האם יש אפשרות לקבל איתות כשפריט רצוי לי מגיע לרשימת ה"פטורים ממשלוח"?
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
בא לי לרכוש Back Scratcher, אבל בתור עיקרון, לא מתאים לי לשלם יותר מ-200% ממחיר הפריט "רק על משלוח";
מעניין אותי אם לאמזון יש אפשרות לשלוח לי מייל כאשר הפריט הזה נכנס לרשימת הפריטים שזכאים לפטור כשקונים ביותר מ-$49 דולר.
ג'יימס
מעניין אותי אם לאמזון יש אפשרות לשלוח לי מייל כאשר הפריט הזה נכנס לרשימת הפריטים שזכאים לפטור כשקונים ביותר מ-$49 דולר.
ג'יימס
-
- פירוט עלות המשלוח ביחס למחיר הפריט..
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
מסיפורי האימה והתיסכול של קניות בכל מיני אתרים כמו עליבבא (/אקספרס eBay ודומיו), הגעתי למסקנה שעדיף לשלם "קצת יותר" וולקנות במקום "נורמלי" (AKA Amazon) - עם זאת, זה לא אומר שאסכים לשלם כל מחיר וכל תוספות משלוח לעלות "הסבירה" של המוצר.
אמזון הוכיחו כבר בכמה מקרים (חלקם ממש קרו לי) ששירות זו מילה מאוד מכובדת אצלם ובעבור זה, אעדיף אותם כמעט בכל מקרה.
רק שאני מעדיף לא לשלם את מחירי המשלוח המופרעים שלהם ולהשתמש באפשרות של ה-$49 שמאוד מקלה על ההחלטה לקנות.
אגב, פתאום נזכרתי שפעם, כשמוצרים מסויימים היו "בעגלה", הם היו שולחים לי עידכון במייל שהמחיר השתנה.
אבל כעת אני תוהה אם העידכון הזה כולל את הגדרת המוצר כנכלל במבצעי ה-$49 דולר שלהם.
ג'יימס
אמזון הוכיחו כבר בכמה מקרים (חלקם ממש קרו לי) ששירות זו מילה מאוד מכובדת אצלם ובעבור זה, אעדיף אותם כמעט בכל מקרה.
רק שאני מעדיף לא לשלם את מחירי המשלוח המופרעים שלהם ולהשתמש באפשרות של ה-$49 שמאוד מקלה על ההחלטה לקנות.
אגב, פתאום נזכרתי שפעם, כשמוצרים מסויימים היו "בעגלה", הם היו שולחים לי עידכון במייל שהמחיר השתנה.
אבל כעת אני תוהה אם העידכון הזה כולל את הגדרת המוצר כנכלל במבצעי ה-$49 דולר שלהם.
ג'יימס
אני לא יודע אם דיברו על זה כאן , אבל ישנו טריק קטן
אתה יוצר סל שמגיע לרף משלוח חינם של 49דולר , תנסה לקנות מוצרים שצריך ולא סתם לבזבז כסף (._. )
לאחר מכן כאשר יש לך זכאות למשלוח חינמי אתה מצרף את המוצר הנל (מתחת לסך של 25 דולר)
מחיר המשלוח בעגלה יהיה מקוזז מהמחיר שאתה רואה כאן למשל.
אם יש לך מוצר כבד או הרבה מוצרים קטנים אז זה גם משפיע על המשלוח.
ולשאלתך , לא אני לא מכיר תוסף כל שהו, למרות זה לא יהיה בעיה לבנות עם צאט במספר דקות.
היו פעם דיבורים על זה שאנשים שמו את המוצר בעגלה ולאחר מספר שעות הוא נהפך למשלוח חינמי לזמן מוגל. (כל מיני טריקים של אמזון לעשות מכירות)
איליה
אתה יוצר סל שמגיע לרף משלוח חינם של 49דולר , תנסה לקנות מוצרים שצריך ולא סתם לבזבז כסף (._. )
לאחר מכן כאשר יש לך זכאות למשלוח חינמי אתה מצרף את המוצר הנל (מתחת לסך של 25 דולר)
מחיר המשלוח בעגלה יהיה מקוזז מהמחיר שאתה רואה כאן למשל.
אם יש לך מוצר כבד או הרבה מוצרים קטנים אז זה גם משפיע על המשלוח.
ולשאלתך , לא אני לא מכיר תוסף כל שהו, למרות זה לא יהיה בעיה לבנות עם צאט במספר דקות.
היו פעם דיבורים על זה שאנשים שמו את המוצר בעגלה ולאחר מספר שעות הוא נהפך למשלוח חינמי לזמן מוגל. (כל מיני טריקים של אמזון לעשות מכירות)
איליה
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11529
- נתן תודות: 1200 פעמים
- קיבל תודות: 2430 פעמים
גם אני מעדיף לבצע הזמנות גדולות באמזון (נעלי עבודה למשל) בגלל השירות ומדיניות גמישה ונוחה בחזרת מוצרים.
אבל יש דברים שאני מזמין מעלי אקספרס במיוחד דברים קטנים (ריחות לרכב, קישוטים וכד') כמו לאחרונה כיסוי משענת יד נוח מאוד
שעלה שליש מאמזון, להפתעתי ממש איכותי והמשלוח ממש מהיר.
אבל יש דברים שאני מזמין מעלי אקספרס במיוחד דברים קטנים (ריחות לרכב, קישוטים וכד') כמו לאחרונה כיסוי משענת יד נוח מאוד
שעלה שליש מאמזון, להפתעתי ממש איכותי והמשלוח ממש מהיר.
עליאקספרס בשנתיים האחרונות מתעלה על אמאזון, בעיקר במהירות המשלוח, בטח עם השיטת משלוח עד הבית בקניות מעל 49$. המוצרים שם זהים לחלוטין בהרבה מקרים לאמאזון (בטח למוצרים לילדים) ועולים לפעמים פחות משליש.
כמובן שדברים שקריטי שיהיה מקורי ועם אחריות עדין אלך על אמאזון.
אבל כבר העברתי את רוב הקניות שלי לדוד עלי.
כמובן שדברים שקריטי שיהיה מקורי ועם אחריות עדין אלך על אמאזון.
אבל כבר העברתי את רוב הקניות שלי לדוד עלי.
אמזון מלא במוצרים סיניים זהים לחלוטין לעלי במחירים גבוהים.
דיספיוטים אחרונים שפתחתי בעלי, נתנו לי תשובה תוך שניות עי איזה בוט.
כאשר הגיכו מוצרים פגומים, אז באליאקפרס לפעמים מבקשים להחזיר או לתת פיצוי חלקי. אז על מוצר בסכום נמוך אין מצב לשלוח אותו.
היו לי אוזניות של חברה גדולה סינית שנקנו דרך עלי "והפסיקו לעבוד אחרי 3 חודשים. שירות לקוחןת עולמי ענה ממש מהר, אבל אמרו שאין להם אפשרות לשלוח על חשבונם. אז הציעו 70% פיצוי ושישאר אצלי או שאחזיר ויזכו הכל. למרות שהמוצר לחלוטין מת לקחתי זיכוי
דיספיוטים אחרונים שפתחתי בעלי, נתנו לי תשובה תוך שניות עי איזה בוט.
כאשר הגיכו מוצרים פגומים, אז באליאקפרס לפעמים מבקשים להחזיר או לתת פיצוי חלקי. אז על מוצר בסכום נמוך אין מצב לשלוח אותו.
היו לי אוזניות של חברה גדולה סינית שנקנו דרך עלי "והפסיקו לעבוד אחרי 3 חודשים. שירות לקוחןת עולמי ענה ממש מהר, אבל אמרו שאין להם אפשרות לשלוח על חשבונם. אז הציעו 70% פיצוי ושישאר אצלי או שאחזיר ויזכו הכל. למרות שהמוצר לחלוטין מת לקחתי זיכוי
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11529
- נתן תודות: 1200 פעמים
- קיבל תודות: 2430 פעמים
זה בעיקרון נכון. אבל לאחרונה השירות של הדואר הפתיע אותי לטובה. כאמור אני קונה בעלי אקספרס אך רק מוצרים קטנים וזולים
הייתה לי הזמנה שהמעקב עליה היה יום יומי (הקטע שהם שולחים כל הזמן הודעות די משגע) ואז ביום האיסוף החלפתי סלולר והפסיקו לשלוח
הודעות, ככה שלא ידעתי להיכן זה הגיע לאיסוף (הם מפזרים את המוצרים במקומות שונים ומוזרים). פניתי במייל לדואר, תוך יום קיבלתי הודעה
מהיכן לקחת את המוצר.
הייתה לי הזמנה שהמעקב עליה היה יום יומי (הקטע שהם שולחים כל הזמן הודעות די משגע) ואז ביום האיסוף החלפתי סלולר והפסיקו לשלוח
הודעות, ככה שלא ידעתי להיכן זה הגיע לאיסוף (הם מפזרים את המוצרים במקומות שונים ומוזרים). פניתי במייל לדואר, תוך יום קיבלתי הודעה
מהיכן לקחת את המוצר.