהיו גם מאותה הברה וגם מאותה הסדרה....