שאלה לגבי סוני

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
YoavX444 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שמעתי שלסוני יש את טכנולוגיית עיבוד התמונה הטובה ביותר, ולכן גם תוכן באיכות נמוכה נראה יותר טוב על טלוויזיה של סוני לעומת חברות אחרות.

האם זה נכון? אם כן, עד כמה זה משמעותי?

והאם זה כולל גם מסכים שהם ברמה יותר בסיסית כמו BRAVIA 3?

אני צופה יחסית הרבה בתוכן באיכות נמוכה ולכן הדבר חשוב עבורי.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #2 

אם זה נכון אז מדובר במסכים מהסדרות הגבוהות של SONY, לא ה-BRAVIA 3. מדובר במסך ברמה נמוכה.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

כבר שאלת על זה שוב ושוב וקיבלת תשובות. אם אתה מחפש הצדקה לקנות,דגם לא משתלם בעליל, לא תמצא אותה פה\בשום מקום אחר.
https://www.reddit.com/r/HTBuyingGuides ... _ii_s20m2/
בהצלחה

YoavX444 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

08/11/2025 14:20  
shaked כתב:
כבר שאלת על זה שוב ושוב וקיבלת תשובות. אם אתה מחפש הצדקה לקנות,דגם לא משתלם בעליל, לא תמצא אותה פה\בשום מקום אחר.
https://www.reddit.com/r/HTBuyingGuides ... _ii_s20m2/
בהצלחה
...
אני שואל ספציפית לגבי עניין הUPSCALING. אני יודע שזו לא הטלוויזיה הטובה בעולם, אני לא צריך. אני צריך טלוויזיה שרואים בה טוב ולא יותר מזה, אבל חשוב לי שיראו טוב גם בתוכן באיכות נמוכה. נאמר לי שוב ושוב שלתכנים באיכות נמוכה סוני הם הטובים ביותר, לא רק בדגמי העילית אלא גם בדגמים הבסיסיים יותר.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #5 

גם פה שאלת ספציפית לגבי עניין הUPSCALING
viewtopic.php?t=399935
ובעוד מקומות כתבו לך שזו קנייה גרועה, אבל כנראה שאתה מתעקש לקנות את הדגם הזה אז שיהיה בהצלחה.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #6 

08/11/2025 14:35  
YoavX444 כתב:
אני שואל ספציפית לגבי עניין הUPSCALING. אני יודע שזו לא הטלוויזיה הטובה בעולם, אני לא צריך. אני צריך טלוויזיה שרואים בה טוב ולא יותר מזה, אבל חשוב לי שיראו טוב גם בתוכן באיכות נמוכה. נאמר לי שוב ושוב שלתכנים באיכות נמוכה סוני הם הטובים ביותר, לא רק בדגמי העילית אלא גם בדגמים הבסיסיים יותר.
...
עכשיו אני שם לב שכבר עניתי לך בדיון קודם (תודה @shaked).

אני אחדד שוב את את מה שכתבתי לך באשכול ההוא: הדגמים של TCL עליהם המלצתי ייתנו לך תמונה טובה הרבה יותר מה-BRAVIA 3, וגם מבחינת Upscaling - שהוא רק אחד הפרטים שתורמים לאיכות התמונה.
מי שאמר לך אמירה סופר-גורפת כמו "לתכנים באיכות נמוכה, סוני הם הטובים ביותר" פשוט לא יודע על מה הוא מדבר, ואני מתנסח בעדינות.

סה"כ רוצים כאן בטובתך.
שיהיה בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”