שרשור תגובות: סלקום השיקה את סלקום tv+, אז בדקנו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78779
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
Re: שרשור תגובות: סלקום השיקה את סלקום tv+, אז בדקנו…
GUI קיבל שינוי מרענן אך הקופסא היא S905X4 אין כאן שינוי רציני - זו קופסת אנדרואיד רגילה שכל אחד יכול לרכוש מכל מקום.
המבחן האמיתי יהיה הדיליי בערוצי הספורט שכאן כנראה מה שסלקום הגדילה לעשות זה להקטין את הזכרון מטמון בזמן הצפייה ובכך זה מקצר את הדיליי, היה חסר לי לראות הקלטות לוקאליות תוך שימוש באפשרות של האכסון החיצוני (SD CARD).
העיתוי של הפצת התוכנה עם ייחצון הקופסא והפיצ'ר של קיצור הדיליי מתיישב עם האובדן של HBO אני מניח.
יש עוד מה לשפר - האם הממשק הזה ירד לבעלי מסכים חכמים ושאר המוצרים זה יהיה גם מעניין.
די מזכיר את KinHank G1 הקופסא עצמה.
המבחן האמיתי יהיה הדיליי בערוצי הספורט שכאן כנראה מה שסלקום הגדילה לעשות זה להקטין את הזכרון מטמון בזמן הצפייה ובכך זה מקצר את הדיליי, היה חסר לי לראות הקלטות לוקאליות תוך שימוש באפשרות של האכסון החיצוני (SD CARD).
העיתוי של הפצת התוכנה עם ייחצון הקופסא והפיצ'ר של קיצור הדיליי מתיישב עם האובדן של HBO אני מניח.
יש עוד מה לשפר - האם הממשק הזה ירד לבעלי מסכים חכמים ושאר המוצרים זה יהיה גם מעניין.
די מזכיר את KinHank G1 הקופסא עצמה.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

59 ש"ח לחודש למי שלא צריך סטרימר ויש לו למשל סטרימר חזק וטוב או טלויזיה עם אנדרואיד/גוגל טיוי....
גם ביס פלוס יש משהו כזה, לא? זה באמת עובד או סתם גימיק?...
- oferlaor
- מנהל

אכן. גם ביס יש טכנולוגיה דומה. זה לא גימיק. השאלה אם זה קריטי (את זה אני לא יכול להגיד כי אני לא חובב ספורט למעט פוטבול בסוף העונה בעיקר).
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
בהנחה שכלל הלקוחות מקבלים את המידע מאותם CDN בישראל אז כל הפיצ'ר מסתכם כנראה במשחק עם הזכרון אגירה (באפר) במעמד ההזרמה, פשוט משווקים את היכולת הזאת שקיימת בכל תוכנת IPTV כקיצור דיליי - דבר שהוא נכון אבל לא מתיישב עם איזה היבט חומרתי פיזי מצד החברה....
אני מדבר בכללי כמובן לא לגבי חברת יס.
- oferlaor
- מנהל

אתמול הצטרפתי לחבילה החדשה של סלקום tv plus היה אצלי טכנאי עם ממיר ואין שם את הממשק החדש... כנראה הממיר הוא לא החדש כמו שפירסמת..
עכשיו התקשרתי לשירות ואמרו לי שכרגע אין את הממשק החדש.. אולי בערך עוד חודשיים אמר לי הנציג.
שאלתי אותו גם לגבי "מצטרפים חדשים" ואמר שאין עדיין ..... שאלתי אותו אם גם במכשיר החדש שהצגת פה אין.. ואמר שאין לאף אחד...
https://www.lgwebos.co.il/?p=2330
מה שעוד מוזר לי שפה אני רואה שיש כבר את הגרסא לטלוויזיות lg (פה ספציפית ל lg c5)ל"מצטרפים חדשים" כלומר לפי כותב המאמר הבנתי שזה בעצם אותו גרסאת תוכנה אבל כשמתחברים עם המשתמש שלך אז לפי מידע על המנוי הוא יודע להפנות לממשק החדש או הישן..
עכשיו התקשרתי לשירות ואמרו לי שכרגע אין את הממשק החדש.. אולי בערך עוד חודשיים אמר לי הנציג.
שאלתי אותו גם לגבי "מצטרפים חדשים" ואמר שאין עדיין ..... שאלתי אותו אם גם במכשיר החדש שהצגת פה אין.. ואמר שאין לאף אחד...
https://www.lgwebos.co.il/?p=2330
מה שעוד מוזר לי שפה אני רואה שיש כבר את הגרסא לטלוויזיות lg (פה ספציפית ל lg c5)ל"מצטרפים חדשים" כלומר לפי כותב המאמר הבנתי שזה בעצם אותו גרסאת תוכנה אבל כשמתחברים עם המשתמש שלך אז לפי מידע על המנוי הוא יודע להפנות לממשק החדש או הישן..
- oferlaor
- מנהל