עזרה עם שיאומי רדמי 13

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אודה לעזרתכם. קיבלתי סללורי של שיאומי רדמי 13. הפעלתי אותו ומילאתי את ההגדרות הנדרשות. כאן נתקלתי בתופעה מוזרה (עבורי, לפחות). בתחתית המסך אמורות להופיע שלושת האייקונים - המשולש (לחזרה) העיגול והריבוע. אצלי אין כלום וכתוצאה מכך אינני מצליח לחזור אחורה. לדוגמא, אם אני מפעיל את "נטפליקס" אין לי כל אפשרות לצאת מהאפליקציה. האם אני עושה משהו לא נכון או שאני מפספס משהו?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1280
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 326 פעמים

שליחה #2 

המכשיר כנראה מוגדר ל-Navigation Gestures:
- גרירה מצד שמאל של המסך לצד ימין = אחורה
- גרירה מתחתית המסך למעלה = דף הבית \ מעבר בין יישומים

אם אתה רוצה לשנות את זה לניווט באמצעות האייקונים, זה יהיה כנראה ב-Settings --> Home Screen --> System Navigation,
ואז בחירה ב-Buttons במקום Gestures.

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה. עזר.

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אודה לעזרה בשאלה נוספת - אין לי אפשרות לכבות את המכשיר. כאשר אני לוחץ על הלחצן בצד המכשיר - אני אמור לקבל מסך שעליו מופיע לחצן "כיבוי". במקרה שלי זה לא מופיע. מתקבל מסך שחור בלבד. אם אני ממשיך ללחוץ על הלחצן, המכשיר כנראה מתחיל להפעיל את עצמו מחדש, אני מקבל את הסמל של שיאומי והמכשיר מתחיל לעלות כאילו שהדלקתי אותו. כשהוא מסיים לעלות, שוב אין את האפשרות לכיבוי וכך חוזר חלילה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #5 

לחיצה על ווליום "למעלה" וכפתור כיבוי ביחד יפתח את התפריט של כיבוי המכשיר
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”