התחדשתי La Marzocco + המלצה למטחנה
התחדשתי במכונה ראשונה לבית, La Marzocco Linea Mini הדגם החדש.
כרגע יש לי מטחנה גדולה שלקחתי מחבר שיש לו בית קפה, אני מחפש לקנות מטחנת סינגל דוזינג. אשמח להמלצות.
משתמש בקנקן לטיהור מים שקניתי בסופר פארם, איזה מים עדיפים להזין את המכונה?
אשמח להמלצות או דגשים למי שיש את המכונה.
כרגע יש לי מטחנה גדולה שלקחתי מחבר שיש לו בית קפה, אני מחפש לקנות מטחנת סינגל דוזינג. אשמח להמלצות.
משתמש בקנקן לטיהור מים שקניתי בסופר פארם, איזה מים עדיפים להזין את המכונה?
אשמח להמלצות או דגשים למי שיש את המכונה.
תודה. לגבי המים לא ראיתי בפורום איזשהי תשובה חד משמעית, אך הכיוון הוא למי ברז שעברו מסנן בריטה + כריות לתוך מיכל המים במכונת הקפה.
לגבי תקציב, סביב ה3,000 שח למטחנה. יתרון אם תיהיה קטנה ככל האפשר.
אני לא שותה המון קפה. מעריך כוס קפוצינו ליום לכן מטחנת סינגל תתאים יותר.
לגבי תקציב, סביב ה3,000 שח למטחנה. יתרון אם תיהיה קטנה ככל האפשר.
אני לא שותה המון קפה. מעריך כוס קפוצינו ליום לכן מטחנת סינגל תתאים יותר.
כמובן שזאת גם אופציה, אבל לא הייתי אומר שצריך "כוח" כדי לעשות סינגל דוזינג. תלוי במשתמש. בכוס אחת ביום זה לא כזה עניין. אני מכין ככה שנים.
לגבי החלפה של סוגים, זה לא הצורך היחיד בעיניי. נכון שיש מטחנות און דימנד עם אגירה נמוכה, אבל אם אתה אדם שנוהג לקנות קפה יקר אתה לא רוצה בהכרח לעשות כל יום purge, אפילו אם מדובר בכמות קטנה.
בוא נשמע מה חושב החבר דור. בכל אופן ב-3000 יש כל מיני אפשרויות טובות.
שבוע טוב וקפה טוב לכולם
לגבי החלפה של סוגים, זה לא הצורך היחיד בעיניי. נכון שיש מטחנות און דימנד עם אגירה נמוכה, אבל אם אתה אדם שנוהג לקנות קפה יקר אתה לא רוצה בהכרח לעשות כל יום purge, אפילו אם מדובר בכמות קטנה.
בוא נשמע מה חושב החבר דור. בכל אופן ב-3000 יש כל מיני אפשרויות טובות.
שבוע טוב וקפה טוב לכולם
היי30/11/2025 20:57dor123 כתב: מניסיון שלי עם מטחנה מקצועית, הטיימר אף פעם לא מדויק ומאוד תלוי בסוגי הפולים והרבה משתנים.
אם גם ככה אני יצטרך לשקול את המנה אחרי הטחינה עדיף כבר לשקול לפני הטחינה.
אולי אני טועה, אבל אשמח לשמוע אופציות....
יצא לי העונג להזמין מטחנה שוקלת, החדשה ביותר בשוקת שהושקה לפני חודש וחצי
https://www.mahlkoenig.com/products/e64 ... me-grinder
טחנה קילו וחצי של קפה - מטחנה מטורפת!!!
לצערי, אינה מתאימה לכמות הקפה שאני צורך (אני בא מעולמות הסינגל דוס)
אם אתה מעוניין, אמכור לך אותה באותו המחיר שקניתי (עלות מטחנה + מיסים ועלויות משלוח)
אני מבטיח לך - לא תמצא מטחנה עם נתונים כאלה במחיר הזה
אם אתה מעוניין, או כל מי שמעוניין בעצם - אנא צרו קשר בפרטי
היי,10/01/2026 11:05manub כתב: היי
יצא לי העונג להזמין מטחנה שוקלת, החדשה ביותר בשוקת שהושקה לפני חודש וחצי
https://www.mahlkoenig.com/products/e64 ... me-grinder
טחנה קילו וחצי של קפה - מטחנה מטורפת!!!
לצערי, אינה מתאימה לכמות הקפה שאני צורך (אני בא מעולמות הסינגל דוס)
אם אתה מעוניין, אמכור לך אותה באותו המחיר שקניתי (עלות מטחנה + מיסים ועלויות משלוח)
אני מבטיח לך - לא תמצא מטחנה עם נתונים כאלה במחיר הזה
אם אתה מעוניין, או כל מי שמעוניין בעצם - אנא צרו קשר בפרטי
...
איזו מטחנת SD רכשת במקום ומאיפה?
מה היה השיקול ליקנות לינאה מיני להכנת קפה פעם ביום? מילא המיקרה וגם זה אוברקיל. את המיני לוקחים עסקים קטנים, עגלות קפה, פופ אפים וכו וכן לא מעט חובבי קפה בעולם. אבל פחות לכוס ביום.
dont get me wrong המכונה מדהימה, פשוט השיקול לא מובן
dont get me wrong המכונה מדהימה, פשוט השיקול לא מובן
גם אני בעלים של המיני ואתייחס לשאלתך.
אני לא קונה לפי כמות כוסות, אני קונה לפי איכות החוויה. גם אם זו כוס אחת ביום שתהיה מושלמת.
המיני לא נועדה רק לכמות,היא נועדה ליציבות, דיוק ותחושה של מכונה מקצועית בבית. מי שזה חשוב לו, גם כוס אחת ביום מצדיקה את זה.
זה כמו לשאול למה מישהו קונה רכב ספורט ונוסע רק לעבודה. כי הדרך חשובה לא פחות מהיעד.
אגב, היתה לי את המיקרה מספר חודשים ופחות הייתי מרוצה.
אני לא קונה לפי כמות כוסות, אני קונה לפי איכות החוויה. גם אם זו כוס אחת ביום שתהיה מושלמת.
המיני לא נועדה רק לכמות,היא נועדה ליציבות, דיוק ותחושה של מכונה מקצועית בבית. מי שזה חשוב לו, גם כוס אחת ביום מצדיקה את זה.
זה כמו לשאול למה מישהו קונה רכב ספורט ונוסע רק לעבודה. כי הדרך חשובה לא פחות מהיעד.
אגב, היתה לי את המיקרה מספר חודשים ופחות הייתי מרוצה.
....
כבעלים נוסף של מיני בעל ניסיון עם מכונות מסחריות שונות אחזק את הדברים של ירין. לפניה הייתה לי דומובר ג'וניור, מכונה שיש ממש לאחוז בה ולתת קונטרה בזמן שסוגרים את הידית בראש. בעת העבודה עליה המיני באמת מעבירה תחושה של מכונה יציבה, בכל ההיבטים, בדומה למכונות מסחריות. עבורי היא מושלמת.
מובן למי שחובב קפה. אני מניח שזה לא המכונה הראשונה שלכם?
פותח השרשור רשם שזו המכונה הראשונה שלו בגלל זה תהיתי לגבי השיקולים. אצלי עשיתי כל מה שאני יכול להגיע לרמה שתדמה LM בתקציב הכי נמוך שאפשר למכונה הראשונה כי לא באמת ידעתי אם אזרום על SETUP של מכונה חצי אוטומטית (האישה עדיין לא מסתדרת)
בקפה השכונתי כמובן שאני שותה ממכונת LM תעשייתית שלושה ראשים
פותח השרשור רשם שזו המכונה הראשונה שלו בגלל זה תהיתי לגבי השיקולים. אצלי עשיתי כל מה שאני יכול להגיע לרמה שתדמה LM בתקציב הכי נמוך שאפשר למכונה הראשונה כי לא באמת ידעתי אם אזרום על SETUP של מכונה חצי אוטומטית (האישה עדיין לא מסתדרת)
בקפה השכונתי כמובן שאני שותה ממכונת LM תעשייתית שלושה ראשים