שלום לכולם
אני חדש פה
ורציתי לשאול שאלה על הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאת mce לבין הלא גירסא mce.
יש לי ווינדוס ויסטה ואני רוצה לקנות את הכרטיס שיתאים לי למדיה סנטר.
מישהו יכול להסביר לי את כל העסק הזה?
תודה
שאלה קטנה על הכרטיס Hauppauge WinTV-PVR-150
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מצטרפת לשאלה + ורסיה משלי
הבנתי שיש כרטיסים שונים של PVR150.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=39837
מה ההבדלים בינהם? בכלל (ולא רק בין ה- mce ללא )
והאם כמו שכבר שאלתי אין בעיית תאימות בין גרסה ה- mce לXP
(ולא רק בין ה XP ל- PVR150 בכללי)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=39837
מה ההבדלים בינהם? בכלל (ולא רק בין ה- mce ללא )
והאם כמו שכבר שאלתי אין בעיית תאימות בין גרסה ה- mce לXP
(ולא רק בין ה XP ל- PVR150 בכללי)
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
ה-PVR 150 מגיע :
1. גרסה רגילה PVR-150 - מגיע עם שלט ובלאסטר של HAUPPAUGE. השלט והבלסטר נתמכים מצויים בכל תוכנות המדיה סנטר למעט בMCE2005 ו-VMC. (חייבים במילא לרכוש את השלט של מיקרוסופט...) הכרטיס עצמו נתמך בכל מערכות ההפעלה.
2. גרסת PVR-150MCE - מגיע ללא שלט ובלאסטר. הכרטיס עצמו זהה מלבד שכולל רדיו FM, כולל חיבורי וידאו וקול זהים (לא "בננה" 3.5 מ"מ כמו בPVR 150 הרגיל - לקול). תואם לכל מערכות ההפעלה!
3. קיט של PVR150MCE - כולל שלט ובלאסטר תואמים לויסטה ו/או XP. הכרטיס עצמוו זהה השוני היחיד שהוא מגיע עם שלט תואם מיקרוסופט. ידוע על בעיות תאימות של השלט!!!! ל-XP.
אורן.
1. גרסה רגילה PVR-150 - מגיע עם שלט ובלאסטר של HAUPPAUGE. השלט והבלסטר נתמכים מצויים בכל תוכנות המדיה סנטר למעט בMCE2005 ו-VMC. (חייבים במילא לרכוש את השלט של מיקרוסופט...) הכרטיס עצמו נתמך בכל מערכות ההפעלה.
2. גרסת PVR-150MCE - מגיע ללא שלט ובלאסטר. הכרטיס עצמו זהה מלבד שכולל רדיו FM, כולל חיבורי וידאו וקול זהים (לא "בננה" 3.5 מ"מ כמו בPVR 150 הרגיל - לקול). תואם לכל מערכות ההפעלה!
3. קיט של PVR150MCE - כולל שלט ובלאסטר תואמים לויסטה ו/או XP. הכרטיס עצמוו זהה השוני היחיד שהוא מגיע עם שלט תואם מיקרוסופט. ידוע על בעיות תאימות של השלט!!!! ל-XP.
אורן.