להשכיב מחשב עומד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם זה AIO ולא משהו custom אז לא אמורה להיות בעיה, בעיקרון.
רק לוודא שיש זרימת אוויר תקינה דרך הרדיאטור.
רק לוודא שיש זרימת אוויר תקינה דרך הרדיאטור.
לא. אם מדובר ברדיאטור של AIO שמותקן לצד לוח האם ולא מעליו, פתח הצינורות ברדיאטור צריך להיות נמוך מהמעבד, והנקודה הגבוהה ביותר ברדיאטור צריכה להיות גבוהה יותר מהמעבד. המטרה היא שהאוויר שיש במערכת יגיע לנקודה הגבוהה ביותר ברדיאטור, ולא לפתח הצינורות שיוצאים ממנו למשאבה\מעבד.
הסבר כאן:
הסבר כאן:
זה מה שענו לי ב-TMS, שם קניתי את המחשב...
השאלה צריכה להתייחס יותר לסוג המארז (Lian-Li A3) מאשר לסוג הקירור. המארז שלך בלי איוור מקסימלי ולכן לא בהכרח יכנס לו מספיק אויר קר.
לא הייתי ממליץ על זה אבל זה אמור לעבוד ברמה מסויימת בהסתכלות תאורתית בלבד.
קיצר, אמרו ולא אמרו כלום
השאלה צריכה להתייחס יותר לסוג המארז (Lian-Li A3) מאשר לסוג הקירור. המארז שלך בלי איוור מקסימלי ולכן לא בהכרח יכנס לו מספיק אויר קר.
לא הייתי ממליץ על זה אבל זה אמור לעבוד ברמה מסויימת בהסתכלות תאורתית בלבד.
קיצר, אמרו ולא אמרו כלום

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
מארז, קירור ורכיבים אחרים לא יגידו כלום אם לא נבין את הסידור הפנימי... צריך תמונות
06/12/2025 8:32ChinggisKhan כתב: מארז, קירור ורכיבים אחרים לא יגידו כלום אם לא נבין את הסידור הפנימי... צריך תמונות...
1. כשהוא עומד ככה לא תהיה בעיה עם קירור המים כי הרדיאטור נמצא מעל המעבד ולכן האוויר במערכת תמיד יגיע אליו ולא למשאבה.
2. אם אתה משכיב אותו, אז רק עם הצד שצילמת פונה כלפי מעלה, ולא הפוך. הנקודה הגבוהה ביותר ברדיאטור צריכה להיות גבוהה מהמעבד\משאבה.
כדאי גם לשים לב שהמאווררים (גם של הרדיאטור) לא חסומים לקבלת\הוצאת אוויר כשהוא במצב שכיבה.
2. אם אתה משכיב אותו, אז רק עם הצד שצילמת פונה כלפי מעלה, ולא הפוך. הנקודה הגבוהה ביותר ברדיאטור צריכה להיות גבוהה מהמעבד\משאבה.
כדאי גם לשים לב שהמאווררים (גם של הרדיאטור) לא חסומים לקבלת\הוצאת אוויר כשהוא במצב שכיבה.
איך שאני רואה את זה (ואולי אני טועה), כרגע המאוורים למטה לא מקבלים כמעט אוויר.
אם אני אשכיב את המחשב (על הצד של המעבד) המאווררים שלמעלה ולמטה יהיו עכשיו בשני צדי המחשב ויהיה להם הרבה יותר אוויר לנשימה. אני לא מכניס אותם לקופסא. הכל פתוח מסביב.
אם אני אשכיב את המחשב (על הצד של המעבד) המאווררים שלמעלה ולמטה יהיו עכשיו בשני צדי המחשב ויהיה להם הרבה יותר אוויר לנשימה. אני לא מכניס אותם לקופסא. הכל פתוח מסביב.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
להקפיד שמלמטה רק יניקה ולא פליטה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
שהאוויר נכנס מהחלק התחתון ונפלט מהחלק העליון (או לצד).