המלצה ל ESIM לצפון אמריקה
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
https://travelsimobile.co.il/lobby/
חברה של הוט מובייל
99 ש"ח ל30 יום כולל שיחות - נוח אם צריך להתקשר למלון או להשכרה וכו
עשיתי לאשתי ולי באוגוסט ספטמבר והיה תענוג. כל הרשתות הגדולות זמינות לבחירה עם דור 5 ועובד מעולה.
אם אתם מטיילים רחוק מציביליזציה - בכל איזור יש רשת אחרת שחזקה מכולן והיינו עושים פיקסציה עליה - עבד נהדר.
חברה של הוט מובייל
עשיתי לאשתי ולי באוגוסט ספטמבר והיה תענוג. כל הרשתות הגדולות זמינות לבחירה עם דור 5 ועובד מעולה.
אם אתם מטיילים רחוק מציביליזציה - בכל איזור יש רשת אחרת שחזקה מכולן והיינו עושים פיקסציה עליה - עבד נהדר.
תודה רבה, זה באמת נראה טוב וגם המחיר סבבה.12/11/2025 17:47Eargasma כתב: https://travelsimobile.co.il/lobby/
חברה של הוט מובייל
אם אתם מטיילים רחוק מציביליזציה - בכל איזור יש רשת אחרת שחזקה מכולן והיינו עושים פיקסציה עליה - עבד נהדר....
נראה לי שאזמין.
יקרים מאוד !!!14/11/2025 9:30dmitrys כתב: לאירופה אני תמיד נוסע עם BNESIM. אין לי ניסיון בצפון אמריקה.
המחירים שלהם כל כך מצחיקים ששווה אפילו בתור גיבוי. פלוס מינוס יורו לג'יגה....
20G לצפון אמריקה (3 מדינות)- 62 יורו. זה באמת שיא. מחיר כזה לא ראיתי עדיין לאזור הזה.
לאירופה יש לי סים פיזי של VODAFONE גרמניה עם רואמינג חופשי בכל אירופה במחיר מאוד נח. משתמש בו כבר כמה שנים.
תודה בכל אופן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
איך הגעת למחיר הזה? אולי התבלבלת עם חברה אחרת?14/11/2025 11:07Arie10 כתב: יקרים מאוד !!!
20G לצפון אמריקה (3 מדינות)- 62 יורו. זה באמת שיא. מחיר כזה לא ראיתי עדיין לאזור הזה.
לאירופה יש לי סים פיזי של VODAFONE גרמניה עם רואמינג חופשי בכל אירופה במחיר מאוד נח. משתמש בו כבר כמה שנים.
תודה בכל אופן....
המחירים של BNESIM בארה"ב הם בדיוק בתמחור שדמיטרי ציין (פה זה ללא הגבלת זמן. חד פעמי ל-30 יום זה עוד יותר זול):
AIRLO לא זולים ובמיוחד לאזור שאני צריך.14/11/2025 18:02kobbi כתב: כל עם ישראל AIRLO
אני שנים עם MOBIMATTER מעולם לא התאכזבתי :
בוחר חבילה אזורית ולא מדינה אחת
בוחר חבילה תומכת 5G...
מצאתי ב NOBIMATTER חבילה 10G ב $18. זה לא רע כל כך.
תודה.
מה שמייקר זה מקסיקו. המחירים לארה"ב מאוד זולים.14/11/2025 11:07Arie10 כתב: יקרים מאוד !!!
תודה בכל אופן....
תחפש מקסיקו בנפרד, לארה"ב יש פתרון זול. אז יהיו לך שני איסימים, מקסימום תצטרך כמה קליקים בהגדרות כשאתה עובר את הגבול.
אם במקרה רוב הטיול שלך בארה"ב, אתה אולי יכול לקנות חבילה קטנה למקסיקו וזה יספיק.
תנסה גם לחפש קופון. לפני שבוע קניתי לילדה חבילה לצ'כיה בBNESIM, סתם גיגלתי bnesim coupon , והראשון או השני עבד לי ונתן 30% הנחה. במקרה שלי זה לא הרבה יורואים, אבל לך זה אולי משמעותי. לא הצלחתי למצוא באפליקציה שלהם איזה קופון זה היה בדיוק.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1398
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
אני מחזיק 2 קווים אמריקאים פעילים בחברת Tello. הם נותנים חבילה ללא הגבלה ב-3 חודשים ראשונים ב-15$ לחודש, משתמשים ברשת טימובייל
בארץ אני משתמש בשיחות ומסרים , כשנמצא בארה״ב מוסיף גלישה לחבילה - כל שינוי אצלם מתניע תבילה חדשה ביום השינוי
בארץ אני משתמש בשיחות ומסרים , כשנמצא בארה״ב מוסיף גלישה לחבילה - כל שינוי אצלם מתניע תבילה חדשה ביום השינוי
ניסיתי עכשיו לקנות שני איסימים ב BNESIM עם קופון SELFLOVE שנותן 20% הנחה.
על הראשון אכן קיבלתי הנחה , על השני לא.
אפשר לראות אם מקבלים את ההנחה לפני התשלום. עושים את תהליך הרכישה , מכניסים את הקופון, ובודקים אם המחיר התעדכן או לא.
שווה לבדוק על האיסים למקסיקו.
על הראשון אכן קיבלתי הנחה , על השני לא.
אפשר לראות אם מקבלים את ההנחה לפני התשלום. עושים את תהליך הרכישה , מכניסים את הקופון, ובודקים אם המחיר התעדכן או לא.
שווה לבדוק על האיסים למקסיקו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים