איך לאפס סיסמא לסמסונג A71
לאשתי יש מכשיר סמסונג A71. עקב תקלה בשקע הטעינה היא לא השתמשה בו זמן רב. אתמול נלקח המכשיר למעבדה, הוחלף שקע הטעינה אבל התברר שלמכשיר יש pin code שכמובן היא לא זוכרת מה הוא. אני רוצה לבטל את הקוד. נכנסתי למספר סרטונים ב-יוטיוב ויש שם כל מיני ורסיות כך שאני לא יודע מה נכון. אשמח לשמוע אם מישהו עשה את זה ויכול לומר לי מה הדרך הנכונה לעשות את זה.
כשהטלפון כבוי, לוחצים על כפתורי ה-"Volume +" וה-Power ביחד עד שהוא נדלק ומופיע משהו על המסך (בדרך כלל הלוגו של סמסונג\אנדרואיד).
כשהלוגו מופיע עוזבים מיד את שני הכפתורים. הטלפון אמור להיכנס למצב Recovery ולאפשר לך לבחור (בעזרת כפתורי הווליום וכפתור ה-Power) באפשרות Wipe Data / Factory Reset. אחרי שבוחרים באפשרות הזאת (לחיצה קצרה על כפתור ה-Power = בחירה) ומאשרים, כל המידע על הטלפון יימחק והוא יעלה שוב ללא סיסמה.
יש פה סרטון שמראה את הכניסה למצב Recovery:
כשהלוגו מופיע עוזבים מיד את שני הכפתורים. הטלפון אמור להיכנס למצב Recovery ולאפשר לך לבחור (בעזרת כפתורי הווליום וכפתור ה-Power) באפשרות Wipe Data / Factory Reset. אחרי שבוחרים באפשרות הזאת (לחיצה קצרה על כפתור ה-Power = בחירה) ומאשרים, כל המידע על הטלפון יימחק והוא יעלה שוב ללא סיסמה.
יש פה סרטון שמראה את הכניסה למצב Recovery:
ניסיתי לעשות את זה. מה שקורה, כאשר אני מבקש לכבות את הטלפון, תחילה אני מקבל את המסך עם האייקון של "כיבוי" באפור ובקשה ללחוץ פעם נוספת לכיבוי. לאחר שאני לוחץ פעם נוספת, אני מקבל הודעה: "הזן קוד PIN כדי לכבות את הטלפון" והמכשיר כמובן לא כבה.
ניסיתי. אותה תוצאה. מסך שחור. ניסיתי גם את מה שהציע אוהד - לחבר למחשב. אותה (חוסר) תוצאה.29/11/2025 11:46sabres כתב: אז הטלפון כבוי. כשהוא בדיוק במצב הכבוי הזה, מה קורה אם אתה מנסה לעלות אותו במצב recovery כמו שמודגם בסרטון?...
זה מסך הנעילה, וסיכוי נמוך שזה הדבר הראשון שרואים על המסך ברגע שאתה מדליק מכשיר כבוי.
אני חושב שהכי טוב שתיקח את המכשיר למעבדת טלפונים ותבקש מהטכנאי שיכניס לך את הטלפון למצב Recovery ויעשה Factory Reset כפי שתיארתי.
אני חושב שהכי טוב שתיקח את המכשיר למעבדת טלפונים ותבקש מהטכנאי שיכניס לך את הטלפון למצב Recovery ויעשה Factory Reset כפי שתיארתי.
בסופו של דבר הצלחתי לעשות factory reset (או default, אני לא זוכר בדיוק) ולאחר מכן התחלתי להגדיר מחדש את הטלפון. להפתעתי, בשלב מסויים קיבלתי מסך שהכותרת שלו: הזנת קוד PIN. בשורה מתחת נכתב: איפוס להגדרות היצרן בוצע בטלפון שלך. הזן קוד PIN לביטול הנעילה.
זה כבר ממש מוזר לי, אם בוצע איפוס והמכשיר כמו במצב של מכשיר חדש מהחנות, הרי אין דרישה לקוד, אז מנין זה הופיע?
זה כבר ממש מוזר לי, אם בוצע איפוס והמכשיר כמו במצב של מכשיר חדש מהחנות, הרי אין דרישה לקוד, אז מנין זה הופיע?
זה מנגנון הגנה מפני גניבה של אנדרואיד שנקרא FRP. המכשיר "זוכר" את החשבון שהפעיל האחרון שהיה עליו ומאפשר להיכנס רק עם אותו חשבון.
הוא דורש PIN, או שיש לך אפשרות להיכנס\לשחזר עם ה-google account שהיה על המכשיר במקור?
הוא דורש PIN, או שיש לך אפשרות להיכנס\לשחזר עם ה-google account שהיה על המכשיר במקור?
אם היינו זוכרים מה ה- PIN לא היה צורך בכל ההצגה הזאת מלכתחילה ואם למרות ה- RESET בכל זאת נדרש ה- PIN , מה הטעם לעשות את ה- RESET. לפיכך, אין דרך לצאת מהמבוך הזה ולהפעיל את הטלפון או שבכל זאת יש איזה קסם?30/11/2025 17:16sabres כתב: זה מנגנון הגנה מפני גניבה של אנדרואיד שנקרא FRP. המכשיר "זוכר" את החשבון שהפעיל האחרון שהיה עליו ומאפשר להיכנס רק עם אותו חשבון.
הוא דורש PIN, או שיש לך אפשרות להיכנס\לשחזר עם ה-google account שהיה על המכשיר במקור?...