כרגע עם מערכת ישנה של לוג'טק Logitech Z-5450 שדי מרוצה ממנה הסאב שלא כל כך הורגש כששימשה בסלון (פעם) מעולה בחדר שינה ואפילו חזק מדי.
היא בת 20 שנה כמעט והתחילו קצת זמזומים בבקר, ורעשים בסנטר בווליום גבוה ובכללי הסטרימר לא תמיד מעביר DD\DTS מכל מני מקורות דרך האופטי ומקבל רק סטריאו. שיומי מיבוקס דור שני לא מעביר בכלל אז אני תקוע עם דור ראשון.
היה מבצע נובמבר והזמנתי את הסאונדבר המדובר של סמסונג שחשבתי לתומי שבטוח יהיה טוב יותר ממערכת של לפני 20 שנה.
גם בניתי על היכולת שלו לכייל את הסאונד לחדר SPACE FIT.
הסתבר שהאפשרות הזו לא עובדת בלי טלויזיה מדגם ספציפי של סמסונג.
הייתי יכול לחיות בלי זה כי סה"כ הסאונד לא פחות טוב מהמערכת הנוכחית למרות שאטמוס בכלל לא מורגש הבדל וגם אין הדמיה של אחוריים בכלל.
אבל כשבדקתי מקורות סטריאו כמו יוטיוב (מוזיקה), פריטיוי וכו. שמתי לב שהסאב שקט כמעט לחלוטין. אין לו לו יכולת לנתב בס אליו בכלל.
שירות לקוחות שלהם אימתו את העניין.
עקב האמור הסאונדבר יוחזר אבל אני מנסה להבין איזה תכונה לחפש שכן תאפשר לו לנתב בס גם ממקורות סטריאו לסאב ?
ללוגיטק יש מצבי Dolby Pro Logic לסרט\מוזיקה שעובד עם מקורות סטריאו אבל לא מצאתי דבר כזה בסאונדברים.
הצאט העלה אפשרות של דגם של LG - LG S60TR שלכאורה גם עם יכולת כיול לחדר אבל לא נמכר בארץ. כי יש לו אפשרות של BASS+
מה שכן נמכר בארץ זה דגם LG S65TR אבל לא מציינים שיש לו את היכולת הזו ולא ברור מה קורה עם פורמטי סאונד שהוא לא תומך כמו DD+
בכל מקרה לא בטוח שזה באמת מה שיתן את היכולת הזו ממקור סטריאו ולכן מתייעץ כאן.
האם יש חלופה כזו בתקציב סביר (עד 2000) עם רמקולים אחורים אלחוטיים?
התיעצות וחוות דעת על Samsung Soundbar HW-Q700D
בזמנו היו הרבה מערכות עם DOLBY PRO LOGIC MUSIC/MOVIE...
לא יודע מה מחליף את זה כיום ולכן קשה לדעת אם סאונדבר יודע לחלץ בס ממקור סטריאו או לא.