מי ספקית התוכן הכי גרועה?
-
NewDror
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Dror Stern
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי,
אני עובר בקרוב מממיר ישן של YES לאחת מספקיות התוכן המאוד בינוניות שיש לנו פה.
אני יוצר מנקודת הנחה שכולן גרועות (כי זה מה שאני שומע) מבחינת ממשק/שירות/תוכן/תקלות/שירות.
אבל בכל זאת מחפש את האופציה ממנה אסבול הכי פחות.
על מי ממליצים פה מבין האפשרויות הבאות:
1. YES+
2. פרטנר TV
3. סלקום TV
4. FREE TV
5 סטינג TV
אנחנו צופים בעיקר בערוצי 11-12-13, נטפליקס, ערוצי ילדים וספורט וממיר עם VOD ואופציית הקלטה הוא חשוב (עדיפות לממיר מקליט ולא כזה שמאפשר צפייה בתוכן עם הגבלה של שבועיים/שלושה אחורה).
תודה!
אני עובר בקרוב מממיר ישן של YES לאחת מספקיות התוכן המאוד בינוניות שיש לנו פה.
אני יוצר מנקודת הנחה שכולן גרועות (כי זה מה שאני שומע) מבחינת ממשק/שירות/תוכן/תקלות/שירות.
אבל בכל זאת מחפש את האופציה ממנה אסבול הכי פחות.
על מי ממליצים פה מבין האפשרויות הבאות:
1. YES+
2. פרטנר TV
3. סלקום TV
4. FREE TV
5 סטינג TV
אנחנו צופים בעיקר בערוצי 11-12-13, נטפליקס, ערוצי ילדים וספורט וממיר עם VOD ואופציית הקלטה הוא חשוב (עדיפות לממיר מקליט ולא כזה שמאפשר צפייה בתוכן עם הגבלה של שבועיים/שלושה אחורה).
תודה!
בסטרימינג אין ממיר ואין הקלטה !
יש טלויזיות חכמות או סטרימרים - עדיף לקנות סטרימר ב-100-200 ש"ח ולא לרכוש סטרימר מהחברות.
משזה נאמר:
- יס/פרטנר/סטינג זה בעצם חבילות שונות של יס.
- הוט/נקסט ובקרוב סלקום יהיו החבילה המקבילה של הוט.
- FREE TV עדיין עצמאית, לא ברור לכמה זמן.
- למי שצריך את ערוצי הילדים והספורט של RGE (ערוצי 5 למיניהם) ולא צריך את ערוצי צ'רלטון - החבילה של FREE TV הכי קוסמת.
- סטינג/נקסט הן החבילות המוזלות שמנסות להתחרות ב-FREE TV למי שחייב את ערוצי צ'רלטון.
- שירות הלקוחות של FREE TV זה אתה - לא משווקת ולא מתעסקת עם ציוד.
- נטפליקס - תעשה לבד בלי קשר לספקית הישראלית.
- תמיד אפשר לעשות איזה IPTV לגיבוי (סדרות טורקיות, צ'רלטון, NG אוערוץ ספציפי) ב-80-150 ש"ח לשנה.
- אין הוט אחרת.
יש טלויזיות חכמות או סטרימרים - עדיף לקנות סטרימר ב-100-200 ש"ח ולא לרכוש סטרימר מהחברות.
משזה נאמר:
- למי שצריך את ערוצי הילדים והספורט של RGE (ערוצי 5 למיניהם) ולא צריך את ערוצי צ'רלטון - החבילה של FREE TV הכי קוסמת.
- סטינג/נקסט הן החבילות המוזלות שמנסות להתחרות ב-FREE TV למי שחייב את ערוצי צ'רלטון.
- תמיד אפשר לעשות איזה IPTV לגיבוי (סדרות טורקיות, צ'רלטון, NG אוערוץ ספציפי) ב-80-150 ש"ח לשנה.
- אין הוט אחרת.
-
NewDror
- חבר שרק התחיל

שמע, אני בור בעניין ואשמח למידע.
יש לי mi box s במגירה.
אם אני מחבר אותו למסך שלי- דרך מה אני צופה נניח בערוצים הישראליים כמו כאן, קשת, רשת וכו'?
מאיפה אני רואה ספורט? אני מניח שאין יכולת לזפזפ בערוצים?
כמו כן, לא תהיה לי אפשרות של VOD וצפייה בתכנים ששודרו או אפשרות להקליט תוכניות ולצפות בהן מתי שבא לי?
enlight me
יש לי mi box s במגירה.
אם אני מחבר אותו למסך שלי- דרך מה אני צופה נניח בערוצים הישראליים כמו כאן, קשת, רשת וכו'?
כמו כן, לא תהיה לי אפשרות של VOD וצפייה בתכנים ששודרו או אפשרות להקליט תוכניות ולצפות בהן מתי שבא לי?
enlight me
- יס, הוט, FREETV או IPTV.14/11/2025 20:27NewDror כתב: שמע, אני בור בעניין ואשמח למידע.
יש לי mi box s במגירה.
enlight me...
- לכל אחת מהחברות יש חבילת ספורט קטנה, בינונית, גדולה - ב-FREE אי אפשר להוסיף את צ'רלטון.
- אפשר לזפזפ
- יש VOD בחבילות
- יש שבוע/שבועיים CATCH UP
- אין הקלטות.
-
NewDror
- חבר שרק התחיל

תודה על המידע.
מהן ה"חבילות"?
מגיעים לאפליקציה של יס למשל ומשלמים עבור "חבילת" VOD? או חבילת ספורת? מה העלויות?
עד כמה הממשק ידידותי לילדים?
זה שאין הקלטות זה חיסרון רציני מבחינתי- אין יכולת לצפות בתכנים גם חודש אחרי ששודרו.
מהן ה"חבילות"?
מגיעים לאפליקציה של יס למשל ומשלמים עבור "חבילת" VOD? או חבילת ספורת? מה העלויות?
עד כמה הממשק ידידותי לילדים?
זה שאין הקלטות זה חיסרון רציני מבחינתי- אין יכולת לצפות בתכנים גם חודש אחרי ששודרו.
בפתרונות היקרים יותר של yes+ והוט , יש יכולת להקליט סדרות או תכנים יעודיים על הסטרימרים של החברה (לפי מה שאני מכיר).
אבל כאמור זה פתרון יקר אבל הכי נוח.
הממשק יותר נוח מהמתחרות ויש כל מה שאתה מכיר אם בא מהעולם של הממירים.
הממשק יותר נוח מהמתחרות ויש כל מה שאתה מכיר אם בא מהעולם של הממירים.
אין הקלטות על סטרימרים גם כי גודל זכרון האכסון שלהם קטן, הדרך היחידה להקליט זה עם ממיר (לא סטרימר) מקליט.15/11/2025 10:35sababa10 כתב: בפתרונות היקרים יותר של yes+ והוט , יש יכולת להקליט סדרות או תכנים יעודיים על הסטרימרים של החברה (לפי מה שאני מכיר).
הממשק יותר נוח מהמתחרות ויש כל מה שאתה מכיר אם בא מהעולם של הממירים....
גם בסטרימינג, יש ממיר גם שהוא אינטרנטי, ואפשר להקליט איתו לא מעט תכנים, למשך 100 שעות, שיכולים להשאר עליו יותר משבועיים ימים, גם ביס פלוס, וגם בסטינג פלוס,14/11/2025 17:01em28 כתב: בסטרימינג אין ממיר ואין הקלטה !
משזה נאמר:
- אין הוט אחרת....
אז אל תשקר בפעם הבאה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
בואו נשמור על השרשור הזה חוקי ולא פיראטי חברים.
לפי הסגנון צפייה שלך FREETV עם נטפליקס יהווה פתרון הזול מכולם עם מענה מושלם באם אתה לא צורך ערוצי צ'רלטון זה די והותר.
פתרון זול יותר אבל ללא ספורט - ממיר עידן+ עם אפליקציות של החברות המובילות (שהן בחינם וכוללות גישה ל-VOD) ולצד זה לשלב נטפליקס.
כיום אין ממירים מקליטים כבר הכל בעננים והאמת מה כבר יש בכלל להקליט כשהכל נגיש 24/7 ב-VOD? אם פספסת שידור יש הקלטות לאחור בהכל אז זה מכסה לך את כל הפינות.
לפי הסגנון צפייה שלך FREETV עם נטפליקס יהווה פתרון הזול מכולם עם מענה מושלם באם אתה לא צורך ערוצי צ'רלטון זה די והותר.
פתרון זול יותר אבל ללא ספורט - ממיר עידן+ עם אפליקציות של החברות המובילות (שהן בחינם וכוללות גישה ל-VOD) ולצד זה לשלב נטפליקס.
כיום אין ממירים מקליטים כבר הכל בעננים והאמת מה כבר יש בכלל להקליט כשהכל נגיש 24/7 ב-VOD? אם פספסת שידור יש הקלטות לאחור בהכל אז זה מכסה לך את כל הפינות.
אני יכול להעיד על סלקום.
אין לי ממירים כי יש אפליקציה טובה, אין תקלות.
יש VOD גדול. יש גם אפשרות לחזור שבוע אחורה בשידורים, ונדמה לי יש גם אופציה הקלטה שמעולם לא השתמשתי כי יש אפשרות לראות אחורה.
איכות תמונה לא משהו בכלל. יש לי גם נטפליקס ואפלTV, אז רואים את ההבדל.
אין לי ממירים כי יש אפליקציה טובה, אין תקלות.
יש VOD גדול. יש גם אפשרות לחזור שבוע אחורה בשידורים, ונדמה לי יש גם אופציה הקלטה שמעולם לא השתמשתי כי יש אפשרות לראות אחורה.
איכות תמונה לא משהו בכלל. יש לי גם נטפליקס ואפלTV, אז רואים את ההבדל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בדיוק19/11/2025 17:45benny123 כתב: .
...

זה השילוב הכי VFM, איכותי ונותן כל מה שצריך.
הקלטות זה של פעם... אפשר לראות הכל בלי להקליט גם שבוע ויותר אחורה בלי בעיה ב"קאטצ' אפ".
בסטרימינג כמובן הכל זמין 24/7.
זה שקר להגיד שהם איבדו, בסלקום אמרו שזה נשאר HBO, ושבשנת 2026 יהיו להם עוד תכני HBO, זה גם מה שאמרו בהוט ובנקסט טיוי.20/11/2025 14:59benny123 כתב: dmitrys אחרי שאיבדו את HBO אפשר להפרד מספריית תוכן מאוד עשירה שהייתה אצלהם וזה משנה הכל....
יותר מידי בישראל שאננים שבינואר 2026 השירות שלHBO Max, יגיע לישראל, כאשר פחות מחודש וחצי לשנת 2026, אין אף פרסום מחברת וורנר ברוס דיסקברי, שהם עושים הכנות בקשר לשירות הסטרימינג של HBO Max, שהוא יהיה גם בישראל,
בינתים ההכנות היחידות שלהם זה לראות איזו חברה תקנה את האולפנים ושירות הסטרימינג של HBO Max, שכנראה במהלך 2026 לא יהיו בו את תכני דיסקברי.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין