עברתי מסמסונג 75 Q90R (עבר לחדר אחר) לסוני ברביה 9 85
עדיין לא הצלחתי למצוא את הכיול לטלויזיה , בסמסונג הכל נראה הרבה יותר חי ובסוני הכל דכאוני יותר,
כשמפעילים את הכיול המותאם לדוגמא לנטפליקס רוב הסדרות חשוכות ,ראיתי את דברים מוזרים בסמסונג ויותר נהנתי מאשר בסוני
משהו לא הגיוני ציפיתי שתהיה הרבה יותר בהירה וחיה ,כולם כותבים שלרוב אין צורך לכייל את הטלויזיה והיא ב99 אחוז מכויילת , איך מתקדמים?
איפה איכות התמונה SONY BRAVIA 9?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סמסונג אוהבת להציג תמונה מאד לא מדוייקת (במיוחד בדגמים הישנים יותר, בחדשים יש מצב מדוייק) עם צבעים מוגזמים ורווים מדי.
הגדרה לא מדוייקת ב-White balance (קר\כחול מדי), לכן הסוני מציגה לך מה שנראה כמו תמונה חמה\אדומה יותר וצבעים פחות מפוצצים, אבל למעשה היא מציגה תמונה מקויילת ומדוייקת הרבה יותר מהסמסונג שאתה רגיל אליה.
הגדרה לא מדוייקת ב-White balance (קר\כחול מדי), לכן הסוני מציגה לך מה שנראה כמו תמונה חמה\אדומה יותר וצבעים פחות מפוצצים, אבל למעשה היא מציגה תמונה מקויילת ומדוייקת הרבה יותר מהסמסונג שאתה רגיל אליה.
אני מרגיש שאני קורא דזה וו מהפוסט שלי 
viewtopic.php?t=353836
כמו ש-TheCoolest אמר, וכמו שרשמתי בפוסט, כנראה שהעולם מתחלק לשתיים. אלו שיעריכו תמונה מדויקת ולא "מפוצצת" ואלו
שיעדיפו תמונה חיה גם אם אינה נאמנה למציאות/למה שהתכוון יוצר התוכן.

viewtopic.php?t=353836
כמו ש-TheCoolest אמר, וכמו שרשמתי בפוסט, כנראה שהעולם מתחלק לשתיים. אלו שיעריכו תמונה מדויקת ולא "מפוצצת" ואלו
שיעדיפו תמונה חיה גם אם אינה נאמנה למציאות/למה שהתכוון יוצר התוכן.