האם להחליף פנל או לקנות חדשה
-
kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
יש לי oled 65b בת 8 שנים. כנראה עקב צריבה צריך להחליף פנל. השאלה אם להחליף או לקנות חדשה? אני לא צריך משהו עם פיצ'רים מתקדמים יותר אבל החשש שלי שפנל מוחלף לא נותן אותה איכות ציפיה כמו מסך חדש. ( ההבדלים הם כמה אלפי שקלים טובים..)
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1492
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
לדעתי, תתפנק כבר בטלויזיה חדשה, פנל חדש ייתן לך איכות תמונה של OLED מלפני 8 שנים.
OLED חדשה זה כבר משחק חדש, עוצמת תאורה גבוהה יותר, מעבד חזק יותר, מניח שגם ההגנות למניעת צריבות טובה יותר, תרגיש בהבדל ויהיה לך אחריות לעוד 5 שנים מה שלא תקבל עם ההחלפה של הפנל שבטוח ייצרב שוב
OLED חדשה זה כבר משחק חדש, עוצמת תאורה גבוהה יותר, מעבד חזק יותר, מניח שגם ההגנות למניעת צריבות טובה יותר, תרגיש בהבדל ויהיה לך אחריות לעוד 5 שנים מה שלא תקבל עם ההחלפה של הפנל שבטוח ייצרב שוב
Oled 65 CS5 עולה 4485 שח בטרקלין ןמחסני חשמל. עם קופונים/כרטיסי אשראי והתמקחות, מדובר על מחיר שמתחיל מ4300 שח במקרה הגבוה ואני בטוח שאפשר בפחות.
אז לשים 3000 שח על פאנל לטלויזיה ולקבל מוצר מיושן ונחות שמחר יכול להתקלקל הספק כח, לא חכם לדעתי.
אז לשים 3000 שח על פאנל לטלויזיה ולקבל מוצר מיושן ונחות שמחר יכול להתקלקל הספק כח, לא חכם לדעתי.
את את הסמסונג 65S90D ב-3490 ש"ח (מחיר מטורף, הייתי מתקשר לוודא שזה לא טעות)MrMoris כתב: Oled 65 CS5 עולה 4485 שח בטרקלין ןמחסני חשמל. עם קופונים/כרטיסי אשראי והתמקחות, מדובר על מחיר שמתחיל מ4300 שח במקרה הגבוה ואני בטוח שאפשר בפחות.
אז לשים 3000 שח על פאנל לטלויזיה ולקבל מוצר מיושן ונחות שמחר יכול להתקלקל הספק כח, לא חכם לדעתי....
https://www.hayvoanharshme.co.il/produc ... 7%A0%D7%92
מוזר. חיפש זריז בזאפ מראה שהמחיר הזול ביותר שם גבוה בלמעלה משתי אלפיות מהמחיר שבמצוטט. לדעתי יש פה טעות ואם לא, שווה שווה.gilgil28 כתב: את את הסמסונג 65S90D ב-3490 ש"ח (מחיר מטורף, הייתי מתקשר לוודא שזה לא טעות)
https://www.hayvoanharshme.co.il/produc ... 7%A0%D7%92...
הכוונה של shaked הייתה כנראה לחפש בהקשר לאתר שבו מוצעת הטלויזיה, כלומר לנסות ולאתר שירשור כמו זה:רועי51 כתב: מוזר. חיפש זריז בזאפ מראה שהמחיר הזול ביותר שם גבוה בלמעלה משתי אלפיות מהמחיר שבמצוטט. לדעתי יש פה טעות ואם לא, שווה שווה....
viewtopic.php?t=388957
מקווה שזה עוזר...